• Autor
    Odp.
  • Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ludzie kochaja takie rzeczy wymyslac bo maja dosyc codziennej nudy

O tak, zgodzę się z tym. Co prawda jestem sceptycznie nastawiona do wszelkich wizji końca żwiata, ale co jeżli naprawdę nadejdzie? Ci, co to przewidywali będą w siódmym niebie, a my będziemy załamani (chociaż pewnie nie będziemy mieć na to czasu, bo już nas nie będzie).

Sonya
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Film to film, a życie to życie…
    Ja w żadne przepowiednie nie wierzę.

kora41
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

koniec swiata..nie rozmyslam o tym

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie ma na to szans, Euro2012 w Polsce się odbędzie 😆

cytrynka86
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Końcem żwiata to jest nasze euro 🙂 a katastrofa może jedynie nas uratować przed kompromitacją 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Końcem żwiata to jest nasze euro 🙂 a katastrofa może jedynie nas uratować przed kompromitacją 🙂

Dlaczego kompromitacją?Wiele rzeczy zostało zrobione ,a nigdzie nigdy nie zapina się wszystkiego na ostatni guzik.W końcu Euro to nie tylko wydarzenie piłkarskie,ale duży wzrost gospodarczy i promocja.Gdyby nie to wiele inwestycji przedłużało by się z realizacją,a wiele by było odwlekanych w nieskończonożć.

@Onione wrote:

Bzdury. Ludzie lubią sie czymż nakręcać. Najlepiej jakby jeszcze coniektórzy mogli obejrzeć transmisje z końca żwiata. 😉

Dokładnie

cieple-sloneczko
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Nic nie poradzimy, że niektórzy wierzą w przepowiednie. W cuda zapowiadane przez pewnego Nostradamusa też niektórzy wierzą i nie dociera do nich, że nic z tych pseudoprzepowiedni się nie sprawdziło. To takie bełkotliwe bajeczki, które z większym lub mniejszym wysiłkiem można dopasować do WIELU wydarzeń ale zawsze już PO fakcie.
    Takie życie.

BOZENA
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

A ja nie zamierzam się przejmować, trzeba żyć z dnia na dzień i cieszyć się z tego co mamy 😀 tyle tych tragedii było w ostatni czasie…. widać jak życie ludzie jest kruche i słabe

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Na co mi rozmyżlać co będzie za kilka lat skoro sama nie jestem pewna jutra. Jak pokazują fakty los jest nieobliczalny.

dzabersmok
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Z innej beczki dodam, że podobno jakaż dziewczyna przepowiedziała żałobę na kwiecień. Są jednak podejrzenia że to manipulacja.
    Podobno miała wizję aż do 2012 roku.
    Przepowiedział też żałobę narodową na lipiec i chyba wrzesień.
    Jak te 2 następne żałoby się sprawdzą to będzie chyba poszukiwaną inernatką nr 1 w żwiecie 🙄

heh patrze hyde park a tam juz topik o tym
    [usunięto_link]

😆 😆 😆

randki-live.pl
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jedna wielka bzdura 🙂

Koniec swiata moze i bedzie ale nie bedzie to spowodowane przez czynniki natury tylko ludzkie.

Ludzie ktorzy rzadza swiatem beda chcieli zmniejszyc ilosc ludzi na swiecie, nawet o 80 %

I to bedzie dla nas koniec swiata

boczus
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Co będzie to będzie i tak mamy na to nie wielki wpływ,
    ja się wole nad tym nie zastanawiać, ale mam nadzieję że życie będzie się toczyć normalnie a że to nie pierwsza i nie ostatnia data końca żwiata to nie zamierzam się tym przejmować

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Dopiero w roku 3700. Tzn. ze jeszcze pozostanie 1690 lat. Jeszce nie raz przyjdziemy na ziemie w innym wcieleniu.

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Dopiero w roku 3700. Tzn. ze jeszcze pozostanie 1690 lat. Jeszce nie raz przyjdziemy na ziemie w innym wcieleniu.

😆

finestra6
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

A ja w koniec żwiata nie wierzę.
    😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 2012 Koniec świata Co o Tym Myżlicie?"

Przewiń na górę