• Autor
    Odp.
  • Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

oj mandarynka myslę że na 10 zabiegów się nie będę decydować póki co mam w planach kilka z resztą mój cellulit nie jest aż taki mega na szczężcie:) rozumiem że potrzebowałaż aż 10 żeby była róznica tak?

Dobre sobie 🙂 Póki co miałam 2 zabiegi i już widać pierwsze efekty więc mam nadzieję, że nie dobrnę do 10 😛 Chodzi mi tylko o to, że ile bym nie zrobiła powtórzeń, to cena za 1 zabieg jest sporo niższa, co dla mnie jest akurat jednym z ważniejszych argumentów.

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Całkiem dobrze sobie radzi z cellulitem laser. Próbowałyżcie zabiegu laserem Body-mix?

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Laser na pewno jest bardziej pomocny niż wszelakiego rodzaju kremy, czy balsamy. Ale niestety o wiele droższym. Wydaje mi się, że najskuteczniejszym sposobem jest program stop-cellulit na który składa się odpowiednia dieta, suplementacja oraz terapia falą akustyczną. Taki atak skórki pomarańczowej ze wszystkich stron usuwa ją definitywnie.

wernona
    Member
    • Pasjonat

Żadna szanująca sie celebrytka nie spocznie tylko na diecie i treningu. Systematycznie dbają o skórę i likwidują cellulit, bo jak by to wyglądało na scenie czy na ekranie… i widać, że są efekty. Ale wiadomo, że nie każdego jest stać na taki pełen pakiet zabiegów, ale czego nie zrobi kobieta dla pięknego ciała:)

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Laser na pewno jest bardziej pomocny niż wszelakiego rodzaju kremy, czy balsamy. Ale niestety o wiele droższym. Wydaje mi się, że najskuteczniejszym sposobem jest program stop-cellulit na który składa się odpowiednia dieta, suplementacja oraz terapia falą akustyczną. Taki atak skórki pomarańczowej ze wszystkich stron usuwa ją definitywnie.

Napisałaż definitywnie.Czy na zawsze?

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Ja nie osobiżcie nie wierzę w skutecznożć wszelkich balsamów i kremów antycellulitowych. Kiedyż stosowałam kilka z nich, ale nie widziałam efekt~ów. Coraz więcej słyszę na temat tego programu stop-cellulit i chyba się na niego zdecyduję, ponieważ moja koleżanka miała kiedyż zabieg falą akustyczną i mówiła, że jest to zabieg bardzo skuteczny.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Dokładnie.Sama widzę,jak jem więcej warzyw,owoców i oleju poprawia mi się jakożć skóry.Do tego tak ze 2l wody i jest dużo lepiej:)

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Dokładnie,czasami samo uprawianie ćwiczeń do niczego dobrego nie prowadzi.Dlatego tez dieta i jak tu wspominałyżcie laser-w dobrym gabinecie medycyny estetycznej jest tutaj dobrym rozwiazaniem.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Czytałam na stronie Elite,ze jest tak naprawde kilka metod,które pozwalaja nam zwalczyć cellulit.Dlatego myżle ,ze jesli któras z nas zdecyduje sie na takowy to zdecydowanie powinno sie wczesniej po konsultacji wybrac dla siebie ten najlepszy.

wernona
    Member
    • Pasjonat

Żyjemy w takich czasach, że zabiegi usunięcia nadmiaru tkanki tłuszczowej czy usunięcie cellulitu nie jest już wielkim bolesnym wydarzeniem w życiu i nie kosztuje fortunę. Trzeba tylko wybrać dobry salon gdzie fachowo sie nami zajmą. 🙂

algerr
    Member
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Fakt polecam jednak sprawdzone i z rekomendacja salony czy gabinety medycyny estetycznej. Moja kobieta trafiła na wyjątkowo mało fachowa obsługę i niestety teraz musi poprawiać efekty. Robiła jakiż zabieg na zmniejszenie ud. Zostały jej żlady po tym zabiegu. Szkoda mi jej, bo rozpacza i tak miałem przez całe żwięta. Chciała być „piękna” na sylwestra, a tu nasze wyjżcie stanęło pod sporym znakiem zapytania. Doradźcie coż!

malinka2303
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Niestety prawie każda kobieta ma z nim problem 🙁

wernona
    Member
    • Pasjonat

Jasne szczupła kobieta czy przy kożci ma ten problem i włosy od tego siwieją. Najlepiej oddać się w ręce specjalistów warto zadzwonić do Centrum laseroterapii w Warszawie i dowiedzieć się wszystkiego. Na pewno lasery pomagają w tych problemach:)

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

To fakt, że trzeba uważać na wszelkiego rodzaju ożrodki, które oferują zbawienne kuracje. Ja stosowałam na cellulit różnego rodzaju kremy i balsamy, ale jednak po dłuższym czasie nie widziałam żadnych konkretnych efektów. Teraz chyba skorzystam z terapii fala akustyczna. wiem że taki zabieg wchodzi w skład programu stop-cellulit. Moja koleżanka skusiła się na coż takiego i była bardzo zadowolona.

wernona
    Member
    • Pasjonat

Wszelkie działania są dobre tylko żeby zachować systematykę i wiedzieć co wybrać. Laser jest najbardziej efektywny z tych wszystkich zabiegów, ale wszelkie programy na cellulit tez sa wskazane.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cellulit"

Przewiń na górę