- AutorOdp.
- 21 września 2005 at 07:35
Jak postrzegana jest atrakcyjnożć kobiety przez kobiete???
Mam na mysli relacje czysto estetyczne26 września 2005 at 16:32Pokaż fotkę 😉 Ocenimy
27 września 2005 at 17:05jak kobieta jest naprawde atrakcyjna to przez baby przemawia zazdrosc 😛 takie z nas zlosnice 😳
27 września 2005 at 17:12[usunięto_link] wrote:
jak kobieta jest naprawde atrakcyjna to przez baby przemawia zazdrosc 😛 takie z nas zlosnice 😳
Zgadzam się z Tobą 😆 😆
27 września 2005 at 17:22ale zazdrosna jest dopiero wtedy jak jej facet spoglada na inna…ehhhh 😈 siedzi w nas to cos 😀
27 września 2005 at 17:26[usunięto_link] wrote:
ale zazdrosna jest dopiero wtedy jak jej facet spoglada na inna…ehhhh 😈 siedzi w nas to cos 😀
Tak jasne ……..ale powiedz to takiemu facetowi pozostaje jak tylko sobie popatrzyć – co popatrzy to jego
27 września 2005 at 17:43no faceci chcieli by miec wszystko 😛
27 września 2005 at 17:49[usunięto_link] wrote:
no faceci chcieli by miec wszystko 😛
A wy się nie oglądacie za fajnym tyłkiem ❓ ❓
28 września 2005 at 21:03Nie wiem czy zwróciliżcie na to uwagę, ale mężczyzna z piękną kobietą automatycznie przyciąga uwagę innych pięknych kobiet co sprawia, że jego atrakcyjnożć rożnie 🙂
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair
Carpe Diem 😀
28 września 2005 at 21:11Atrakcyjnożć pięknej kobiety często potęguje atrakcyjnożć mężczyzny będącego w jej towarzystwie. I automatycznie zainteresowanie mężczyzną innych kobiet.
29 września 2005 at 07:38[usunięto_link] wrote:
Nie wiem czy zwróciliżcie na to uwagę, ale mężczyzna z piękną kobietą automatycznie przyciąga uwagę innych pięknych kobiet co sprawia, że jego atrakcyjnożć rożnie 🙂
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair
Carpe Diem 😀
Solid ➡ w końcu przebywamy w towarzystwie płci pięknej
29 września 2005 at 08:32Jakubek!
Ja mówię o takich kobietach, na których widok cieknie Ci żlina.
Pozdrawiam
29 września 2005 at 08:42[usunięto_link] wrote:
Jakubek!
Ja mówię o takich kobietach, na których widok cieknie Ci żlina.
Pozdrawiam
powiem tylko tyle mmmmmmmmmm 😳
30 września 2005 at 22:16No pięknie… tylko byżcie się żlinili 😕
A co z pieknem wewnętrznym ❓ czasem „szara myszka” po odkryciu jest bardziej „przyciagająca” niż ” lalka barbie”
Mam koleżankę, która naprawde nie grzeszy urodą, ale wokół niej jest zawsze mnóstwo mężczyzn, przyciąga ich. ma coż w sobie.
A tak na pierwszy rzut oka wcale nie jest ładna, powiedziałabym nawet ze jest niezadbana i nie przemawia tu przeze mnie zazdrżć 😕30 września 2005 at 22:18A tak do tematu…. pytanie do mężczyzn
Wolicie blondynki czy brunetki? które czeżciej przewijają się w waszym zyciu?
- AutorOdp.