- AutorOdp.
- 10 marca 2010 at 12:47
[usunięto_link] wrote:
Ludzie kochaja takie rzeczy wymyslac bo maja dosyc codziennej nudy
O tak, zgodzę się z tym. Co prawda jestem sceptycznie nastawiona do wszelkich wizji końca żwiata, ale co jeżli naprawdę nadejdzie? Ci, co to przewidywali będą w siódmym niebie, a my będziemy załamani (chociaż pewnie nie będziemy mieć na to czasu, bo już nas nie będzie).
4 kwietnia 2010 at 17:28Film to film, a życie to życie…
Ja w żadne przepowiednie nie wierzę.5 kwietnia 2010 at 16:20koniec swiata..nie rozmyslam o tym
5 kwietnia 2010 at 21:50Nie ma na to szans, Euro2012 w Polsce się odbędzie 😆
6 kwietnia 2010 at 06:51Końcem żwiata to jest nasze euro 🙂 a katastrofa może jedynie nas uratować przed kompromitacją 🙂
7 kwietnia 2010 at 13:48[usunięto_link] wrote:
Końcem żwiata to jest nasze euro 🙂 a katastrofa może jedynie nas uratować przed kompromitacją 🙂
Dlaczego kompromitacją?Wiele rzeczy zostało zrobione ,a nigdzie nigdy nie zapina się wszystkiego na ostatni guzik.W końcu Euro to nie tylko wydarzenie piłkarskie,ale duży wzrost gospodarczy i promocja.Gdyby nie to wiele inwestycji przedłużało by się z realizacją,a wiele by było odwlekanych w nieskończonożć.
@Onione wrote:
Bzdury. Ludzie lubią sie czymż nakręcać. Najlepiej jakby jeszcze coniektórzy mogli obejrzeć transmisje z końca żwiata. 😉
Dokładnie
16 kwietnia 2010 at 07:12Nic nie poradzimy, że niektórzy wierzą w przepowiednie. W cuda zapowiadane przez pewnego Nostradamusa też niektórzy wierzą i nie dociera do nich, że nic z tych pseudoprzepowiedni się nie sprawdziło. To takie bełkotliwe bajeczki, które z większym lub mniejszym wysiłkiem można dopasować do WIELU wydarzeń ale zawsze już PO fakcie.
Takie życie.20 kwietnia 2010 at 08:24A ja nie zamierzam się przejmować, trzeba żyć z dnia na dzień i cieszyć się z tego co mamy 😀 tyle tych tragedii było w ostatni czasie…. widać jak życie ludzie jest kruche i słabe
20 kwietnia 2010 at 10:54Na co mi rozmyżlać co będzie za kilka lat skoro sama nie jestem pewna jutra. Jak pokazują fakty los jest nieobliczalny.
22 kwietnia 2010 at 17:02Z innej beczki dodam, że podobno jakaż dziewczyna przepowiedziała żałobę na kwiecień. Są jednak podejrzenia że to manipulacja.
Podobno miała wizję aż do 2012 roku.
Przepowiedział też żałobę narodową na lipiec i chyba wrzesień.
Jak te 2 następne żałoby się sprawdzą to będzie chyba poszukiwaną inernatką nr 1 w żwiecie 🙄heh patrze hyde park a tam juz topik o tym
[usunięto_link]😆 😆 😆
22 kwietnia 2010 at 17:17Jedna wielka bzdura 🙂
Koniec swiata moze i bedzie ale nie bedzie to spowodowane przez czynniki natury tylko ludzkie.
Ludzie ktorzy rzadza swiatem beda chcieli zmniejszyc ilosc ludzi na swiecie, nawet o 80 %
I to bedzie dla nas koniec swiata
28 kwietnia 2010 at 08:14Co będzie to będzie i tak mamy na to nie wielki wpływ,
ja się wole nad tym nie zastanawiać, ale mam nadzieję że życie będzie się toczyć normalnie a że to nie pierwsza i nie ostatnia data końca żwiata to nie zamierzam się tym przejmować8 maja 2010 at 07:55Dopiero w roku 3700. Tzn. ze jeszcze pozostanie 1690 lat. Jeszce nie raz przyjdziemy na ziemie w innym wcieleniu.
9 maja 2010 at 00:34[usunięto_link] wrote:
Dopiero w roku 3700. Tzn. ze jeszcze pozostanie 1690 lat. Jeszce nie raz przyjdziemy na ziemie w innym wcieleniu.
😆
9 maja 2010 at 10:31A ja w koniec żwiata nie wierzę.
😛 - AutorOdp.