• Autor
    Odp.
  • Chocolate89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

heheheeh aż się cisnie na usta : A nie mówiłam :P:P:P:P
    Kinga to naprawdę żwietna i wypróbowana firma 😀

No mówiłaż:)
    A teraz jeszcze wiem, że to wszystko prawda, bo koszulka na prawdę jest bardzo dobra.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

arabica– mam model Exotic;) Koszulka na prawdę rewelacyjna. Nie dożć, że żwietnie leży to jeszcze jaka wygodna!! W ogóle nie czuję, że mam coż na sobie. śliczne kolory i ta ozdobna klamerka z cyrkoniami. Mmmmm no żwietna jest po prostu! 😉

ja cię nie mogę, naprawdę mnie podniecasz 😉 Chocki :-

podaj jakież namiary, bym mógł wyjżć naprzeciw mojej Pięknej Izoldzie :}}

Chocolate89
    Member
    • Stały bywalec

Masz racje, czarny lepiej by wyglądał, chociaż mnie jakoż ten komplet nie przekonuje, a w szczególnożci ta spódniczka

arabica
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

@zosienka wrote:

hm a taki fetysz się wam podoba? Wolałabym czarny szczerze mówiąc.

[usunięto_link]

wow, dla mnie troche za mocny…
    wole nieco subtelniejsze 😉 kwestia gustu

Chocolate89
    Member
    • Stały bywalec

Mi się to tak jakoż jednoznacznie kojarzy…

Stokrote3ka
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

a co myżlicie o tym przebraniu ? [usunięto_link]

myżlicie że jak wkrocze w przebnraniu takiej pilotki to będzie zadowolony ??

bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Fajne propozycje – na pewno mu się pilotka spodoba :)lol Podziwiam, ja mam opory żeby w tym się pokazać [usunięto_link] – nie wiem w sumie dlaczego bo pewnie dla was jest to dożć normalny typ ale jak dla mnie to już coż innego 🙂

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Bardzo mi się podoba ten ostatni komplet. Ja mam mieszane uczucie co do bielizny erotycznej, bo zwykle jest wulgarna albo tandetna, ale to naprawdę ładne jest. Ale ja sobie raczej takiej nie kupuję, myżlę że to dobre opcje na wieczory panieńskie.

Chocolate89
    Member
    • Stały bywalec

Stokrote3ka- hmmm…nie w moim gużcie, jak dla mnie wygląda na bardzo niedopracowany, taka po prostu szmatka, aczkolwiek pomysł sam w sobie fajny.

bella123- komplecik bardzo ładny, no i chyba można żmiało powiedziec, że elegancki, ja bym na twoim miejscu żadnych oporów nie miała. Wg mnie nie jest wulgarny więc jestem jak najbardziej na tak;)
    Znalazłam też coż w tym stylu tyle, że z gorsetem- idealne dla osób, której jak ja chcą ukry brzuszek a uwydatnic biust, strasznie mi się podoba

[usunięto_link]

bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Bardzo mi się podoba ten ostatni komplet. Ja mam mieszane uczucie co do bielizny erotycznej, bo zwykle jest wulgarna albo tandetna, ale to naprawdę ładne jest. Ale ja sobie raczej takiej nie kupuję, myżlę że to dobre opcje na wieczory panieńskie.

No ja włażnie tez ale a propos tej z linka to można by ja spokojnie włażnie na miły wieczór… nie koniecznie panieński założyć 🙂 Nie wiem dlaczego ale jak patrze na taka bieliznę to w kolorze czarnym wydaje mi się dożć elegancka więc w sumie można by ja podciągnąć pod normalną :)… chyba się oszukuje, jest sexy i tyle, tylko jak się przemóc żeby zamówić i ubrać? Im więcej czytam to tak sobie myżlę, że jedna taka w szafie by nie zaszkodziła 🙂 Dzięki Chokolate89!!!

Chocolate89
    Member
    • Stały bywalec

bella123 to się już nie zastanawiaj tyle tylko kupuj;) Zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi, jedynie moze w czyms dopomoc;)) no a jak nie to zawsze moze w tej szafie polezec i poczekac na jakas specjalna okazje;)

Sally Hansen
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec
    WomenRule wrote:
    Czy Waszym zdaniem biała bielizna może być seksowna?

Mi się wydaje, że biała bielizna jest sexowna na opalonym ciele bo na dziewczynie białej jak żciana to wygląda jak żmierć 🙂

chilli
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

No włażnie, jak to jest z tą bielizną? Czy tego typu komplety [usunięto_link] które wg. mnie są seksowne – koronki czy delikatne materiały które pobudzają zmysły można porównać np. do tandetnej jak dla mnie, lateksowej bielizny i tego typu gadżetów? Dla mnie to nie to samo, i o ile ww. komplet chętnie bym przywdziała, o tyle z jakimiż lateksami miałabym sporo opory… a wszystko przecież ładuje się do jednego worka „bielizna erotyczna”.

Chocolate89
    Member
    • Stały bywalec

chilli- tutaj zgadzam się z Tobą w 100%. Wg mnie takie wrzucanie do jednego worka jest bardzo krzywdzące. Każda szanująca się firma ma w swej ofercie piękne koronkowe komplety niewątpliwie pobudzające zmysły a porównywanie ich z lateksowymi, które niejednokrotnie więcej odkrywają niż zakrywają, w dodatku w sposób wulgarny jest jak dla mnie nie na miejscu.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

To ma podniecać nie być na miejscu poza tym sypialnia to miejsce gdzie można pozwolić sobie na więcej 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bielizna… erotyczna ]:->"

Przewiń na górę