• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja czasami się przejdę na siłownię, ale dla mnie jest strasznie nudna i monotonna.

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ostatnio kupiłam buty EasyTone, które najczężciej zakładam, kiedy idę na spacer z moim psem. Są wygodne i miękkie, jakbym chodziła po chmurce. Dodatkowo czuję jak pracują miężnie moich ud i pożladków. To żwietne, że mogę dbać o swoją sylwetkę w tak prosty i przyjemny sposób.

Też je sobie kupiłam i są super od razu widać efekty i czuję jak prazują uda i pożladki 🙂 teraz planuję kupić model EasyTone Flip Flop akurat na lato 🙂

grzesiak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

codzienie czwicze sama w domu

maurer
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Łączę siłownie z ćwiczeniami areobowymi w moim przypadki bieganiem. Cztery kilometry z rana bez żniadania na spalenie tłuszczu bezproblemowo 😉

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Teraz coraz wiecej firm daje swoim pracownikom takie karnety. Nic takiego nie dostajecie ? To w sumie najbardziej popularne jest w korporacjach, ale ja mam taki multikarnet ok, i bardzo często z niego korzystam, najczesciej kiedy ide na fitness. Wiadomo, człowiek chce jakos wyglądać przed urlopem.

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Ja wolę zdecydowanie ruch na żwieżym powietrzu. Biegania, rower, nordic walking. Szczególnie teraz, gdy pogoda jest przyjemna.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A czy w ramach tego karnetu mozna korzystać z masaży, kręgli, bilanrda ?
    Bo wiem, ze teraz też własnie niektore z nich sa poszerzone o również takie formy aktywnożci.

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

moj karnet na pewno takiech opcji nie ma:)ja wole aerobik, zajecia grupowe, nie lubie silowni, zbyt nudne. no i bardzo lubie bieganie na swiezym powietrzu.

jenna
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

oczywiżcie ! 3 x w tyg !

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Mam wakacyjną przerwę. Zaczynam od października.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Ale w tym karnecie własnie dobre jest to ze wybierasz sobie klub fintess z takimi ćwiczeniami, aktywnożciami które Tobie odpowiadaja. To bardzo proste i mądre z punktu widzenia osoby, która własnie mysli o masażu i np. basenie.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ważne jest też żeby ćwiczyć we własnym rytmie i odpoiwednio do potrzeb, a nie skakać jak małpa za panią instruktorką i katować się narzucanym tempem.

owszem ważne jest aby ćwiczyć we własnym rytmie i tak jak sie lubi najbardziej.
    ważne jest też by nie krytykować innych form aktywnożci tylko dlatego ze się do nich nie nadajemy…

fitnesscluby oferują całą masę przeróżnych zajęć o różnym stopniu zaawansowania i różnym tempie.

ja chodzę na rożne zajęcia fitnesu. siłownia jest dla mnie zbyt nudna
    lubię też basen, długie spacery, gry zespołowe na żwieżym powietrzu

dobrowa
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Kiedyż ruszałam się tylko w lato, czyli rolki, rower, basen i takie tam, ale z biegiem lat metabolizm spada i potrzebuję więcej ruchu by dobrze wyglądać więc chodzę na fitness 2 razy w tygodniu

Groooooszek
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja od jakiegoż roku czasu chodzę na zumbe.
    Jak dla mnie to dożć fajna forma aktywnożci, bo jest i fitness i elementy tańca. odbywa się codziennie więc można chodzić kiedy się chce, a przedział wiekowy jest rozmaity od 12 do +60! 🙂
    No i dodatkowo czasami zawitam na siłownie z moim facetem, ale… krępuje mnie bycie jedną dziewczyną w tym gronie testosteronu i napakowanych miężni. 😉

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Zumba, joga , aqua aerobik to też jest coż dla mnie- i wszystko mozna też miec w pakiecie w MultikarnetOK.
    Zzresztą ja zauwazyłam ze własnie Zumba stała sie strasznie popularna i modna.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " chodzicie do siłowni?"

Przewiń na górę