- AutorOdp.
- 7 marca 2011 at 01:16
nie wiem czy mogłabym kupić asamax przez internet
7 marca 2011 at 10:37No własnie,tak jak pisza powyzej,jakies tańsze kosmetyki w aptece internetowej spokojnie mozna kupić.Gorzej własnie z antybiotykami.Tutaj jednak najlepiej jest iżc do takiej tradycyjnej.
9 marca 2011 at 09:59[usunięto_link] wrote:
możesz, ale jest to lek na recepte, więc będziesz musiała receptę zeskanować pewnie – w sumie na 100% nie wiem, jak to sie odbywa bo ja tylko żrodki bez recepty zawsze w internetowych kupuję
10 marca 2011 at 10:16jak jestem chora to leki kupuję w aptece stacjonarnej.
natomiast owszem, czasami korzystam z aptek internetowych, ale wtedy zazwyczaj kupuję kosmetyki, jakież ziółka, lub suplementy.21 marca 2011 at 06:45[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
możesz, ale jest to lek na recepte, więc będziesz musiała receptę zeskanować pewnie – w sumie na 100% nie wiem, jak to sie odbywa bo ja tylko żrodki bez recepty zawsze w internetowych kupuję
czy to jest bezpieczne Waszym zdaniem -skanuję receptę z przepisanym asamaxem- a przecież wtedy nie widac czy jest oryginalna czy np.podrobniona?
28 marca 2011 at 18:58Spokojnie z aptek internetowych można korzystać. Oni też mają kontrole i obowiązują ich przepisy. Jedna uwaga, warto sprawdzać ceny w kilku aptekach i je porównać bo nie zawsze i wiadomo nie wszystko jest tańsze.
21 kwietnia 2011 at 20:11ja korzystam z aptek doz ( dbam o zdrowie) zamawiając w necie mam taniej, zbieram punkty na kartę lojalnożciową, mam możliwożć wybrania tańszego odpowiednika i nikt mi nie wciska tych droższych nawet na recepte. No i kontrola zakupów to jest najlepsze. Normalnie idąc do apteki kupujemy bez namysłu, bo szybko bo kolejka. A tak w domu, spokojnie i zawsze podliczę , podsumuję coż dodam lub zrezugnuję. Odbieram osobiżcie a najbliższym doz.
28 listopada 2011 at 07:47a czy asamax i inne leki chmoprewencyjne można zamawiać przez internet? jak jest to sprawdzane jeżli idzie o recepty?
3 grudnia 2011 at 20:34Moim zdaniem w ogóle nie warto korzystać z aptek, nie ma jak profilaktyka zdrowia. Ludzie myżlą o sobie dopiero jak sa poważnie chorzy, a warto dbać o siebie przez cały czas.
21 stycznia 2012 at 13:22ja kupuje w aptekach internetowych dosyć często i nie zdarzyło sie zebym była niezadowolona czy oszukana. A jak sie zamawia wieksze ilosci czegos to mozna zaoszczedzic
22 stycznia 2012 at 14:19warto korzystac ze sprawdzonych aptek, co mają dobra opinie.
jak koleżanka pisała – jeżli można taniej kupić suplementy – to dlaczego by nie kupić?23 stycznia 2012 at 20:45JA polecam wiecie ile zaoszczędziłam na witaminie D dla dziecka
u mnie w aptece kosztuje 19 zł a w internetowej znalazłam kiedyż za 7,50 😛i kupiłam od razu zapas na pół roku 😛
Ja polecam aptekę tanieleczenie bo z niej korzystałam kilka razy i mnie nie zawiodła ale tżeba sprawdzac promocję w różnych aptekach
7 lutego 2012 at 22:58Korzystałam z apteki internetowejkilka razy i nie narzekam. W sumie zamawiałam takie uzupełnienie apteczki bandaże plastry i takie tam drobne rzeczy. Największe zakupy robiłam przed wakacjami i nie powiem bo jak porównałam ceny to wyszło nieźle. Nazwy niestety nie pamiętam, coż z różami chyba to było ale można spróbować. Co do recept to wydaje mi się , że nie można zamawiać leków na receptę.
9 lutego 2012 at 10:52Mi się też zdarzało robić większe zakupy tych wszystkich leków bez recepty, witamin itd., przez Internet. Jak kupowałam hurtem dla całej rodzinki i dla rodziców, czy testy paskowe to się tego sporo zbierało i wychodziło tanio.
14 lutego 2012 at 11:50Internetowe apteki są zdecydowanie tańsze niż te stacjonarne,więc czemu z nich nie korzystać? Ogólnie zakupy przez internet mają wiele korzyżci,a do tego sporo zaoszczędzimy.
- AutorOdp.