- AutorOdp.
- 15 czerwca 2010 at 22:28
Ja czasami się przejdę na siłownię, ale dla mnie jest strasznie nudna i monotonna.
17 czerwca 2010 at 07:35[usunięto_link] wrote:
Ostatnio kupiłam buty EasyTone, które najczężciej zakładam, kiedy idę na spacer z moim psem. Są wygodne i miękkie, jakbym chodziła po chmurce. Dodatkowo czuję jak pracują miężnie moich ud i pożladków. To żwietne, że mogę dbać o swoją sylwetkę w tak prosty i przyjemny sposób.
Też je sobie kupiłam i są super od razu widać efekty i czuję jak prazują uda i pożladki 🙂 teraz planuję kupić model EasyTone Flip Flop akurat na lato 🙂
12 lipca 2011 at 07:40codzienie czwicze sama w domu
13 lipca 2011 at 06:47Łączę siłownie z ćwiczeniami areobowymi w moim przypadki bieganiem. Cztery kilometry z rana bez żniadania na spalenie tłuszczu bezproblemowo 😉
24 czerwca 2012 at 14:33Teraz coraz wiecej firm daje swoim pracownikom takie karnety. Nic takiego nie dostajecie ? To w sumie najbardziej popularne jest w korporacjach, ale ja mam taki multikarnet ok, i bardzo często z niego korzystam, najczesciej kiedy ide na fitness. Wiadomo, człowiek chce jakos wyglądać przed urlopem.
26 czerwca 2012 at 05:42Ja wolę zdecydowanie ruch na żwieżym powietrzu. Biegania, rower, nordic walking. Szczególnie teraz, gdy pogoda jest przyjemna.
8 lipca 2012 at 18:18A czy w ramach tego karnetu mozna korzystać z masaży, kręgli, bilanrda ?
Bo wiem, ze teraz też własnie niektore z nich sa poszerzone o również takie formy aktywnożci.8 lipca 2012 at 19:58moj karnet na pewno takiech opcji nie ma:)ja wole aerobik, zajecia grupowe, nie lubie silowni, zbyt nudne. no i bardzo lubie bieganie na swiezym powietrzu.
19 lipca 2012 at 11:12oczywiżcie ! 3 x w tyg !
19 lipca 2012 at 12:26Mam wakacyjną przerwę. Zaczynam od października.
9 sierpnia 2012 at 12:12Ale w tym karnecie własnie dobre jest to ze wybierasz sobie klub fintess z takimi ćwiczeniami, aktywnożciami które Tobie odpowiadaja. To bardzo proste i mądre z punktu widzenia osoby, która własnie mysli o masażu i np. basenie.
9 sierpnia 2012 at 14:10[usunięto_link] wrote:
Ważne jest też żeby ćwiczyć we własnym rytmie i odpoiwednio do potrzeb, a nie skakać jak małpa za panią instruktorką i katować się narzucanym tempem.
owszem ważne jest aby ćwiczyć we własnym rytmie i tak jak sie lubi najbardziej.
ważne jest też by nie krytykować innych form aktywnożci tylko dlatego ze się do nich nie nadajemy…fitnesscluby oferują całą masę przeróżnych zajęć o różnym stopniu zaawansowania i różnym tempie.
ja chodzę na rożne zajęcia fitnesu. siłownia jest dla mnie zbyt nudna
lubię też basen, długie spacery, gry zespołowe na żwieżym powietrzu9 sierpnia 2012 at 14:43Kiedyż ruszałam się tylko w lato, czyli rolki, rower, basen i takie tam, ale z biegiem lat metabolizm spada i potrzebuję więcej ruchu by dobrze wyglądać więc chodzę na fitness 2 razy w tygodniu
17 sierpnia 2012 at 12:46Ja od jakiegoż roku czasu chodzę na zumbe.
Jak dla mnie to dożć fajna forma aktywnożci, bo jest i fitness i elementy tańca. odbywa się codziennie więc można chodzić kiedy się chce, a przedział wiekowy jest rozmaity od 12 do +60! 🙂
No i dodatkowo czasami zawitam na siłownie z moim facetem, ale… krępuje mnie bycie jedną dziewczyną w tym gronie testosteronu i napakowanych miężni. 😉22 sierpnia 2012 at 11:04Zumba, joga , aqua aerobik to też jest coż dla mnie- i wszystko mozna też miec w pakiecie w MultikarnetOK.
Zzresztą ja zauwazyłam ze własnie Zumba stała sie strasznie popularna i modna. - AutorOdp.