Nowy wizerunek Play

• Autor
    Odp.
  • dosia1105
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

Kolejny raz Play nas zaskoczył:)po fali zielonych plakatów z hasłem nadchodzi4, pojawiły się kolejne, fioletowe billbordy, z nowym logo operatora i charakterystyczną, fioletową barwą:) trzy rodzaje plakatów: z siłaczem, z hamburgerem i parą są znakami naszych czasów…Bardzo kontrowersyjna i super kampania reklamowa:)

co o niej sądzicie??

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

mi najbardziej podoba sie ta z hamburgerem.reklamy sa ciekawe i kazdy zwroci na nie uwage!kazdy tez moze innaczej je zinterpretowac wedle wlasnego pomyslu.bardzo dobra kampania!

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Hmmm każdy???????/
    Ja osobiscie nie zwróciłam uwagi…….

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

myżlę, że szybko nadrobisz te malutkie zaległożci…te reklamy są wszędzie w radiu, telewizji, na mieżcie:)więc wkrótce pewnie same rzucą Ci się w oczy:)

anek
    Member
    • Zapaleniec

dokladnie nasze miasto zaczyna przybierac barwy fioletu:)ja wczoraj widzialm balon przy arkadi strasznie mi sie spodobal:)

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

w Centrum jest pełno dużo fioletowych balonów oraz dużo ludzi rozdających mniejsze balony przechodniom…Play przyciąga uwagę swoich potencjalnych klientów.

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Mi też się ich kampania bardzo podoba 🙂 A w szczególnożci uchwyty w autobusach. „Kto ma na sobie seksowną bieliznę ręka do góry” 🙂 He he, mistrz 🙂

anek
    Member
    • Zapaleniec

uchwyty sa super!!!mi kolor kampani sie podoba:)fiolet jest moim zdaniem lepszy niz zielen po:
    1.jest wyrazisty
    2. zaszla zmiana z zieleni i ludzie zaczeli sie zastanawiac o co chodzi i dlaczego?
    3.modny kolor:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Tak, ich kampania naparwdę przyciąga wzrok! Bardzo mi się podoba tło billboardów 🙂

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

tak tak i do mnie trafila ta reklama:) Napewno jest bardzo ekspansywna

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

biorąc pod uwagę fakt, że Play wchodzi na rynek zdominowany do tej pory przez 3 innych operatorów, musiał zrobić mocna, wyraźną kampanię, żeby przyciągała uwagę i zmuszała do sprawdzenia proponowanej oferty…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Już zrobiła 😉

anek
    Member
    • Zapaleniec

ja dzisiaj wracalam z zlotych tarasow i nad rotunda wisi ogromny bilbord play lepszego miejsca nie reklame nie ma w warszawie!super

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

budynek Neti to miejsce strategiczne…na to miejsce każdy spojrzy…tam są umieszczone zawsze najlepsze reklamy:)

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

No to moze bedzie o nich glosno bo wszedzie są, ale jakos nie widze tlumow porzucajacych starych operatorów dla nowego produktu? 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowy wizerunek Play"

Przewiń na górę