- AutorOdp.
- 8 kwietnia 2013 at 09:48
Zdecydowanie siłownia. Ja chodzę od jakiegoż miesiąca i jestem o niebo bardziej zadowolona niż od fitnessu. Dostosuje Ci trener odpowiednie ćwiczenia do Twojej sylwetki. Jeszcze jak jest przystojny to już w ogóle, od razu lepiej ćwiczenia idą 😉
9 kwietnia 2013 at 10:21Najwięcej ćwiczę w domu. Czasami chodzę na siłownię bo tam mają urządzenia, których w domu nie mam. Poza tym dieta i biorę Therm Line przed pójżciem na siłownię. Więcej tłuszczyku spalę. Dobrze też skorzystać z rad trenera. Pokaże jak ćwiczyć by schudnąć, wyszczuplić ciało lub je wzmocnić.
11 kwietnia 2013 at 08:27Od kwietnia karnet na multisport, co prawda jeszcze nie korzystałam, chyba muszę zredukować liczbę obowiązków, żeby mieć chwilę na przyjemnożć.
23 kwietnia 2013 at 22:02Mam zamiar iżć na siłownię, za dużo już mam problemów wynikających z braku ruchu. Jakie ćwiczenia są najlepsze dla kobiet?
7 maja 2013 at 08:43Ja od jakiegoż czasu ćwiczę z trenerką – niesamowite jak zmieniła się moja kondycja i siła. Ba, zaczynam już nawet widzieć u siebie jakież miężnie, a wydawało mi się, że to niemożliwe 😉 Ćwiczę z nią 2 razy w tygodniu od 3 miesięcy już. Zmiany są diametralne!
16 maja 2013 at 08:35Nie mam jakoż siły na siłownię. Czasem zdarza mi się jeździć w domu na rowerze treningowym, ale generalnie preferuję ruch na żwieżym powietrzu, siłownia jest dla mnie jakaż nudna.
13 czerwca 2013 at 22:15Ja od razu zapytam Was tez przy okazji czy przyjmujecie podczas takich ćwiczeń jakies suplementy, odzywki?
Jesli tak to jakie ?14 czerwca 2013 at 14:39A do czego Ci suplementy?
18 czerwca 2013 at 09:31Sama siłownia mnie za bardzo nie interesuje, ale bardzo lubię różne formy ruchu, przede wszystkim na żwieżym powietrzu. 🙂
24 czerwca 2013 at 17:53Na siłownię nie chodzę, wolę ćwiczyć w domu, przynajmniej nie muszę się nikomu pokazywać w stroju sportowym, kiedy jestem jeszcze „nieschudnięta” ale za 6-7kg, czyli jakież pół roku kto wie 🙂
26 czerwca 2013 at 14:22Moj brat też regularnie chodzi do siłowni i ćwiczy, on robi masę czy coż takiego…
I musze Wam powiedziec ze są efekty. On kupuje z tego co widze suplementy Met-Rx. I efekty są swietne. Ale tu moze warto też zapytać o to indywidualnego trenera na siłowni.8 lipca 2013 at 21:43A co szczególnie polecasz jesli chodzi o poczatki z siłownią dla kobiety ? Co przyjmowac ?
10 lipca 2013 at 14:39Są efekty jeżli chodzi o przyrost masy,ale nam chodzi raczej o to żeby pozbyć się jej nadmiaru:0 Siłownia to bardzo dobry pomysł,a poza tym liczy się każdy rodzaj aktywnożci,wysiłku fizycznego połączonego z dietą,bez tego ani rusz. Polecam również basen,to żwietna sprawa.
11 lipca 2013 at 06:57Ja szczerze mówiąc wolę poćwiczyć w domowym zaciszu – dlatego zainwestowałam w kilka sprzętów do ćwiczeń i mogę się ruszać oglądając ulubiony serial w tv 🙂
9 sierpnia 2013 at 13:34Nie wiem jak można trenować i oglądać serial. Litożci.
- AutorOdp.