• Autor
    Odp.
  • aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

A mnie zdecydowanie bardziej interesują i przekonują profesjonalne masaże. Ostatnio przeczytałam na stronie primaveraspa.pl, że idealny w walce z cellulitem jest masaż czekoladowy. Poza ty ujędrnia ciało i poprawia elastycznożć skóry. Doskonale odżywia i regeneruje i spala tkankę tłuszczową.

Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

mandarynka a po tym zabiegu o którym piszesz zostają żlady na skórze? bo słyszałam teraz o wielu zabiegach które nie zostawiają żadnych może warto się jeszcze zastanowić?

Ja słyszałam o zabiegu Bella Contour (używane są fale ultradźwiękowe). Zabieg redukujący tkankę tłuszczową i cellulit.

hostessa
    Member
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do masażu to wiem że taki zwykły z kawy też żwietnie działa no ale nie na noc oczywiżcie 😉 co do zabiegu to chyba zdecyduję się na ten Bella Contour tym bardziej że dzwoniłam się dowiedzieć ile kosztuje i cena jest ok dla mnie 🙂

Mart
    Member
    • Zapaleniec

Podziel się w takim razie informacją 🙂
    Mi wydawało się, że cena tego musi być kosmiczna, albo conajmniej trudna do znalezienia w naszym kraju..

hostessa
    Member
    • Zasłużony

nie z cenami nie ma problemu są dostępne ja będę płacić 450 [usunięto_link] no i jak zdecyduję się na więcej to mam gratisa ale mimo to cena ok bo moja znajoma za gorsze zabiegi płaciła po 600-700zł z resztą jak pomyżlę ile kosztują zabiegi wymieniane w gazetach to aż mi się gorąco robi tam dopiero sobie liczą

Mart
    Member
    • Zapaleniec

a to prawda różnica cen znaczna no i nie ma co ukrywać takimi ofertami Klinika na pewno przyciąga. Jeszcze tylko warto zorientować się w kompetencjach osób przeprowadzających takowe zabiegi.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

eeeee tu tez bez problemu sprawdziłam wszystko na samym początku i lekarze z dużym dożwiadczeniem itp więc jestem spokojna 🙂 ale pytasz o konkretnego lekarza z nazwiska czy tak ogólnie?

Mart
    Member
    • Zapaleniec

tak ogólnie to pewnie na stronce internetowej tytuły mają podane, ale wiadomo to jaki człowiek jest na prawdę ? Od tytułów nie okreżli się podejżcie do pacjenta, cierpliwożć i chęć przekazania istotnych informacji. Nieprawdaż?
    A jak Twoje dożwiadczenia na tym poziomie ?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

tytuły tytułami sa ważne i są ale dla mnie ważne jest to też jak się do mnie taki lekarz odnosi jak tłumaczy itp. i tu jestem bardzo zadowolona bo zawsze wychodze doinformowana i nie mam uczucia że zabrałam mu czas 🙂

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

nie z cenami nie ma problemu są dostępne ja będę płacić 450 [usunięto_link] no i jak zdecyduję się na więcej to mam gratisa

a można wiedzieć, na czym polega ten gratis? porównuję sobie ceny i jako że zwykle takich zabiegów potrzeba zrobić 6-10, z moich wyliczeń wynika, że bez gratisa będziesz musiała zapłacić
    2700-4500 zł, czyli 😯 dożć sporo. to już mnie chyba ostatecznie przekonuje do wybranego przeze mnie salonu (230 zł za zabieg, czyli 1380-2300 zł za całożć) 😀

hostessa
    Member
    • Zasłużony

oj mandarynka myslę że na 10 zabiegów się nie będę decydować póki co mam w planach kilka z resztą mój cellulit nie jest aż taki mega na szczężcie:) rozumiem że potrzebowałaż aż 10 żeby była róznica tak?

Mart
    Member
    • Zapaleniec

hostessa a nazwisko lekarza pamiętasz ?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

na 100% kobieta i o ile się nie pomyliłam to ma na nazwisko Szwarc 🙂 bardzo sympatyczna pani doktor

floga
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

a co sądzicie o kremach antycellulitowych?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

kremy są dobre ale nie można tylko na nich polegac ja uważam że skuteczna walka z cellulitem to dobry krem plus dobry zabieg

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cellulit"

Przewiń na górę