- AutorOdp.
- 23 października 2007 at 10:29
widze ze coraz wiecej osob choruje 🙁 taka pora wiem wiem…coz poradzic Meisje wskakuj do lozka to ci radzę, zrob sobie goracej herbatki wez np Tabcin bo jest na wszystkie objawy przeziebienia i mysle ze jest najszybszy w dzialaniu obecnie, wlacz sobie dobry film wygrzej sie i jesli musisz w tym tygodniu jeszcze gdzies isc to mysle ze po tej kuracji ci sie to uda:) 8) z filmow polecam „Moje wielkie greckie wesele” usmiejesz sie a smiech to zdorwie 😆 😆
23 października 2007 at 11:38dziekuje bardzo-niestety dzis wieczorem musze jechac do szkoly a w piatek czeka mnie podroz do Pl wiec musze stanac jakos na nogi-niemam czasu na chorowanie
23 października 2007 at 17:30to w takim razie bierz Tabcin powinien ci pomoc lepiej zniesc choobe i mysle ze bedziesz w stanie spokojnie pojsc an uczelnie:) dziala szybko i kompleksowo dzieki swojej zelowej formule. to to samo co garsc lekow po kolei na katar goraczke, bole miesniowe tylko w jednym
24 października 2007 at 07:33to prawda spokojnie powinnas wytrzymac do weekendu ale potem sie wykuruj zebys nie przechodzila tego przeziebienia tzn do lozka na cala sobote i niedziele
29 października 2007 at 23:13MEISJE i jak sie czujesz mam nadzieje ze sie nie poddalas chorobie i ze jestes zdrowiutka jak rydz 😆 😆
30 października 2007 at 21:09❓ ❓ no wlasnie jak tam zdrowko
31 października 2007 at 17:24slyszałam ze zeby stosowac homeopatie i zeby byla ona skuteczna to trzeba stosowac sie do jakis zasad. Ktoż o tym słyszał?
Ja chyba jednak pozostane lekko sceptyczna do tej metody.
Wole domowe sposoby i sprawdzone leki.1 listopada 2007 at 15:04bo to taki dziwny okres jest. Dwie moje kolezanki leża z zapaleniem płuc w łózku a jedna nawet wczesniej na kilka dni była w szpitalu. Wiec zaczynam sie juz zastanawiac czy moze jakis wredny wirus nie panuje teraz. Czy w gronie Waszych znajomych tez sie tak zdarzylo?
1 listopada 2007 at 15:07[usunięto_link] wrote:
bo to taki dziwny okres jest. Dwie moje kolezanki leża z zapaleniem płuc w łózku a jedna nawet wczesniej na kilka dni była w szpitalu. Wiec zaczynam sie juz zastanawiac czy moze jakis wredny wirus nie panuje teraz. Czy w gronie Waszych znajomych tez sie tak zdarzylo?
Tak, ale to dot grypy żołądkowej
1 listopada 2007 at 15:10yyy… to sie chyba srednio ma do tematu…
1 listopada 2007 at 20:53[usunięto_link] wrote:
slyszałam ze zeby stosowac homeopatie i zeby byla ona skuteczna to trzeba stosowac sie do jakis zasad. Ktoż o tym słyszał?
Ja chyba jednak pozostane lekko sceptyczna do tej metody.
Wole domowe sposoby i sprawdzone leki.Owszem, trzeba sie stosowac – tak jak przy leczeniu jakimikolwiek lekami zreszta;) tutaj sa min te zasady: [usunięto_link]
Tez bylam sceptyczna… dopoki nie sprobowalam:)2 listopada 2007 at 14:43yyy… chyba jednak nie…
3 listopada 2007 at 15:53na z homeopatia tez jestem ostrozna ale nie mowie totalnie nie…mimo to na dziebn dzisiejszy bardziej ufam lekom zwyklym moze dlatego ze nigdy nie faszerowalam sie antybiotykami a chorobe zwalczalam w zarodku wtedy leczenie wyglada zupelnie inaczej a leki nie sa takie szkodliwe dla organizmu o czy tak czesto sie pisze
3 listopada 2007 at 17:54No przeciez nikogo nie zmuszam:) To nie jest tak, ze tylko homeopatia….:) stosuje ja z powodzeniem jako uzupelnienie „tradycyjnej” medycyny. A krople homeo do nosa sa dla mnie nie do zastapienia:)
3 listopada 2007 at 19:52chyba nawet wiem ktore…nie chcialam cie atakowac;) mysle ze najwazniejsze dla nas wszystkich to jak najszybciej dojsc do siebie podczas choroby i warto dzielic sie swoimi doswiadczeniami:)
- AutorOdp.