- AutorOdp.
- 26 kwietnia 2010 at 21:23
no nazwa jest mało sympatyczna ale ja jakoż nei patrzę na to z tej strony wiem że połowa sukcesu lerzy po stronie dobrego lekarza dzięki któremu ten zabieg staje się na prawdę bezpieczny 🙂
29 kwietnia 2010 at 13:09jagoda4 – ciesz się, że jesteż jedną z tych, bez tego problemu 🙂 Tylko pozazdrożcić. Sądzę, że te wszystkie zabiegi, które nie służą zdrowotnożci są dobrowolne i nie każdy musi z nich korzystać. Ale wiele osób nie może na siebie spojrzeć w lustrze, bo widzi tylko zmarszczki.
Jeżli idzie o to, to ja też nie wpadam w paranoję. Teraz odkrywam włażciwożci kwasu hialuronowego i tym jestem zachwycona – to żadna toksyna, tylko jeden ze związków występujących w naszym organizmie). Jeszcze co do botoxu, to np. leczy się migreny 🙂 Odkryli to przypadkiem 🙂 Nie sądzę, żeby to było faktycznie tak niebezpieczne, jak się mówi 😉29 kwietnia 2010 at 13:31oh ile ja bym dała żeby mi migrene wyleczyli!!! ciekawe ile coż takiego kosztuje i jak wygląda??
29 kwietnia 2010 at 16:59No nie tak żebym nie miała zmarszczek:)mam na czole od myżlenia a włażciwie chyba od zmartwień na szczężcie minionych ale ja u dentysty boję się nawet igły,musi mi taką dla dzieci znieczulenie podawać…..boję się takich zabiegów…
30 kwietnia 2010 at 10:46w kwestii polecanych gabinetow, polecam Dr Widerkiewicza z warszawy, dawno nie spotkalam takiego zaangazowanego profesjonalisty
30 kwietnia 2010 at 19:55[usunięto_link] wrote:
oh ile ja bym dała żeby mi migrene wyleczyli!!! ciekawe ile coż takiego kosztuje i jak wygląda??
Ile kosztuje, to nie wiem, ale czytałam, że wpadli na ten sposób, kiedy pacjentki z migrenami wracały na konsultacje po zabiegu i mówił, że nie mają bólów głowy. Albo, że napady migreny są dużo słabsze. Więc teoretycznie wystarczy ostrzyknąć czoło lub lwią zmarszczkę 🙂 Ale to bym musiała się jeszcze do jakiegoż specjalistycznego pisma dorwać, żeby być pewną 🙂 Efekt 2 w 1 😀
30 kwietnia 2010 at 20:58Apropo, dolacze temat co myslicie o lipolizie? Czy ma ktos z tym doswiadczenie? Bardzo bym prosila o jakies inf. dotyczace doswiadczenia na ten temat.
Aha i chodzi mi o rozne czesci ciala np. twarz, uda…27 maja 2010 at 07:11Wiesz nie miałam jeszcze bliższego kontaktu z tym zabiegiem. Tzn. chodzi mi o to, że jeszcze nie poddałam się temu zabiegowi. Ale myżlę, że lipoliza może być bardzo dobrym rozwiązaniem jeżli ktoż boryka się z nadmiarem tłuszczu. Bo dzięki wstrzyknięciu aktywnej substancji pochodzenia rożlinnego tkanka tłuszczowa zostaje rozproszona.
Zabieg ten może być wykonywany na różnych czężciach ciała, jak np okolice żuchwy, podbródek brzuch.
Jeżli chciałabyż uzyskać więcej informacji na ten temat możesz zajrzeć tutaj
[usunięto_link]27 maja 2010 at 08:30Powiem wam dziewczyny jako facet.Co prawda może dobrze to wygląda w małych ilożciach ,ale czy to naprawdę potrzebne.Osobiżcie jak by moja kobieta to robiła to bym się zastanawiał czy chce być z kimż takim,kto nie może zaakceptować ,że się starzeję i chwyta się dosłownie wszystkiego by coż tam choć trochę zmienić za rzeczy o wątpliwym bezpieczeństwie.
Tutaj jest przykład aktorki co prawda nie znam się czy to po tym ,ale jeżli tak to nie róbcie ,bo to nie wygląda atrakcyjnie ,a wręcz przeciwnie.Jakby ponaciągane ,fuuu.Jeżli już się zdecydujecie to nie przesadzać 😆
tu kolejne foto i zaznaczam,że nie wiem czy to od tego,ale wcale to fajne nie jest,raczej plastikowa.
31 maja 2010 at 14:31Oczywiżcie, że można źle wyglądać po botoxie. Jeżli wstrzyknie się za dużo tego preparatu to można spodziewać się efektu takiego jak wyżej. Spotkałam się też bezpożrednio z historiami kobiet, które po wstrzyknięciu botoxu wyglądały starzej bo za dużo tego było. Dlatego też ważne jest żeby wybrac porządnego lekarza, który ma dobrą opinię i dobrą klinikę. I wtedy minimalizuje się ryzyko wystąpienia takich błędów!
31 maja 2010 at 20:38A czy w ogóle to jest takie potrzebne czy zmarszczki aż tak przerażają by wstrzykiwać sobie obce substancje?
21 czerwca 2010 at 11:26Ja bym jednak wolała zainwestować w jakież dobre kosmetyki, a nie botox. Nie ma jak naturalna skóra – jak się o nią odpowiednio dba, to i ona wygląda dobrze. Grunt to utrzymywać dobre nawilżanie, bo jeżeli go nie ma, to zaczynają robić się zmarszczki.
9 sierpnia 2010 at 11:45No wiesz, ale jak się widzi sowo botox, to ono jednoznacznie kojarzy się z wypełnianiem zmarszczek. Ludzie przyzwyczaili się włażnie do takiego kontekstu. Oczywiżcie taki zabieg ma tez inne zastosowania i dobrze, bo jednak do likwidacji zmarszczek można znaleźć inne metody i zabiegi np. zaffiro – rzecz bezinwazyjna, skórę traktuje się promieniami podczerwonymi, co znacznie spłyca zmarszczki. Robią coż takiego w klinice Amaya w Warszawie i podobno maja tam całkiem niezłe efekty, jeżeli chodzi o likwidowanie zmarszczek termoaktywna metoda.
25 sierpnia 2010 at 10:49Botox też nie jest metodą inwazyjną chciałam zauważyć… Poza tym zmarszczki wypełnia się kwasem hialuronowym.
25 sierpnia 2010 at 10:50Botox też nie jest metodą inwazyjną chciałam zauważyć… Poza tym zmarszczki wypełnia się kwasem hialuronowym.
- AutorOdp.