- AutorOdp.
- 1 października 2005 at 11:38
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
A tak do tematu…. pytanie do mężczyzn
Wolicie blondynki czy brunetki? które czeżciej przewijają się w waszym zyciu?
Jako rodzynek w tym gronie odpowiem tak:
Oczywiżcie przewijają sie czężciej blondynki (chyba moda) ale mnie osobiżcie bardziej pociągają brunetki 😆
1 października 2005 at 11:47zastanawia mnie włażnie co w tym jest… często meżczyźni odpowiadają blondynki, ale jak potem się ich widzi na ulicy to w towarzystwie brunetek 😕
I ja mam podobnie, zawsze mówiłam że mój ideał to blondyn a większożć męzczyzn w moim życiu miała ciemne włosy.
Teraz obecnie blondyn sie pojawił:) chyba pierwszy 😕 😉
2 października 2005 at 20:17my kobiety to juz mamy chyba w naturze ze jestesmy male zazdrosnice!ja osobiscie jak widze jakas atrakcyjna kobiete to zawsze czuje jakies klucie zazdrosci 😆 ale na szczescie trwa to tylko chwile potem juz wracam do naturalnego stanu 😛
3 października 2005 at 10:37Gratuluje powrotu do „naturalnego” stanu 😉 Moja zazdrożc chyba nigdy nie „spała” co najwyzej czasem była użpiona 😕
Witam Natalke 😀
3 października 2005 at 14:32Zazdrosc to jak makijaż permanentny jak się przyklei tak nawet lata nie pomoga zeby sie zmyła.
Staram się ją kontrolowac ale czasem…….no wlasnie to cholerne ale
Tym bardziej ze kobiety są jak liany……jak się owiną wokól faceta to amba 👿3 października 2005 at 14:35kazda babka ma w sobie troche ZAZDROśNICY 😀
3 października 2005 at 14:36[usunięto_link] wrote:
Zazdrosc to jak makijaż permanentny jak się przyklei tak nawet lata nie pomoga zeby sie zmyła.
Staram się ją kontrolowac ale czasem…….no wlasnie to cholerne ale
Tym bardziej ze kobiety są jak liany……jak się owiną wokól faceta to amba 👿Ja tam mogę się takimi lianami owijać codziennie hihihi 😳
3 października 2005 at 14:48No to Jakubek do dzieła;)
Miesiąc ma żrednio 30 dni……..wiec dawaj dawaj hihiihihihii i owijaj sie tylko uważaj żeby cię nie zadusiły bo to podstępne bestie3 października 2005 at 14:51[usunięto_link] wrote:
No to Jakubek do dzieła;)
Miesiąc ma żrednio 30 dni……..wiec dawaj dawaj hihiihihihii i owijaj sie tylko uważaj żeby cię nie zadusiły bo to podstępne bestieNo to drogie Panie owijajcie jakubka 😳
3 października 2005 at 14:54owijamy, owijamy 😀 na forum zawsze jestes wsród kobietek :>
3 października 2005 at 14:55[usunięto_link] wrote:
owijamy, owijamy 😀 na forum zawsze jestes wsród kobietek :>
ale tak wirtualnie tylko 😉 hihihi
3 października 2005 at 14:59dobre i to 😆
3 października 2005 at 15:01[usunięto_link] wrote:
dobre i to 😆
😆 No pewnie że tak zawsze jakaż przyjemnożć hehehehe 😆
3 października 2005 at 16:06[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
dobre i to 😆
😆 No pewnie że tak zawsze jakaż przyjemnożć hehehehe 😆
no nie wiem jak cię opleciemy jak bluszcz to moze być niewesoło.
Bluszcz jest trujący 😉3 października 2005 at 16:12ale mam nadzieję że Wy nie jesteżcie trujące ❓ 😆
- AutorOdp.