• Autor
    Odp.
  • jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Teraz balsamy są rzeczywiżcie bardzo skuteczne. dieta+ruch+woda,co jakią czas oczyżcić organizm,nawet pokrzywą i skutki widać po kilku tygodniach.

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Hej mam pytanie do tych osób, które korzystały np z zabiegów wyszczuplających i poprawiających jędrnożć itp. ? typu masaże podciżnieniowe z użyciem baniek szklanych lub elektrostymulacji??
    Zastanawiam się nad serią takich zabiegów.. nie są tanie a chce najpierw poznać opinie ..:) czy warto poddać się takim zabiegom i czy faktycznie są efekty????

🙄

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Zabiegi może i dają jakież efekty, ale na pewno nie zlikwidują cellulitu całkowicie. Żeby pozbyć się skórki pomarańczowej są potrzebne kompleksowe działania, np. takie jakie proponuje program stop-cellulit, czyli odpowiednią dietę, suplementację oraz terapię falą akustyczną. Takie zaatakowanie skórki pomarańczowej ze wszystkich stron działa naprawdę rewelacyjnie.

paulinka1987g
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Też miałam ten problem w sumie na dal mam ale już co raz mniejszy;) dużo jeżdżę na rowerku stacjonarnym 😉 ale bez o*****zenia żeby nie zrobiły mi się mięsnie 😉 … pomaga dużo 😉
    uzywałam tez balsamu Garniera taki żółty na ujędrnienie 😉 dodatkowo zakupiłam Reeboki Easy Tone z wkładka balansująca 😉 …dzieki tej kładce uda i pożladki zmuszone sa do ćwiczeń 😉
    Buty są na prawde żwietne i widać rezultaty 😉
    jupi

ramonaK
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Cudowne buty:) Balsamy na pewno wpływają na nawilżenie skóry , przez co jest bardziej przyjemna w dotyku,ale z bardzo widocznym celilitem sobie nie poradzą:( Co do zabiegów to na pewno nie są najtańsze,ale ich efekt jest tego wart. Widziałam na własne oczy. Byłam z koleżanką w amaya w Warszawie, ja robiłam sobie biorad na twarz a ona focus na pożladki i uda- wyglądała potem żwietnie a nogi miała gładkie jak modelka z wybiegów

ewa83
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Na Karolkowej 50 (Wola) jest jakież nowe SPA Chanta’l. Był ktoż może? Proszę o opinie

majka_krakoof
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc mary cohr…efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitusu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????

ja podeszłam do tematu profesjonalnie (po urodzeniu dziecka), czyli poszłam do centrum medycyny estetycznej i wybrałam zabieg na cellulit i rozstępy. osobiżcie polecam endodermomasaż. W Krakowie dobrą placówką do tego typu spraw jest Scanmed Multimedis – Centrum med. estetycznej – bez kłopotu znajdziecie w sieci. Moja koleżanka na brzuch zrobiła zaffiro – efekt extra, jeżli faktycznie ktoż ma kłopot z brzuszkiem po urodzeniu maleństwa.

kinga.slimitim
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Niestety cellulitu nie da rady pozbyc się w inny sposób niż poprzez wiele wyrzeń i pracy… Ćwiczenia i dieta to podstawa, bo grudek tłuszczu nie da rady usunąc inaczej (pomijam kontrowersyjne zabiegi liposukcji). Kosmetyki nie zlikwidują nierównożci, ale mogę wygładzic skórę i poprawic jędrnożc. Do tego warto zastosowac suplementy diety, które oczyszczą organizm i przyspieszą spalanie tkanki tłuszczowej (zawierające l-karnitynę). Z domowych sposobów polecam peeling kawą- filiżankę grubo mielonej, nierozpuszczalnej kawy zalewany gorącą wodą, taką papką robimy peeling, masując od czężci dystalnych (tych dalszych) w kierunku serca. Możemy odczekac chwilę przed spłukaniem.

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

u mnie skutkuje niezawodny peeling z kawy: kawa plus olej rzepakowy (bo jest bogaty w witaminę E), do tego opcjonalnie trochę żelu pod prysznic i stosować kilka razy w tygodniu 🙂

SklepKokosowy
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Raz odpowiednie kosmetyki,a dwa aktywnożć fizyczna i zabiegi w postaci np: masażu biczami wodnymi. Nie wiem jak u Was,ale u mnie bardzo poskutkowało.

Kokai_pl
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Aby ujędrnić skórę nie wystarcza tylko używanie kosmetyków ujędrniających. Ja jeszcze masuję skórę, oszczypuję. W całym procesie ujędrniania nie możemy zapomnieć o ruchu. Ćwiczenia oraz wysiłek fizyczny jest niezastąpiony. Ważna jest też dieta i picie dużej ilożci nie gazowanej wody. Jeżli chodzi o ćwiczenia polecam pływanie 🙂

malinka maja
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

ja oprócz ruchu i diety postanowiłam się wspomóc zabiegami w salonie kosmetycznym. czy może ktoż słyszał o zabiegach liftingujących falami radiowymi? podobno żwietnie na cellulit i na wygładzenie zmarszczek także, no ale w moim przypadku to chodzi tylko o skórkę pomaranczowa 😛

pikna
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

moja koleżanka robiła takie zabiegi w salonie w Warszawie, jej fale radiowe w połączeniu z masażami dały żwietne efekty, wróciła do formy mimo że w czasie ciąży straszny cellulit jej wyszedł.

malinka maja
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

och to żwietna wiadomożć 🙂 a możesz podpytać koleżanki gdzie i za ile? skoro nawet ciążowego cellulitu można się dzięki temu pozbuyć, to jest nadzieja 😛

kamilla1
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Ja byłam wczeżniej w Studiu Laser na depilacji laserowej, ale widziałam, że w swojej ofercie posiada również zabiegi zwalczające cellulit i sama się zastanawiam nad taką opcją.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cellulit"

Przewiń na górę