- AutorOdp.
- 15 czerwca 2011 at 08:48
Nie warzywa, tylko bakterie znajdujące się na warzywach
A poniżej „Ballada jarzynowa”;)[usunięto_link]
15 czerwca 2011 at 20:32„Pomidory pękają jak serca”- ładne to 🙂
15 czerwca 2011 at 20:44Przede mną honoru warzyw nie musisz bronić, naprawdę mam do nich ogromny szacunek ;).
22 czerwca 2011 at 10:36[usunięto_link] wrote:
„Pomidory pękają jak serca”- ładne to 🙂
A mnie się najbardziej podoba: „zwłaszcza drugi trujący był grzyb”;) Czy wspominałam, że uwielbiam Starszych Panów?:)
24 czerwca 2011 at 19:42Możliwe;). Kabaretu Starszych Panów nie da się chociażby lubić 😀
9 lipca 2012 at 22:14Jak nie potrafisz gotować, to oprócz książek kulinarnych czy youtuba warto p****żć się na kurs gotowania. Ja znam jedno fajne miejsce – Warszawską Akademię Kulinarną, która oferuje przeróżne kursy kulinarne: kursy dla początkujących, kursy kuchni włoskiej, hiszpańskiej, francuskiej, sushi i wiele innych. Polecam żledzić stronki:
[usunięto_link]
[usunięto_link]27 maja 2013 at 19:59Ja potrafię gotować, ale czasem mam takiego lenia, że robię to co jest najszybsze i wpadnie mi pierwsze w ręce, zazwyczaj makaron.
28 maja 2013 at 11:41mi jak się nie chce gotować to robię kanapki:P do gotowania potrzebuje choć trochę weny
3 czerwca 2013 at 19:40Ja sobie biorę wtedy gotowca jakiegoż na warsztat ;p
- AutorOdp.