- AutorOdp.
- 9 stycznia 2013 at 22:52
polecam 馃槈 zw艂aszcza Paniom 馃榾
czyta艂a kt贸ra偶? 馃檮
14 stycznia 2013 at 14:40Jak nie jak tak!! Mega, klasyka po prostu!
20 stycznia 2013 at 01:00@Sweet Coffee wrote:
Jak nie jak tak!! Mega, klasyka po prostu!
extra :-
bardzo wci膮ga w膮tek sensacyjno-kryminalny
偶wietnie zbudowany wyw贸d (nic dziwnego dziennikarski!)
niezwykle frapuj膮ce postaci, acz troch臋 groteskowe i miejscami smutne, wr臋cz samotne 馃檨
fajny wgl膮d w tajne s艂u偶by, niby pany, a w gruncie rzeczy liche gucie, nie?no i Lisbeth Salander > niesamowita dziewczyna :-
z tym 偶e ten’ pieprzony Mikaeal Blomquist’ wcale nie jest gorszy, co? :nono21 stycznia 2013 at 12:53Millenium ju偶 jest dawno passe! Teraz na topie Grey. 馃槢
14 marca 2013 at 21:33[usuni臋to_link] wrote:
Millenium ju偶 jest dawno passe! Teraz na topie Grey. 馃槢
.. no wiesz.. troch臋 inna liga 馃槈
ale mnie tak wci膮gn臋艂o, 偶e spod biurka w pracy czyta艂am.
filmy tez dobre. i szwedzkie i ameryka艅skie.
widzia艂y偶cie?17 marca 2013 at 00:31Nie przepadam za krymina艂ami, ale ten mnie bardzo wci膮gn膮艂. Przeczyta艂am bardzo szybko.
Co do film贸w, to w moim przypadku zawsze ci臋偶ko mi oddzieli膰 scenariusz od tre偶ci ksi膮偶ki. Jak najpierw przeczytam ksi膮偶k臋, to potem ogl膮daj膮c film my偶l臋: „To dzia艂o si臋 inaczej”, „Tego nie by艂o”, „to w og贸le nie ma sensu!”. Tym razem mia艂am tak samo, wi臋c ci臋偶ko mi si臋 wypowiedzie膰 na ten temat.20 marca 2013 at 11:48zdecydowanie ci臋偶ko to oddzieli膰, ale fajnie mie膰 por贸wnanie.
23 marca 2013 at 12:40szwedzka ekranizacja mnie troche przynudzila, nie obejrzalam nawet do konca, mi mo ze trylogie uwielbiam. Dzieki Millenium zaczelam czytac inne skandynawskie kryminaly, sa swietne.
24 marca 2013 at 13:42w szwedzkiej wersji, jak dla mnie, trzeba chyba g艂贸wnie p****偶膰 przez.. szwedzki 馃槈
26 listopada 2013 at 18:54super to brzmi 馃檪
2 stycznia 2015 at 19:50Swojego czasu s艂ucha艂am audiobooka, ogl膮da艂am te偶 obie wersje – dla mnie mega i ch臋tnie kiedy偶 wr贸c臋 do Millenium.
- AutorOdp.