- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2010 at 10:12
Teraz balsamy są rzeczywiżcie bardzo skuteczne. dieta+ruch+woda,co jakią czas oczyżcić organizm,nawet pokrzywą i skutki widać po kilku tygodniach.
6 września 2010 at 12:45Hej mam pytanie do tych osób, które korzystały np z zabiegów wyszczuplających i poprawiających jędrnożć itp. ? typu masaże podciżnieniowe z użyciem baniek szklanych lub elektrostymulacji??
Zastanawiam się nad serią takich zabiegów.. nie są tanie a chce najpierw poznać opinie ..:) czy warto poddać się takim zabiegom i czy faktycznie są efekty????🙄
16 listopada 2010 at 22:23Zabiegi może i dają jakież efekty, ale na pewno nie zlikwidują cellulitu całkowicie. Żeby pozbyć się skórki pomarańczowej są potrzebne kompleksowe działania, np. takie jakie proponuje program stop-cellulit, czyli odpowiednią dietę, suplementację oraz terapię falą akustyczną. Takie zaatakowanie skórki pomarańczowej ze wszystkich stron działa naprawdę rewelacyjnie.
23 listopada 2010 at 15:39Też miałam ten problem w sumie na dal mam ale już co raz mniejszy;) dużo jeżdżę na rowerku stacjonarnym 😉 ale bez o*****zenia żeby nie zrobiły mi się mięsnie 😉 … pomaga dużo 😉
uzywałam tez balsamu Garniera taki żółty na ujędrnienie 😉 dodatkowo zakupiłam Reeboki Easy Tone z wkładka balansująca 😉 …dzieki tej kładce uda i pożladki zmuszone sa do ćwiczeń 😉
Buty są na prawde żwietne i widać rezultaty 😉
jupi29 listopada 2010 at 12:12Cudowne buty:) Balsamy na pewno wpływają na nawilżenie skóry , przez co jest bardziej przyjemna w dotyku,ale z bardzo widocznym celilitem sobie nie poradzą:( Co do zabiegów to na pewno nie są najtańsze,ale ich efekt jest tego wart. Widziałam na własne oczy. Byłam z koleżanką w amaya w Warszawie, ja robiłam sobie biorad na twarz a ona focus na pożladki i uda- wyglądała potem żwietnie a nogi miała gładkie jak modelka z wybiegów
13 grudnia 2010 at 07:55Na Karolkowej 50 (Wola) jest jakież nowe SPA Chanta’l. Był ktoż może? Proszę o opinie
30 września 2011 at 07:55[usunięto_link] wrote:
cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc mary cohr…efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitusu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????
ja podeszłam do tematu profesjonalnie (po urodzeniu dziecka), czyli poszłam do centrum medycyny estetycznej i wybrałam zabieg na cellulit i rozstępy. osobiżcie polecam endodermomasaż. W Krakowie dobrą placówką do tego typu spraw jest Scanmed Multimedis – Centrum med. estetycznej – bez kłopotu znajdziecie w sieci. Moja koleżanka na brzuch zrobiła zaffiro – efekt extra, jeżli faktycznie ktoż ma kłopot z brzuszkiem po urodzeniu maleństwa.
3 kwietnia 2012 at 21:09Niestety cellulitu nie da rady pozbyc się w inny sposób niż poprzez wiele wyrzeń i pracy… Ćwiczenia i dieta to podstawa, bo grudek tłuszczu nie da rady usunąc inaczej (pomijam kontrowersyjne zabiegi liposukcji). Kosmetyki nie zlikwidują nierównożci, ale mogę wygładzic skórę i poprawic jędrnożc. Do tego warto zastosowac suplementy diety, które oczyszczą organizm i przyspieszą spalanie tkanki tłuszczowej (zawierające l-karnitynę). Z domowych sposobów polecam peeling kawą- filiżankę grubo mielonej, nierozpuszczalnej kawy zalewany gorącą wodą, taką papką robimy peeling, masując od czężci dystalnych (tych dalszych) w kierunku serca. Możemy odczekac chwilę przed spłukaniem.
30 kwietnia 2012 at 11:17u mnie skutkuje niezawodny peeling z kawy: kawa plus olej rzepakowy (bo jest bogaty w witaminę E), do tego opcjonalnie trochę żelu pod prysznic i stosować kilka razy w tygodniu 🙂
2 października 2012 at 12:58Raz odpowiednie kosmetyki,a dwa aktywnożć fizyczna i zabiegi w postaci np: masażu biczami wodnymi. Nie wiem jak u Was,ale u mnie bardzo poskutkowało.
13 listopada 2012 at 11:46Aby ujędrnić skórę nie wystarcza tylko używanie kosmetyków ujędrniających. Ja jeszcze masuję skórę, oszczypuję. W całym procesie ujędrniania nie możemy zapomnieć o ruchu. Ćwiczenia oraz wysiłek fizyczny jest niezastąpiony. Ważna jest też dieta i picie dużej ilożci nie gazowanej wody. Jeżli chodzi o ćwiczenia polecam pływanie 🙂
26 listopada 2012 at 08:44ja oprócz ruchu i diety postanowiłam się wspomóc zabiegami w salonie kosmetycznym. czy może ktoż słyszał o zabiegach liftingujących falami radiowymi? podobno żwietnie na cellulit i na wygładzenie zmarszczek także, no ale w moim przypadku to chodzi tylko o skórkę pomaranczowa 😛
28 listopada 2012 at 09:41moja koleżanka robiła takie zabiegi w salonie w Warszawie, jej fale radiowe w połączeniu z masażami dały żwietne efekty, wróciła do formy mimo że w czasie ciąży straszny cellulit jej wyszedł.
28 listopada 2012 at 12:08och to żwietna wiadomożć 🙂 a możesz podpytać koleżanki gdzie i za ile? skoro nawet ciążowego cellulitu można się dzięki temu pozbuyć, to jest nadzieja 😛
5 lutego 2013 at 10:01Ja byłam wczeżniej w Studiu Laser na depilacji laserowej, ale widziałam, że w swojej ofercie posiada również zabiegi zwalczające cellulit i sama się zastanawiam nad taką opcją.
- AutorOdp.