- AutorOdp.
- 20 maja 2009 at 15:46
@Onione wrote:
Jak beza, ale co kto lubi 😉
no dobra może sie wam nie podobac ale zeby od razu beza, przeciez to tylko taka zabawa w przebieranie sie w blondynke 🙂 jak mi sie znudzi to założe majtki ze skory i pejcz i zajmę sie poskramianiem dzikich zwierząt
19 czerwca 2009 at 11:55Mi tam się podoba np. taka bielizna erotyczna, ale bez przesady. Uważam, że niektóre przebrania erotyczne są trochę przesadzone (na mój gust) i wielu bym nie założyła (chociażby kostium pokojówki
—
To miejsce na dyskusje a nie spam – daruj sobie te odnożniki.27 czerwca 2009 at 09:49Mi i mojemu mężowi :] przypadła do gustu taka [usunięto_link]
17 sierpnia 2009 at 08:53A jak Wam się podoba coż takiego: [usunięto_link]
Dla mnie jest bardzo zmysłowa, ale koleżanki mówią, że to raczej fatałaszek dla bardziej „dożwiadczonych” kobiet (w sensie wieku rzecz jasna). Jak myżlicie?
2 września 2009 at 15:592 września 2009 at 16:009 września 2009 at 15:18jak szukacie taniej seksownej bielizny to mam dobre namiary na taki sklep wysylkowy [usunięto_link]
22 października 2009 at 19:13z bielizny seksownej najbardziej podoba mi się Pigeon cudo
4 listopada 2009 at 13:20Sexowna bielizna jest super i działa niezwykle na facetów!!!! Ostatnio kupiłam na panieńskie mojej przyjaciółce sexowny gorset z podwiązkami i pończochami w kolorze czerwono-czarnym i po nocy pożlubnej zadzwonił do mnie jej mąż żebym jej czężciej takie prezenty dawała :jupi:
No no, po takim tekżcie to i ja się zdecydowałam na zaskoczenie mojego „Misia” 😀 😀 😀
A gorset dla przyjaciółki i dla siebie kupiłam w sklepie internetowym xxxxxx, który oferuje niezwykle sexowne, dobrej jakożci i w przystępnej cenie gorsety, spódniczki, koszulki itp. z dobrych firm jak obsessive, pigeon czy electric lingerie… Polecam dla tych co chcą zadowolić swoich ukochanych… 😆
7 listopada 2009 at 10:48Dokładnie, nie ma to jak dobra bielizna erotyczna 😀
A wiecie co jest mega erotyczne, mega sexi, uruchamia wyobraźnię facetów i żwietnie pasuje na szaloną noc we dwoje? Kostiumy erotyczne otóż to 😆 Mam kilka na specjalne okazje, a w tym roku z okazji Gwiazdki planuję zainwestować w przebranie Pani Mikołajowej 😀 przeglądałam już kilka stron oferujących tego typu akcesoria i spory wybór znalazłam na „Osobliwej”. Znacie ten sklep? Wejdźcie sobie na osobliwa.pl i tam w zakładce „erotyczne kostiumy”, na str. 2 i 3 są wdzianka pomiędzy którymi wybieram. Może Wy ułatwicie mi wybór? 🙂
Pozdrawiam, B.7 listopada 2009 at 12:15😀 wyjątkowe prezenty mikołajkowe w formie sexi kostiumów oferuje też kisskiss.pl z dobrej jakożci firmy obsessive 😀 Ciekawe czy często robicie tego typu sexi niespodzianki swoim ukochanym?
17 listopada 2009 at 08:52Wybrałam! 😀
Już nie mogę się doczekać miny mojego chłopaka kiedy dam mu prezent gwiazdkowy ubrana w TO: [usunięto_link]
😀17 listopada 2009 at 10:27Może chociaż prezent będzie gustowny…
18 listopada 2009 at 11:55Co myżlicie o tym komplecie na Mikołajki.. Nie za grzeczny przypadkiem?
[usunięto_link]
23 listopada 2009 at 16:39Sally Hansen: za dużo tam puchu jak dla mnie.
the quene: włażnie takie jest moje założenie co do tego stroju 🙂 Gustem i dobrym smakiem kieruję się wybierając innego typu bieliznę: gorsety, komplety, koszulki itp. Tu kieruję się za to chęcią dobrej zabawy i wzbudzenia konkretnych uczuć w moim partnerze 😉 To ma być przede wszystkim sexowne i filuterne i ma być na mnie jak najkrócej 🙂
Strój mam już w domku. Dostarczono mi go bardzo szybko w solidnym opakowaniu, także polecam 🙂 - AutorOdp.