- AutorOdp.
- 24 listopada 2010 at 15:46
[usunięto_link] wrote:
oj mandarynka myslę że na 10 zabiegów się nie będę decydować póki co mam w planach kilka z resztą mój cellulit nie jest aż taki mega na szczężcie:) rozumiem że potrzebowałaż aż 10 żeby była róznica tak?
Dobre sobie 🙂 Póki co miałam 2 zabiegi i już widać pierwsze efekty więc mam nadzieję, że nie dobrnę do 10 😛 Chodzi mi tylko o to, że ile bym nie zrobiła powtórzeń, to cena za 1 zabieg jest sporo niższa, co dla mnie jest akurat jednym z ważniejszych argumentów.
13 grudnia 2010 at 16:07Całkiem dobrze sobie radzi z cellulitem laser. Próbowałyżcie zabiegu laserem Body-mix?
17 grudnia 2010 at 14:18Laser na pewno jest bardziej pomocny niż wszelakiego rodzaju kremy, czy balsamy. Ale niestety o wiele droższym. Wydaje mi się, że najskuteczniejszym sposobem jest program stop-cellulit na który składa się odpowiednia dieta, suplementacja oraz terapia falą akustyczną. Taki atak skórki pomarańczowej ze wszystkich stron usuwa ją definitywnie.
17 grudnia 2010 at 20:41Żadna szanująca sie celebrytka nie spocznie tylko na diecie i treningu. Systematycznie dbają o skórę i likwidują cellulit, bo jak by to wyglądało na scenie czy na ekranie… i widać, że są efekty. Ale wiadomo, że nie każdego jest stać na taki pełen pakiet zabiegów, ale czego nie zrobi kobieta dla pięknego ciała:)
18 grudnia 2010 at 20:20[usunięto_link] wrote:
Laser na pewno jest bardziej pomocny niż wszelakiego rodzaju kremy, czy balsamy. Ale niestety o wiele droższym. Wydaje mi się, że najskuteczniejszym sposobem jest program stop-cellulit na który składa się odpowiednia dieta, suplementacja oraz terapia falą akustyczną. Taki atak skórki pomarańczowej ze wszystkich stron usuwa ją definitywnie.
Napisałaż definitywnie.Czy na zawsze?
19 grudnia 2010 at 09:23Ja nie osobiżcie nie wierzę w skutecznożć wszelkich balsamów i kremów antycellulitowych. Kiedyż stosowałam kilka z nich, ale nie widziałam efekt~ów. Coraz więcej słyszę na temat tego programu stop-cellulit i chyba się na niego zdecyduję, ponieważ moja koleżanka miała kiedyż zabieg falą akustyczną i mówiła, że jest to zabieg bardzo skuteczny.
19 grudnia 2010 at 13:13Dokładnie.Sama widzę,jak jem więcej warzyw,owoców i oleju poprawia mi się jakożć skóry.Do tego tak ze 2l wody i jest dużo lepiej:)
24 grudnia 2010 at 10:48Dokładnie,czasami samo uprawianie ćwiczeń do niczego dobrego nie prowadzi.Dlatego tez dieta i jak tu wspominałyżcie laser-w dobrym gabinecie medycyny estetycznej jest tutaj dobrym rozwiazaniem.
26 grudnia 2010 at 18:01Czytałam na stronie Elite,ze jest tak naprawde kilka metod,które pozwalaja nam zwalczyć cellulit.Dlatego myżle ,ze jesli któras z nas zdecyduje sie na takowy to zdecydowanie powinno sie wczesniej po konsultacji wybrac dla siebie ten najlepszy.
26 grudnia 2010 at 21:57Żyjemy w takich czasach, że zabiegi usunięcia nadmiaru tkanki tłuszczowej czy usunięcie cellulitu nie jest już wielkim bolesnym wydarzeniem w życiu i nie kosztuje fortunę. Trzeba tylko wybrać dobry salon gdzie fachowo sie nami zajmą. 🙂
28 grudnia 2010 at 10:46Fakt polecam jednak sprawdzone i z rekomendacja salony czy gabinety medycyny estetycznej. Moja kobieta trafiła na wyjątkowo mało fachowa obsługę i niestety teraz musi poprawiać efekty. Robiła jakiż zabieg na zmniejszenie ud. Zostały jej żlady po tym zabiegu. Szkoda mi jej, bo rozpacza i tak miałem przez całe żwięta. Chciała być „piękna” na sylwestra, a tu nasze wyjżcie stanęło pod sporym znakiem zapytania. Doradźcie coż!
28 grudnia 2010 at 23:11Niestety prawie każda kobieta ma z nim problem 🙁
4 stycznia 2011 at 12:30Jasne szczupła kobieta czy przy kożci ma ten problem i włosy od tego siwieją. Najlepiej oddać się w ręce specjalistów warto zadzwonić do Centrum laseroterapii w Warszawie i dowiedzieć się wszystkiego. Na pewno lasery pomagają w tych problemach:)
5 stycznia 2011 at 12:06To fakt, że trzeba uważać na wszelkiego rodzaju ożrodki, które oferują zbawienne kuracje. Ja stosowałam na cellulit różnego rodzaju kremy i balsamy, ale jednak po dłuższym czasie nie widziałam żadnych konkretnych efektów. Teraz chyba skorzystam z terapii fala akustyczna. wiem że taki zabieg wchodzi w skład programu stop-cellulit. Moja koleżanka skusiła się na coż takiego i była bardzo zadowolona.
24 stycznia 2011 at 21:01Wszelkie działania są dobre tylko żeby zachować systematykę i wiedzieć co wybrać. Laser jest najbardziej efektywny z tych wszystkich zabiegów, ale wszelkie programy na cellulit tez sa wskazane.
- AutorOdp.