• Autor
    Odp.
  • pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Aby ujędrnić skórę nie wystarcza tylko używanie kosmetyków ujędrniających. Ja jeszcze masuję skórę, oszczypuję. W całym procesie ujędrniania nie możemy zapomnieć o ruchu. Ćwiczenia oraz wysiłek fizyczny jest niezastąpiony. Ważna jest też dieta i picie dużej ilożci nie gazowanej wody. Jeżli chodzi o ćwiczenia polecam pływanie 🙂

Dlatego ja stosuję ten peeling o którym wspominałam wczeżniej – przy wmasowywaniu go skórę nie tylko rozmasowuję te miejsca gdzie jest cellulit, ale też drobinki peelingu wykonują taki mikro-masaż. Dzięki temu też witamina E, która jest w oleju rzepakowym lepiej się wchłania i jeszcze lepiej działa na skórę 🙂

e-Fontanna.pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Popraw link,bo ten powyższy prowadzi do nikąd. A jeżeli chodzi o cellulit to można zwalczać go na kilka sposobów, w tym oczywiżcie pomoze nam aktywnożć fizyczna,dieta oraz odpowiednie zabiegi.

Lenka890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Aktywna kuracja wyszczuplająco-antycellulitowa Dermiki z serii Passione Body, jest bardzo dobra. Poleciła mi ja przyjaciółka, która tak ja i pewnie 75,a może 80 procent kobiet zmaga się z tym problemem. Na początku pomyżlałam sobie, że to przesada wydać 80 zł na kosmetyki, który jak większożć różnych innych nie przyniosą żadnych efektów, ale potem pomyżlałam, że zaryzykuję 🙂 i było warto. Po 14 dniach poprawa była zaskakująca. Naprawdę super, niech cena Was nie przeraża, bo za takie efekty warto zapłacić nawet więcej. Policzcie sobie, bo ja też tak to przeliczyłam, ile wydajemy na balsamy i mleczka i bez rezultatu, a tutaj wydałam troszeczkę, a cellulit nie troszeczkę a bardzo, bardzo jest mniejszy. Nie mogę napisać, że zniknął bez żladu, bo jakież malutkie pozostałożci jeszcze są, ale co to w porównaniu z tym co było . SUUUUUUPER kuracja.

Fabrik_com_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Fajny zestaw kosmetyków,spokojni może posłużyć jako prezent. Poza tym napisz jaka jest jego cena,tak z czystej ciekawożci aby każdy na forum był co do tej kwestii zorientowany.

ssylllwiaa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Nie jestem fanatyczką, ale pamiętajmy „Jesteż tym, co jesz”. Cellulit rodzi się od żrodka i trzeba pilnować diety. Poza tym we wszystkich masażach, balsamowaniach itp. trzeba być systematycznym, a nam często po tygodniu – dwóch uchodzi ochota na systematycznożć i efektów brak. Dla mnie wygodniej było zapisać się na zabiegi, zamiast w domu wieczorem mieć wyrzuty sumienia, że nie mam siły po pracy wymasować ud. Polecam Bella Derm na Pięknej, a tu więcej o naszej zmorze:
    xxxxxxx

e-Fontanna.pl
    Member
    • Stały bywalec

Podsyłam już istniejący,bardzo podobny wątek,na pewno się przyda,można żmiało poczytać i wiedzieć więcej:
    [usunięto_link]

lisabera
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Dieta oczywiżcie ma znaczenie, ja się wybieram jakoż na jesieni na zabieg wyszczuplający do profesjonalnego salonu, może coż polecicie w centrum wwy?

e-Fontanna.pl
    Member
    • Stały bywalec

Salonów nie brakuje,tylko rzecz jasna to też kwestia ceny jaką możesz zapłacić za zabieg wyszczuplający. jesteż pewna,że okaże się on skuteczny?

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Zabiegi są skuteczne tylko nalezy wykonywac je odpowiednim sprzętem. bardzo dobre efekty przynoszą zabiegi przy użyciu Cellactora, Maximusa TriLipo oraz Endermolabu 2

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Zacznijmy od diety,treningu i kosmetyków- szczególnie tych na bazie kolagenu,które są ponoć bardzo skuteczne i pomagają. Jeżeli ktoż już próbował to może wypowiedzieć się na ten temat.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cellulit"

Przewiń na górę