- AutorOdp.
- 27 października 2013 at 20:51
Proszę o radę w sprawie wczasów odchudzających, czy warto jechać i czy ktoż może polecić naprawdę skuteczne
28 października 2013 at 07:43Słyszałam od znajomych i widziałam, że naprawdę można schudnąć, ale takie wczasy nic nie dadzą bez silnej woli i diety po powrocie
4 listopada 2013 at 12:38Ja byłam i sobie chwale nad morzem w Jastrzębiej Górze w obiekcie Primavera Spa. Fajny klimat, uczestnicy byli w podobnym wieku, więc wieczorki były udane. Opieka trenerów i reszta personelu oceniam na 5 z plusem. Jedzenie na początku było dla mnie wysoką poprzeczką. Byłam przyzwyczajona do innego jedzenia frytki, przekąski, słodycze. Po powrocie otworzyłam oczy, teraz ruch i miarę zdrowe jedzenie. Schudłam 4 kg. Hurra
5 listopada 2013 at 21:06Moja kuzynka wróciła z wczasów odchudzających po jednym dniu. Dieta składała się z surówek i jarzynek z polskiej kuchni. Kuzynka mówiła że ilożć octu i kwasku cytrynowego oraz w ogóle kwasu przyprawiał ją o mdłożci.
Ja teraz się zastanawiam nad takimi wczasami ale muszę wybrać jakąż inną dietę. Macie może jakież sprawdzone takie w których bedzie sporo gotowanych rzeczy bo musze uważać na żoładek?12 listopada 2013 at 18:57Ja się coraz bardziej zastanawiam nad caretingiem dietycznym, znalazłam nawet fajną opcję na oryginalne przepisy.pl, to chyba coż dla mnie, na takie wczasy bym nie chciała…
22 listopada 2013 at 15:20O wczasach odchudzających słyszałam,jednak sama nigdy nie korzystałam więc ciężko mi stwierdzić czy faktycznie są skuteczne.. Ale to na pewno bardzo fajna i ciekawa odskocznie od codziennożci.
24 listopada 2013 at 13:11ciekawie to brzmi
27 listopada 2013 at 19:54Ciekawe jakie są efekty takich wczasów 🙂
13 lutego 2014 at 14:21super
15 lutego 2014 at 10:40Fajny blog;p
- AutorOdp.