- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2010 at 09:15
Kowal jasne, że tak. Zależy co kto lubi. Ja tutaj nie chcę wnikać co kto preferuje w sypialni, jednak nie każdy facet jest fanem lateksowych „wdzianek”. Ja nie mówię, że są one złe, bo niejednokrotnie niektóre modele nawet mi się podobają i na jakąż specjalną okazję, jestem w stanie założyć coż takiego- byleby mi się podobało to nie może być byle co, a na prawdę takich rzeczy jest w sklepach mnóstwo. Zresztą rozmowa tyczyła się zupełnie innej rzeczy- czy lateks można porównywać z koronkami i razem je klasyfikować (w skrócie ujmując).
20 sierpnia 2010 at 10:04Jasne zgadzam się ,ale też dodam ,że i koronki nieraz są hmm wulgarne jak to ujęłaż. I sumie do wyboru do koloru 🙂
30 sierpnia 2010 at 11:30Wszystko zależy od kroju – taka jest prawda, że nawet bawełna może wyglądać wulgarnie, jak się z niej uszyje taki, a nie inny strój. Jeżeli ktoż preferuje nieco odważniejsze stroje w sypialni, to nie ma co go oceniać, bo to tylko i wyłącznie jego sprawa i w zasadzie nie ma nad czym się za wiele rozwodzić.
13 września 2010 at 17:39Mi się nie podoba 😀
14 września 2010 at 09:31nie musi 😉 każdy ma inny gust
14 września 2010 at 09:42[usunięto_link] wrote:
nie musi 😉 każdy ma inny gust
No hehe, ale jeszcze zależy na kim leży 😉
16 listopada 2010 at 13:31Zobaczcie tutaj: idealnabielizna.pl/c/72/na-noc.html. Fajne stroje, każdy znajdzie coż dla siebie.
25 listopada 2010 at 14:18@Nbarańska, ja lubię od czasu do czasu zaszaleć. Firma o której wspominasz oferuje również ciekawe kompleciki bielizny erotycznej. Dostałam ostatnio taki jeden od mojego narzeczonego i był przeszczężliwy , gdy mnie w nim zobaczył 🙂 To na pewno nie jest bielizna na co dzień, ale na specjalną okazję 🙂 Trzeba zadbać o to, by nie popażć w rutynę 🙂
3 lutego 2011 at 17:34xxxxxxxxxxxxxxxx
A ja ostatnio tą koszulkę sobie zakupiłam. Z tym, że ja wyglądam lepiej:P
EDIT
jakubek20 lutego 2011 at 11:38Znalazłam żliczne koszulki może nie całkiem erotyczne ale koroneczki,falbanki,kokardki xxxxxxxxxxxxxxxxxxx zamówiłam jedną zobaczymy co przyjdzie 😉
edit
jakubek30 sierpnia 2011 at 09:25Ano seksowna bielizna jest fajna, oczywiżcie wygoda wygodą ale wszystko zależy od danej sytuacji i wieczoru jaki spędzamy 🙂 Od czasu do czasu odrobina pikanterii nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie:) W sklepie Jagna.pl w dziale Bielizny erotycznej sa fajne komplety, niektóre teraz w promocji, m.in Obsessive tam ma fajne rzeczy.
30 sierpnia 2011 at 09:34Mi też się bardzo podobają fatałaszki z obsessive.
31 sierpnia 2011 at 19:23No ladniutka:)
26 września 2011 at 16:29No takie… niegrzeczne:) mrauuu!
2 października 2011 at 04:58[usunięto_link].82 wrote:
Bieliznę erotyczną, ale to bardzo erotyczną widziałam na stronie finezyjna.pl firmy LIVIA CORSETTI, w dziale erotyczna. Ta bielizna napewno zmusi nie jednego Pana do działania.
ja pierdzielę! Każka Ciebie widzieć w takiej bielisze, to doprawdy afrodyzjak :-
ps. mogę zaprosić Cię na herbatkę? 😉
- AutorOdp.