- AutorOdp.
- 25 lutego 2010 at 17:58
Veron, na dokładnie taką samą pomoc możesz liczyć kupując w aptekach internetowych, tylko, że tam pomoc nie jest tak bezpożrednia jak w przypadku rozmowy z panią stojącą w okienku. Wystarczy zadzwonić, bądź jeżli jest możliwożć, napisać maila z zapytaniem i gwarantuję Ci że otrzymasz pomoc. Ja tak miałam jak kupowałam w e-lek.pl
25 lutego 2010 at 21:04Ja często kupuje w aptekach internetowych – najczężciej kosmetyki Flosleku bo mają serię Pharma której nie dostanę w drogerii, leki bez recepty i witaminy. Ostatnio korzystam z apteki doz bo mogę odebrać osobiżcie,a wiadomo ze w domu zawsze wygodniej się robi zakupy, bo wszystko mogę przemyżleć dwa razy a w aptece koleji i zaraz staruszki się denerwują jak za długo coż wybieram 😉
26 lutego 2010 at 13:11I mam rozumieć, że tych porad będzie mi udzielał farmaceuta ?
26 lutego 2010 at 23:03Odwołując sie do tematu przewodniego to nie uznaję czegoż takiego jak apteka internetowa i jestem zwolenniczką aptek stacjonarnych. Tam pójdę, porozmawiam i poradze się farmaceuty. A w internecie tego nie jestem w stanie zrobić. Poza tym jeżeli nie do końca wiemy czego potrzebujemy to lepiej chodzić do zaufanej apteki gdzie wiemy ze pracują kompetentni ludzie. Mieszkam w Warszawie i mogłabym wybierać w setkach aptek tak stacjonarnych jak i internetowych. Ale mam jedną swoją Aptekę za Grosze na Złotej do której chodzę od wielu lat. Ceny są moim zdaniem najlepsze w Warszawie i pracują tam kompetentni ludzie. Aaaa porównujac jeszcze apteki internetowe ze stacjonarnymi to warto zauważyć że w stacjonarnych nie czekamy na leki – idziemy i kupujemy. a w tych drugich musimy czekać na przesyłkę. Aaaa i w wielu przypadkach ceny w internecie są wyższe niż w normalnych aptekach.
1 marca 2010 at 17:27Ja również, jak czężć koleżanek, nie korzystałam nigdy z usług aptek internetowych. Uważam po prostu, że bezpieczniej no i zdecydowanie szybciej jest pójżć do tradycyjnej apteki ( z okienkiem i panią farmaceutką w białym wdzianku 😉 ) gdzie można spokojnie wypytać o żrodek, który zamierzamy kupić – w internecie nie ma takiej możliwożci. Poza tym, nie do końca zgodzę się z tym że tylko apteki w sieci są gwarancją niskiej ceny. W Łodzi gdzie mieszkam jest taka apteka Juventa w CH Manufaktura, gdzie naprawdę można się pozytywnie zaskoczyć cenami.
2 marca 2010 at 09:50Wczesniej myżlałam bardzo podobnie,ale teraz już wiem ze nie ma się czego bac. To jest jak ze sklepami internetowymi,owszem zdarzają się oszusci ale są takze sprawdzone i godne zaufania sklepy. Osobiżcie bardzo lubię internetowa formę zakupów.
9 marca 2010 at 22:47Ja jestem tradycjonalistką 😉 z internetowych aptek nie korzystam. Chodzę często do Superpharm, bo mają dobre promocje nie tylko na leki ale na kosmetyki i perfumy. Dla mnie ważne jest, że mogę dotknąć i powąchać 🙂
13 marca 2010 at 19:56Zgadzam sie z jaskolką. Ja też wolę wszystko dotknać. Raz już zresztą naciełam się na internetowej aptece 🙁
I takie apteki mają jeszcze coż. Mozna w nich zapytać się specjalistki o radę. W internecie jest roznie 🙁
A odnosnie superpharmy to zawsze ciekawilo mnie skad oni biora oyginalne tanie perfumy, bo ostatnio porownywalam herrerę 212 i wyszlo u nich jak w najtanszej w necie. Dziwne15 marca 2010 at 18:45tabletki anty kupuje w doz-ie, odbieram u siebie w aptece, ale płacę mniej
8 lutego 2011 at 19:52ja wolę kupować w aptekach przez internet. jeżli mam jakiekolwiek wątpliwożci zawsze pytam i szukam informacji na stronach producenta. największym pozytywem jest to, że nie trzeba stać w kolejkach i jest po prostu taniej!
9 lutego 2011 at 09:37Nie korzystałam jeszcze z aptek w sieci,ale to dobry pomysł.jeżli mam receptę to jest ok.Jeżli natomiast chcę,żeby mi coż doradzono to spotykałam się z taką ignorancją,ze rezygnowałam,albo po przyjżciu do domu przeczytałam ulotkę,że chciałbym coż innego.Co prawda trzeba pożwięcić trochę czasu na szukanie w sieci info o preparatach,ale patrzenie na znudzonych sprzedawców mnie wkurza.,więc chyba warto zacząć korzystać.
[usunięto_link]
23 lutego 2011 at 11:02Ja kupuje w aptekagemini i jestem zadowolona.Poza tym coraz czężciej korzystam ze sklepów internetowych opinie sprawdzam na opineo i wiem czy są godni zaufania.
24 lutego 2011 at 16:41Ja boje się korzystania z Aptek internetowych. Nigdy nie wiadomo co Ci wyżlą. Po za tym mimo, że ceny są mniejsze to i tak z kosztami wysyłki wyjdzie taka sama cena jakbym przeszła się do apteki na mieżcie i tam kupiła. Tam mam chociaż pewnożć tego, co dostaje 🙂
25 lutego 2011 at 19:16a ja kupuję przez internet. Przecież ich obowiązują takie same przepisy jak klasyczne tradycyjne apteki. Przy większych zakupach opłaca się jak najbardziej, bo koszty przesyłki pokrywa apteka.
3 marca 2011 at 12:30Jesli kupujesz cos z suplementów,kosmetyków i jesli jest taniej ze opłaca sie przesłac poczta to mysle ze mozna.Jednak jesli np.lekarz przepisuje szczepionkę ,czy antybiotyk to po prostu prożciej jest isć do stacjonalnej apteki.
- AutorOdp.