- AutorOdp.
- 12 listopada 2010 at 11:13
A mnie zdecydowanie bardziej interesują i przekonują profesjonalne masaże. Ostatnio przeczytałam na stronie primaveraspa.pl, że idealny w walce z cellulitem jest masaż czekoladowy. Poza ty ujędrnia ciało i poprawia elastycznożć skóry. Doskonale odżywia i regeneruje i spala tkankę tłuszczową.
12 listopada 2010 at 12:07[usunięto_link] wrote:
mandarynka a po tym zabiegu o którym piszesz zostają żlady na skórze? bo słyszałam teraz o wielu zabiegach które nie zostawiają żadnych może warto się jeszcze zastanowić?
Ja słyszałam o zabiegu Bella Contour (używane są fale ultradźwiękowe). Zabieg redukujący tkankę tłuszczową i cellulit.
12 listopada 2010 at 23:05dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do masażu to wiem że taki zwykły z kawy też żwietnie działa no ale nie na noc oczywiżcie 😉 co do zabiegu to chyba zdecyduję się na ten Bella Contour tym bardziej że dzwoniłam się dowiedzieć ile kosztuje i cena jest ok dla mnie 🙂
13 listopada 2010 at 10:58Podziel się w takim razie informacją 🙂
Mi wydawało się, że cena tego musi być kosmiczna, albo conajmniej trudna do znalezienia w naszym kraju..13 listopada 2010 at 11:26nie z cenami nie ma problemu są dostępne ja będę płacić 450 [usunięto_link] no i jak zdecyduję się na więcej to mam gratisa ale mimo to cena ok bo moja znajoma za gorsze zabiegi płaciła po 600-700zł z resztą jak pomyżlę ile kosztują zabiegi wymieniane w gazetach to aż mi się gorąco robi tam dopiero sobie liczą
15 listopada 2010 at 21:00a to prawda różnica cen znaczna no i nie ma co ukrywać takimi ofertami Klinika na pewno przyciąga. Jeszcze tylko warto zorientować się w kompetencjach osób przeprowadzających takowe zabiegi.
15 listopada 2010 at 21:03eeeee tu tez bez problemu sprawdziłam wszystko na samym początku i lekarze z dużym dożwiadczeniem itp więc jestem spokojna 🙂 ale pytasz o konkretnego lekarza z nazwiska czy tak ogólnie?
15 listopada 2010 at 21:08tak ogólnie to pewnie na stronce internetowej tytuły mają podane, ale wiadomo to jaki człowiek jest na prawdę ? Od tytułów nie okreżli się podejżcie do pacjenta, cierpliwożć i chęć przekazania istotnych informacji. Nieprawdaż?
A jak Twoje dożwiadczenia na tym poziomie ?15 listopada 2010 at 21:12tytuły tytułami sa ważne i są ale dla mnie ważne jest to też jak się do mnie taki lekarz odnosi jak tłumaczy itp. i tu jestem bardzo zadowolona bo zawsze wychodze doinformowana i nie mam uczucia że zabrałam mu czas 🙂
16 listopada 2010 at 13:19[usunięto_link] wrote:
nie z cenami nie ma problemu są dostępne ja będę płacić 450 [usunięto_link] no i jak zdecyduję się na więcej to mam gratisa
a można wiedzieć, na czym polega ten gratis? porównuję sobie ceny i jako że zwykle takich zabiegów potrzeba zrobić 6-10, z moich wyliczeń wynika, że bez gratisa będziesz musiała zapłacić
2700-4500 zł, czyli 😯 dożć sporo. to już mnie chyba ostatecznie przekonuje do wybranego przeze mnie salonu (230 zł za zabieg, czyli 1380-2300 zł za całożć) 😀16 listopada 2010 at 17:55oj mandarynka myslę że na 10 zabiegów się nie będę decydować póki co mam w planach kilka z resztą mój cellulit nie jest aż taki mega na szczężcie:) rozumiem że potrzebowałaż aż 10 żeby była róznica tak?
16 listopada 2010 at 20:12hostessa a nazwisko lekarza pamiętasz ?
16 listopada 2010 at 21:57na 100% kobieta i o ile się nie pomyliłam to ma na nazwisko Szwarc 🙂 bardzo sympatyczna pani doktor
17 listopada 2010 at 13:04a co sądzicie o kremach antycellulitowych?
17 listopada 2010 at 21:52kremy są dobre ale nie można tylko na nich polegac ja uważam że skuteczna walka z cellulitem to dobry krem plus dobry zabieg
- AutorOdp.