- AutorOdp.
- 22 listopada 2016 at 14:26
Moim zdaniem najlepsze sa olejki, docieraja w glab skory lepiej niz balsam.
9 sierpnia 2017 at 13:38Używajcie po prostu balsamu z avocado od HB – będzie dużo lepiej. Sama się nieźle napracowałam nad takim efektem, ale w sumie dzięki temu doprowadziłam cerę do normalności. Uzyskanie czegoś takiego z cery suchej, zniszczonej, naprawdę do prostych zadań nie należy.
11 sierpnia 2017 at 15:22Ja teraz kupiłam z nivea , taki biały do bardzo suchej skóry, poki co bardzo mi odpowiada
22 sierpnia 2017 at 09:35U mnie tylko i wylacznie kremowe serum do ciala z bielendy! Rewelacyjnie nawilza, wygladza skore i przy tym pieknie pachnie, a kremowa konsystencja wygodnie rozmarowuje sie na ciele. Moj ulubiony jest zamkniety w zoltej tubie, w skladzie ma mleko kozie i miod. Teraz na promce w rossku mozna kupic za grosze.
22 sierpnia 2017 at 22:08Ja bardzo lubię balsamy nivea, i często po nie sięgam.
W sumie to chyba tylko po ich balsamy sięgam…24 sierpnia 2017 at 23:22Używam różnych, często zmieniam. Chyba jeszcze nie znalazlam idealnego dla mojej skóry.
6 grudnia 2017 at 13:10U nas fajnie działa balsam z avocado od HB – używamy go od dłuższego czasu, nic złego się nie dzieje, cera wygląda zdrowo, normalnie, pozytywnie. Udaje się ją utrzymać odpowiednio gładką i elastyczną, a wszystko podstawowymi metodami. Zatem – kwestia odpowiedniego działania, systematyczności i będzie w porządku.
19 stycznia 2018 at 10:24A co myslicie o kremach uniwersalnych? uzywacie? Ja ostatnio kupialam na probe uniwersalny z bielendy, jest swietny do ciala, ale do twarzy jeszcze nie probowalam 😛 Super nawilza skore, zmiekcza ja pieknie pachnie, a przy tym nie jest kleisty i szybko sie wchlania.
23 stycznia 2018 at 14:12Ja uwielbiam kremy Nivea do suchej skóry albo Neutrogene. Świetnie nawilżają i skóra jest miękka i wygładzona
18 lipca 2018 at 13:10Już pisałam o balsamie z avocado HB – to naprawdę genialny kosmetyk.
Udało mi się uzyskać fajną zmianę, ale to widzę na co dzień. Czasami jestem w szoku widząc, jak ogromne są różnice we wpływie poszczególnych kosmetyków. One są wręcz kolosalne. A tutaj ten wpływ na cerę – coś pięknego.
24 września 2020 at 13:50pierwsze słyszę o tym kosmetyku. yyyyyyy, no okej zobaczę co tam jest w środku.
11 listopada 2020 at 20:37Ja używam balsamów marki Mixa, sa bardzo dobre do suchej skóry (też niestety taką mam…) ewentualnie też masło shea, tak jak wspomniałaś. Ja mam od Dr. Feelgood.
17 listopada 2020 at 11:27Dla mnie też Bielenda jest hitem. Sporo ostatnio wprowadzili nowości.
14 marca 2021 at 22:43Też bardzo lubię markę Bielenda szczególnie ich wegańską linię Beauty Milky z mleczkami roślinnymi, sama używam z mleczkiem kokosowym
- AutorOdp.