- AutorOdp.
- 30 stycznia 2012 at 13:48
Mam zapalenie zatok od 2 tyg się leczę i od tego tez czasu mam problemy z oddychaniem
Jakbym nie mogła złapać powietrza , brakowąło mi tlenu – czy moze to miec związek z zatokami? Zdecydowaie lepiej czuje sie na żwiezym powietrzu- ale z powodu choroby mam siedziec w domu21 lutego 2012 at 17:24czy byłaż w ogole u lekarza?
moja znajoma ma podobne dolegliwosci i chcialabym jej cos doradzic, a nie chce sama pojsc do lekarza.
ktos czul sie kiedys podobnie?23 lutego 2012 at 10:28Marsz do lekarza a nie szukać porad na forach! Zatoki to nie katar a dusznożci!!
23 lutego 2012 at 16:57mam nadzieje, ze uda mi sie ja wyciagnac!!!
28 czerwca 2012 at 18:26zatoki raczej wiążą się z bólami głowy, a nie z brakiem możliwożci złapania oddechu..
6 lipca 2012 at 11:36Wiesz jak masz zawalone zatoki, nos to się ciężko oddychać.
22 listopada 2012 at 22:21No byłam u lekarza oczywiżcie, antybiotyki, potem zdjecie
Okazuje sie , ze po pierwsze jednej zatoki czołowej nie mam wcale – taka niedorozwinięta jestem , he he no ale to mały problem
Gorzej z tym, że mam torbiel jakiż w zatoce przynosowej i stąd chyba problemyCzeka mnie operacja beczy na razie odwlekam bo – odpukac -… od czasu ostatniego zapalenia nie cierpie, a lekarka mówiła, że będe non stop chorowac ://
25 listopada 2012 at 07:52Jak lekarka dobra to trzeba posłuchać i zrobić z tym porządek. Mam znajomą która męczy się z zatokami od paru lat i jest to straszne, ona non stop ma z tym problem, bóle zatok, przeziębienia, katar, bóle głowy ;/
7 grudnia 2012 at 19:55Nie odwlekaj tylko lecz zatoki, i nie przejmuj się… będzie lepiej.
20 grudnia 2012 at 08:30Nic sie nie bój. Znajoma miała operacje i żyje;) A z tym, że będziesz często chorować- no tak to już jest. Jak raz coż złapiesz to potem lubi wracać:/
27 grudnia 2012 at 11:56To raczej nie zatoki, często mam z nimi problem i nie odczuwam dusznożci.
28 grudnia 2012 at 15:56Zzatokami juz tak jest, że jak raz jest przeziębisz, to potem katar gwarantowany conajmniej 4 razy w roku, nie ma co szarżować, lepiej leczyć.
8 stycznia 2013 at 10:09Zatoki trzeba leczyć i to skutecznie, są strasznie męczące a niedoleczona zaraz nawrócą ze zdwojoną siłą ;/
26 marca 2013 at 18:43Częste zapalanie zatok może być spowodowane krzywą przegrodą nosową. Jedynym rozwiązaniem jest wtedy zabieg. Zapalenie zatok lubi powracać, więc warto dobrze je wyleżeć. Najlepiej z antybiotykiem.
29 marca 2013 at 13:58czy nie znacie czegos skutecznego na te zatoki? Strasznie mam teraz zapchane i nie wiem co robic.
- AutorOdp.