• Autor
    Odp.
  • Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

ehhh to ja mam jeszcze gorzej bo mieszkam z takim psycholem juz 2,5 roku.strasznie mnie upokarza,wyzywa,pluje na mnie (po pijaku zazwyczaj,a pije codziennie [ma 24lata!]) bil mnie dopoki nie wezwalam raz policje…
    czekam w tym miesiacu na rozstrzygniecie czy mi przyznaja mieszkanie… mam nadzieje ze tak bo mam juz dosc…

aszita
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

sandy… hmm.. no przykra sprawa mam nadzije ze wygrasz napisz mi jak sie towszytsko rozstrzyglo… niestety nie obce mi to co piszesz oprocz plucia w tarz jak sobie z tym radzuilas? cemu nie odeszlas?

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

ehhh to ja mam jeszcze gorzej bo mieszkam z takim psycholem juz 2,5 roku.strasznie mnie upokarza,wyzywa,pluje na mnie (po pijaku zazwyczaj,a pije codziennie [ma 24lata!]) bil mnie dopoki nie wezwalam raz policje…
    czekam w tym miesiacu na rozstrzygniecie czy mi przyznaja mieszkanie… mam nadzieje ze tak bo mam juz dosc…

Dziewczyno,co ty jeszcze robisz z tym gosciem??? Mam nadzieje,ze jak Ci przyznaja to mieszkanie to z wami koniec,dla Twojego dobra.

Ja wiem,ze to sie tak latwo mowi..zostaw go,sama bylam w zwiazku 3 lata,w ktorym facet byl okropny,ale bez przesady..nie plul na mnie,nie upakarzal…zerwalam z nim i mozecie mi wiezyc,ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu,mimo,ze bylo mi ciezko to zrobic..w koncu to 3 lata…
    Ale dziewczyny:nie dajcie sie tak traktowac!!

Sandy
    Member
    • Pasjonat

najgorsze jest to ze jestem z nim hajtnieta 馃槨 teraz mam wiecej poweru odkad poznalam aniola ktory stoi za mna murem.on mi dodal sily zeby wziasc sie za siebie.mialam wczoraj tel ze na 90% dostane wlasne mieszkanie a jak nie to bede szukac dalej ale sie nie dam 馃槈

jak sobie radzilam z biciem i pluciem w twarz?na poczatku bylam taka prymitywna jak on i mu oddawalam potem jakos juz nie mialam sily i tylko patrzylam mu sie w oczy z szyderczym usmiechem co go doprowadzalo do jeszcze wiekszej wscieklosci niz jakbym miala mu oddac 馃檮
    ostatnimi czasy sie uspokoil jak mu codziennie powtarzam ze sie wyprowadzam…

myszka 09
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

jak pisa艂am jestem po rozwodzie i wiem co znaczy 偶y膰 z bydlakiem kt贸ry my偶li 偶e on tylko jest wa偶ny a reszta to dodatek do 偶ycia, ,ka偶dy facet zachowuj臋 si臋 tak jak mu na to pozwalamy,
    kobietki uwierzcie w siebie nikomu nie pozw贸lcie zle sie traktowa膰

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

Swoja droga..ciekawe z kad biora sie tacy faceci..i dlaczego maja w sobie tyle agresji,czy to kwestia wychowania,charakteru…przykra sprawa 馃槙

Sandy
    Member
    • Pasjonat

faceci zwlaszcza po slubie mysla ze juz nas maja na zawsze i najczesciej zmieniaja sie nie do poznania.same czasem niezauwazamy kiedy.
    ja sobie np. nie potrafie przypomniec kiedy to sie stalo jak on zaczal taki dla mnie byc… z jakiego powodu…
    wiem ze pozniej jednym z wielu powodem do prowokacji byl internet ktory sobie zalozylam w koncu sama bez jego pozwolenia na siebie…
    wmawial mi ze czatuje z facetami ze sie potajemnie z nimi umawiam itd. i to trwa juz rok 馃槙 rzeczywiscie poznalam faceta moich marzen ktory jak pisalam dal mi sile.kocham i jestem kochana wiec teraz znosze wszystko duzo lepiej 馃檪

czesto tak jest ze dajemy sie tak traktowac bo nie mamy sily odejsc,byc same bez wsparcia… ja na szczescie znalazlam takie wsparcie ktorego zycze kazdej z was 馃檪

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

Moj maz przed slubem byl cudowny a po slubie stal sie przcudwny…kocha mnie,zawsze jest przy mnie i nigdy mnie nie obrazil.

Sandy
    Member
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:</em/

Moj maz przed slubem byl cudowny a po slubie stal sie przcudwny…kocha mnie,zawsze jest przy mnie i nigdy mnie nie obrazil.

i tak wlasnie powinno byc 馃檪 w moim przypadku moge tylko pozazdroscic 馃槈

myszka 09
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

to ze m贸j by艂y m膮偶 by艂 draniem nie znaczy ze wszyscy tacy s膮, mam obecnie faceta z kt贸rym mam 偶licznego synka jeste偶my razem 3 lata i jest super razem piel臋gnujemy nasz膮 mi艂o偶膰 馃榾 馃槅 馃榾

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:</em/

i tak wlasnie powinno byc 馃檪 w moim przypadku moge tylko pozazdroscic 馃槈

Mozesz myslec,ze sie chwale,ale wiele moich kolezanek zazdrosci mi takiego meza…nawet moja siostra,ktora za tydzien wychodzi za maz,chcialaby aby aby jej facet byl choc troche podobny do mojego(z charakteru oczywiscie).

Mam nadzieje,ze Ty tez sobie ulozysz zycie..zycze Ci tego. Po tym co przeszlas nalezy Ci sie..

Pozdrawiam:)

taisa
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

馃檨 … a tak go kocha艂am….

dobrze, 偶e mowisz to w czasie przeszlym-odpu偶膰 sobie tego 艂ajdaka

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Aszita, zmieni艂a偶 numer telefonu?

mhc
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

[usuni臋to_link] wrote:

馃檨 hmm.. zwiazek co dzis to oznacza w moim przekonaniu malo juz co… bylam z gosciem 3 lata…oddlam mu wszytsko cla siebie i wiecej nawet… znaoislam glupie upokorzenia zabawy z innymi laskami na parkiecie … kolegow picie…. jakies fochy…i wogole obrazy i takie tam… a najgorsze jest to w tym wszytskim ze za kazde urodziny czy jakies znaczace daty chocby walentynki.. zawsze dostawalam zjaby i niewiem do tej pory o co… chyba tylko o to ze kupowalam prezant bo chcialam go decenic bo caly czas niby nie docenialam… a ost jak szedl na wyjazd do monu po imprezce z kumplami… uderzyl mnie i jak tu ufac komus… a tak go kochalam… nic ze mnie wyzywal i upokarzal…

wtf. przeciez twoje dzialania to sprowokowaly… ktos kiedys powiedzial, ze inni beda cie szanowac na tyle, na ile sama na to pozwolisz… sama ustalasz swoja wartosc i albo sie to komus podoba, albo nara… dalas mu wolna reke, no to sobie chlopak zaszalal. bylo go opieprzyc albo rzucic jak zarywal do innych lasek.

i moze przestan sie nad soba rozczulac, niepotrzebnie sobie wkrecasz takie mysli. znajdz sobie jakies zajecie or sth

nie czytalem wszystkich postow, wiec jesli cos powtorzylem to sorry

aszita
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

nie zminialm nr tele i niewiemczy czasem mnie z kims nie mylisz….

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " chlopak mnie upokarzal…."

Przewi艅 na g贸r臋