- AutorOdp.
- 3 października 2007 at 10:54
Drogie Foremki,
A co myżlicie o bieliźnie erotycznej? Korzystacie z niej? 😆
Bo mnie osobiżcie strasznie się ona podoba:) no np. taka haleczka:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
sexowna i zmysłowa:) wydaje mi się, że takie ubranka to przyjemnożć dla obojga partnerów:D a wy, jak myżlicie?3 października 2007 at 17:05Seksowna bielizna jest fajna 😉 Ja z niej korzystam raz na jakis czas, wtedy moj Misiek jest pozytywnie zaskoczony i ucieszony 😉 Jak bym miala takie seksi wdzianko zawsze na sobie, to bylo by nudne i nie bylo by az takiej radochy w oczach mojego Kochania 😛
3 października 2007 at 17:16Narazie posiadam tylko gorset.
3 października 2007 at 21:51[usunięto_link] wrote:
Seksowna bielizna jest fajna 😉 Ja z niej korzystam raz na jakis czas, wtedy moj Misiek jest pozytywnie zaskoczony i ucieszony 😉 Jak bym miala takie seksi wdzianko zawsze na sobie, to bylo by nudne i nie bylo by az takiej radochy w oczach mojego Kochania 😛
U mnie jest dokladnie tak samo. Kupuje sobie raz na jakis czas seksi bielizne. Jakbym czesto ja miala nie dawalo by to takiego efektu jak raz na jakis czas. Hm…
8 października 2007 at 11:47macie 100% racji! sexowne wdzianka to nie rozrywka na co dzień tylko od żwięta:) by było ciekawiej i wyjątkowo:)
8 października 2007 at 12:53A ja nie mam nic takiego 😕
Trzeba by się zaopatrzyć, w wolnej chwili idę na zakupy 😀8 października 2007 at 19:06ja tez nic takiego nie mam:/ chyba bede musiała sobie kupic:D
10 października 2007 at 12:07Ostatnio kupiłam sobie coż takiego i muszę powiedzieć że jesteżmy z moim misiem bardzo zadowoleni 🙂
27 lutego 2008 at 00:01pokaż jej katalog i niech sama zadecyduje, powiem ci, że kiebiety lubią takie rzeczy dostawać, tylko czasem okazują się za ciasne, piją tu i tam…. 😆
7 marca 2008 at 20:01A ja posiadam co nieco z takiej bielizny 😳 😳 Oboje jestesmy zadowoleni z takiego dodatku 🙂
13 marca 2008 at 13:56Ja tez! Nie ma nic fajniejszego od sexownej bielizny!
Pamietam jak kiedys trzymalam w szafie swoje ponczochy, gorset i szpile, i moja Mamużka przez pomyłke sie na to „natknęła”
Ale z tego co zaobserwowalam z jej reakcji- w ich pokoleniu uzywanie takich cacek bylo nadzwyczaj niestosowne :]6 kwietnia 2008 at 22:09Ja kupiłam sobie ostatnio taką oto piżamke 😈
[usunięto_link]
6 kwietnia 2008 at 23:17[usunięto_link] wrote:
Ja kupiłam sobie ostatnio taką oto piżamke 😈
[usunięto_link]
hehe – koszulka jak dody z jakiegos tam teledysku, no fajna fajna. pamietam bylam na jednym wieczorze panienskim i przyszla panna mloda wlasnie w takie wdzianko wskoczyla:]
8 kwietnia 2008 at 14:57Doda miała inna ta jest zupełnie inna 😕
8 kwietnia 2008 at 15:30[usunięto_link] wrote:
Doda miała inna ta jest zupełnie inna
no i co, ze komus sie z Dodą skojarzylo?
Przeciez to komplement- chodzi wyuzdana po ulicy (trudno), ale mysle, ze lozku prezentuje sie naprawde sexy! Ma sliczny usmiech, wie jak zaprezentowac swoje walory i.. ma dobry gust. Nie ubralabym sie tak jak ona- PUBLICZNIE (chociaz…) a do lozka na pewno 🙂 - AutorOdp.