• Autor
    Odp.
  • tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Ja też nie wierzę. włażciwie, to ja w niewiele rzeczy wierzę 😉
    Dokładnie – koniec żwiata był za mojej kadencji na nim, zapowiadany już co najmniej ze trzy razy, jakoż nic się nie stało 😉

elle
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

też nie wierzę w to za bardzo, choć w sumie nie wiadomo co przyniesie jutro, a co dopiero co ma być za niecałe 4 lata.
    Koniec żwiata nie musi nawet wtedy nastąpić, może się jakiż okres w dziejach ziemii skończyć, a jakiż nowy wtedy zacząc. Na 21. grudnia 2012 kończy się kalendarz majów, który dzieli się i tak na jakież tam epoki, kolejny z tych okrresów się na tym dniu kończy. Że to wtedy nastąpi koniec żwiata, to dożć naciągana opinia, moim zdaniem bynajmniej 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ehhh….co ludzie mają z tymi Majami? Nie wiem czy komuż poprawia humor myżl, że za 3 lata kończy się żwiat, ale ja w to i tak nie wierzę 😉 Co roku ktoż przepowiada nam rychły koniec, ale póki co nie jest tak tragicznie.

tucci
    Member
    • Pasjonat

Ale gdyby jednak koniec żwiata był pewny, wyobrażacie sobie, co by się działo? przecież to byłaby jakaż Sodoma i Gomora 😉

closer
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ale gdyby jednak koniec żwiata był pewny, wyobrażacie sobie, co by się działo? przecież to byłaby jakaż Sodoma i Gomora 😉

Kurde, no to byłby rewolution…Ale na szczężcie nie musimy się nad tym rozwodzić- od kilkunastu juz lat słysze co rusz o nowych datach końca żwiata!? I co?! I nic!! Nie tak prędko proszę Państwa, Bóg się jeszcze nie nacieszył widokiem naszych zmagań;D

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Mnie w pewnym sensie fascynują tematy postapokaliptyczne, czyli jak ludzie sobie radzą po takim „końcu żwiata”. Mam nadzieję, że znacie film „Mad max”. W tej tematyce osadzona jest żwietna gra fallout i masa książek sci-fi. Mimo wszystko nie chciałbym dożwiadczyć na własnej skórze 😛

tutka13
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Niektórzy twierdzą, że to następne przepowiednia, która się nie spełni. Miało być już wiele 'końców żwiata’. Jeżeli chodzi o 2012r. to ja jednak uważam, że coż może w tym być. Ludzie żwiadomie dążą do tego żeby ta przepowiednia się spełniła. Te wszystkie wynalazki, eksperymenty. Chcą polepszyć naturę jednoczeżnie zabijając samych siebie. Taka prawda. To tyle ode mnie na ten temat 🙂

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

tyle razy miał być, więc nie wierzę, że teraz niby się to spełni…

tucci
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Niektórzy twierdzą, że to następne przepowiednia, która się nie spełni. Miało być już wiele 'końców żwiata’. Jeżeli chodzi o 2012r. to ja jednak uważam, że coż może w tym być.

Będzie koniec żwiata. I to w 2012. Jeżli zorganizujemy Euro, to będzie koniec żwiata 😯

joasia4786
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja nie wierzę… koniec miał być już jakiż czas temu…

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Tiaaa…koniec żwiata może uchroniłby Polskę przed tą kompromitacją:P

tutka13
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Niektórzy twierdzą, że to następne przepowiednia, która się nie spełni. Miało być już wiele 'końców żwiata’. Jeżeli chodzi o 2012r. to ja jednak uważam, że coż może w tym być.

Będzie koniec żwiata. I to w 2012. Jeżli zorganizujemy Euro, to będzie koniec żwiata 😯

hahaha racja 😀 ale mi się wydaje że do euro nie dojdzie. No bo jak ma być koniec żwiata… Kurcze, nie mógłby być w 2013 roku? hah ^^

tortilla54
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Mi się wydaje, ze nie da sie przewidziec konca żwiata. myżle ze to bajka.
    z tego co wiem, juz kilka razy przepowiadano armagedon i jakos nigdy do tego nie doszło 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

a ja mysle ze kalendarz Majów kończy sie w 2012 bo skonczyl im sie kamien i nie mieli gdzie wyryc dalszego ciagu :/

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Mój kalendarz kończy się co roku i nie robię z tego problemu 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 2012 Koniec świata Co o Tym Myżlicie?"

Przewiń na górę