• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

tak trzymać Meru! nie daj się burakom bez charrrakteru! 😉

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Powiem tyle HMMMMMMMMMMMMMM

tygrysek
    Member
    • Maniak

ej no, to żart był… 😉

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Jestem uparta,wscipska,zazdrosna i czasem aż do przesady zaborcza.
    Ale próbuje z tym walczyć 😉

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Ja jestem bardzo zaborcza i szybko sie denerwuje. Na szczescie szybko mi zlosc przechodzi.

Zaborczosc-to chyba jedyna moja wada 🙂

rusek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

oczywiżcie 🙂 zdaję sobie wadę ze swych wad i jeżeli o nich mówię i obracam w żart, czuję się lepiej będąc sobą, a przy okazji trochę żmiechu nigdy nie zaszkodzi 😛

klusia123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Kurcze jak bym zaczela wypisywac pewnie nie skonczyla bym ale tak naprawde to za bardzo zarozumiala jestem i co najgorsze zdaje sobie z tego sprawe zamiast sie tego pozbyc ukrywam to a sobie tlumacze ze mam wyskoka samoocene o sobie i znam swoja wrtosc dzieki temu 😉

tygrysek
    Member
    • Maniak

stary temacik, ale go trochę odgrzeję… może ktoż się jakichż wad pozbył?

bo ja juz ładnych parę miesiecy nie palę. i w sumie juz raczej nie przeklinam (czasem sie zdarzy, ale bardzo rzadko). z tą pracą jeszcze różnie bywa (za czesto zmieniam), ale cóż… takie są uroki umowy na zlecenie… zawsze mogę powiedzieć: skonczyłam, do widzenia. ide poszukac czegos lepszego. uczucia staram się okazywać. musze tylko wiedziec, że są odwzajemnione. ale ponieważ z partnerem ostatnio jest mi jak w niebie (pomijając drobne sprzeczki), cała jestem jakaż taka trochę milsza dla żwiata…

i tu pojawia się nowa słabożć… moje relacje z partnerem mają ogromny wpływ na to, jak odnoszę się do żwiata, ludzi, pracy… jak jest dobrze z nim, to wszystko idzie jak po mażle. a jak coż w związku szwankuje, to wolę się jednak zamknąć w tej swojej skorupce, żeby przypadkiem nikogo niewinnego nie skrzywdzić. może macie czasem podobnie, ale zaznaczam, że u siebie zaobserwowałam to zjawisko na prawdę na ogromną skalę. na szczężcie ten związek to nie przelotna miłostka, tylko trwałe uczucie które stale budujemy i mamy nadzieję na samo szczężcie. ale i tak uważam, że jest to utrudnienie w życiu. (nie uważam żeby to było uzależnienie od partnera, raczej bezgraniczne i bezkrytyczne zaangażowanie, co jak widać może mieć różne skutki…)

a wy? pochwalcie się wadami, ktore zwalczyłyżcie, i tymi nowymi, ktore wam się objawiły też 😉 wiadomo, człowiek się rozwija, zmienia, zawsze cos się dzieje… 😀

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

-jestem uparata,
    -nerwowa,baaaaaaardzo nerwowa..
    -za duzo krzycze,
    -nie mam silnej woli..
    to chyba tyle..

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

-uparta jak osioł
    -zazdrożnica ze mnie
    -czesto wale prosto z mostu nie zwazając nawet na to czy mogę tym kogos urazić(wyznaję zasadę: że lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo)
    -mam strasznie zmienne nastroje
    -lubię postawić na swoim..nie zawsze ale jednak

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

– jestem mało ambitna
    – czasem leniwa
    – szybko się denerwuję
    – najważniejsza: niecierpliwa 😕

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

-jestem uparta
    -niezalezna i musze miec racje
    -czasem bywam leniwa
    -daze po trupach do celu

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja potrafie sie rpzyznac do swoich zalet jak i wad,ktore kazdy posiada. Zawsze bylam i ejstem szczera! A oto moje wady:

-nerwowa
    -pesymistka (aczkolwiek ostatnio moje nzycie lepiej sie uklada i zaczynam wierzyc w siebie powoli i staje sie optymistka:wink: )
    -niecierpliwa jak cholera!
    -latwo mnie zdenerwowac
    -obgryzam paznokcie (stad tipsy nosze)
    -bywam czasami leniwa
    -no i uparta jestem straszliwie!

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A ja jestem:
    -nerwowa
    -często naiwna
    -zdarza się, że leniwa
    -często rezygnuję z czegoż, bo wydaje mi się, ze nie podołam

myszka 09
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

ja jestem uparta jak osioł
    przeklinam
    pale 2 paczki papierosów dziennie
    pyskuję
    😀 😀 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy potraficie przyznać się do swoich wad ?"

Przewiń na górę