- AutorOdp.
- 30 czerwca 2014 at 11:32
Ja akurat nie przepadam za musem do ciała,jeżeli już miałabym coż polecać to albo olejki nawilżające albo masło kokosowe- żwietnie nawilża i pięknie pachnie. Ziaja też ma całkiem ciekawą serię.
24 lipca 2014 at 19:09Garnier lub nivea
3 sierpnia 2014 at 15:57Jeżeli Nivea to bardzo fajny jak dla mnie jest ostatnio ten z dodatkiem miodu,może któraż z Was także miała już okazję go stosować i napisze swoją opinię? 🙂
10 sierpnia 2014 at 10:27A wolicie balsamy czy masła ? W zasadzie nie wiem czy to kwestia preferencji jeżli chodzi o konsystencję czy do konkretnego rodzaju skóry powinno się co innego stosować ? Nie wiecie ? Póki co kupiłam nowożć z perfecty masło czekoladowe trufle, genialnie pachnie no i po przebudzeniu rano nie mam suchej skóry. Sprawdził się.
28 sierpnia 2014 at 05:46Masło ma gęstszą konsystencję niż balsam i jak dla mnie to znakomita opcja,można wybierać różne zapachy jak np: czekolada czy kokos i skutecznie nawilżają naszą skórę.
21 października 2014 at 22:42ja bardzo lubię balsam pożegnanie z afryka bielendy. Bardzo dobrze mi się kojarzy jego zapach. Od czasu do czasu by nawilżyć skórę używam zwykłej oliwki dla dzieci.
22 października 2014 at 07:46Producenci kosmetyków, w tym też balsamów używają różnych sztuczek marketingowych, byle tylko nam sprzedać ich produkt. A to piękny zapach balsamu, jakież cudowne innowacyjne składniki itd. Nie dajcie się na nie nabrać. W tym tekżcie na Hellozdrowie hellozdrowie.pl/lifestyle/balsam-ktory-dziala macie konkretnie przedstawione, co powinien zawierać dobry balsam do ciała, a czego nie.
28 października 2014 at 12:09JA bardzo sobie cenie Lirene Dermoprogram. Ma bardzo ładny zapach a przy czym ma w sobie karoten i pozwala utrzymać się dłużej opaleniźnie
14 listopada 2014 at 17:16z bielendy uzywam olejku arganowego- taki 3 w 1, do ciala, twarzy i wlosow 🙂 fajnie natluszcza i zmiekcza naskorek
17 listopada 2014 at 14:12Niektóre z nich są przereklamowane i płacimy tylko za firmę. Moim zdaniem oprócz masła warto szukać także balsamów nawilżających,nawet tych pod prysznic,które także znakomicie się sprawdzają
18 listopada 2014 at 13:58Ja polecam balsam do ciała Nivea,może być z nowej serii balsamów pod prysznic z dodatkiem miodu,ma naprawdę kapitalne działanie.
20 listopada 2014 at 15:53ja uzywam zwyklej oliwki dla dzieci
3 grudnia 2014 at 17:02A ja polecam masło do ciała,niemal każda firma ma swoje i większożć z nich jest skuteczna,dobrze nawilża i ładnie pachnie. Np ostatnio też Nivea ma ciekawą serię balsamu z dodatkiem miodu pod prysznic.
13 grudnia 2014 at 15:47Ja uwielbiam Garnier i Nivea
5 stycznia 2015 at 13:42Ja podobnie,jeżeli chodzi o balsam to Nivea i Dove mają bardzo dobrą serię pod prysznic z dodatkiem wspomnianego miodu czy olejku arganowego,Skutecznie nawilżają naszą skórę i pięknie pachną.
- AutorOdp.