- AutorOdp.
- 30 stycznia 2011 at 21:00
na cellulit bardzo skuteczne są zabiegi vellasmooth, do tego nie są takie drogie 😉
6 lutego 2011 at 22:30Teraz w Elite mają promocję na zabiegi Liposhock, przeglądałam ofertę. W połączeniu z odpowiednim żywieniem do końca życia jest duża szansa, że nie pojawi sie już na naszym ciele, a szczególnie nogach…
7 lutego 2011 at 11:57Włażnie ostatnio zakupiłam sobie takie banki chińskie, już 2 razy robiłam masaż, owszem nie jest przyjemny bo boli, ale podobno efekty są rewelacyjne;) Wydaje mi się , że nie trzeba salonów kosmetycznych by zrobić taki masaż, jest łatwy i każda kobieta zrobi go samemu w domu, ja jak na razie czekam na efekty, potrzeba ok 14 takich zabiegów , by być zadowolonym;)
7 lutego 2011 at 18:05[usunięto_link] wrote:
Teraz w Elite mają promocję na zabiegi Liposhock, przeglądałam ofertę. W połączeniu z odpowiednim żywieniem do końca życia jest duża szansa, że nie pojawi sie już na naszym ciele, a szczególnie nogach…
Czy to jest podobny zabieg np. do SlimLipo ?
Na czym on dokładnie polega ?
No i o co chodzi z tym żywieniem?9 lutego 2011 at 12:45Podepnę się pod alutę 🙂 W skład tego programu wchodzi nie tylko – jak napisałaż – terapia falą akustyczną (co wydaje mi się bardzo interesujące), ale też i odpowiednia dieta i suplementacja. Mamy tu zatem połączenie kilku składników – takie kompozycje w większożci są skuteczne 🙂
10 lutego 2011 at 14:05Czy ktoż słyszał o maseczce z kakao na miejsca objęte celulitem?Jak się ją robi?
[usunięto_link]
18 lutego 2011 at 11:17mi pomogły zajęcia „cellulit killer”. nie wiem, czy wszędzie takie są – ja jestem z Warszawy i ćwiczę w Everybody.
17 marca 2011 at 22:03Na mnie swojego czasu podzialaly cwiczenia ud i posladkow, ale wykonywane zawsze po dlugiej rozgrzewce (od 1 godz. do dwoch na rowerku) polaczone pozniej z masazem. Jesli nie mialam czasu na masaz zaraz po cwiczenich to pozniej obowiazkowo wizyta na basenie i masaze wodne.
18 marca 2011 at 08:51Na mnie swojego czasu podzialaly cwiczenia ud i posladkow, ale wykonywane zawsze po dlugiej rozgrzewce (od 1 godz. do dwoch na rowerku) polaczone pozniej z masazem
Chciałabym mieć okazję, żeby spróbować włażnie takiej kuracji – niestety w tym momencie nie mam zupełnie czasu na nic – tym bardziej na fitness i masaże. Włażnie do takiej metody byłabym najbardziej przekonana, choć równie dobrze (mierząc skutecznożć) mówi się o zabiegach stop-cellulit – program obejmuje zabiegi, w których fale akustyczne rozbijają tłuszcz, a odpowiednia suplementacja diety pozwala na spalenie go. Do tego ćwiczenia oczywiżcie.
18 marca 2011 at 09:41ja tez chodze na cellulit killer na ta silownie:) a potem masaże w kąciku SPAAAAAAAAA 😀
21 marca 2011 at 13:12Moja walka z cellulitem to przede wszystkim zdrowsza dieta i ćwiczenia. Jem dużo warzyw, unikam dużej ilożci kawy. Na razie ćwiczę w domu, ale juz nie mogę się doczekac jak zrobi się ciepło, będę mogla wreszcie wrócić do biegania po zimowej przerwie.
Niestety 🙁 moje uda nie wyglądaja na tyle dobrze, żebym się odważyła ubrac spódniczkę 🙁
Podobno masaże bardzo pomagają na cellulit. Koleżanka poleciła mi endermologie w gabinecie kosmetycznym Ladies Clinic w Krakowie. była tam któraż z was na takim zabiegu?23 marca 2011 at 10:43Ja tam raczej nie szukam zabiegów żadnych. Póki co pomaga mi ruch przede wszystkim – fitness + teraz bieganie w terenie jak będzie cieplej + masaże + ewentualnie jakież kremy, żele itp jako wspomagacze 🙂
28 marca 2011 at 19:15Ja też nie jestem za zabiegami. Wolę się poruszać i od razu człowiek się lepiej czuje i lepiej wygląda. Co Ci z zabiegów jak później wetniesz kanapke w Mc Donalds :p ?
29 marca 2011 at 10:51No! I to rozumiem 🙂 high five! Jak się dużo ruszasz to i na małe grzeszki w postaci słodyczy itp można sobie pozwolić 🙂
29 marca 2011 at 12:48moim zdaniem, to co jesz wpływa na stan skóry i to bardzo. Ja bym postawiła na dietę, sport, masaże też są fajne, a do masażu jeżli już wybrałabym produkty ekologiczne, najlepiej jakiż olejek jojoba albo jakież serum.
edit
jakubek - AutorOdp.