• Autor
    Odp.
  • ciocia_asia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

widze ze coraz wiecej osob choruje 🙁 taka pora wiem wiem…coz poradzic Meisje wskakuj do lozka to ci radzę, zrob sobie goracej herbatki wez np Tabcin bo jest na wszystkie objawy przeziebienia i mysle ze jest najszybszy w dzialaniu obecnie, wlacz sobie dobry film wygrzej sie i jesli musisz w tym tygodniu jeszcze gdzies isc to mysle ze po tej kuracji ci sie to uda:) 8) z filmow polecam „Moje wielkie greckie wesele” usmiejesz sie a smiech to zdorwie 😆 😆

MEISJE
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

dziekuje bardzo-niestety dzis wieczorem musze jechac do szkoly a w piatek czeka mnie podroz do Pl wiec musze stanac jakos na nogi-niemam czasu na chorowanie

ciocia_asia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

to w takim razie bierz Tabcin powinien ci pomoc lepiej zniesc choobe i mysle ze bedziesz w stanie spokojnie pojsc an uczelnie:) dziala szybko i kompleksowo dzieki swojej zelowej formule. to to samo co garsc lekow po kolei na katar goraczke, bole miesniowe tylko w jednym

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

to prawda spokojnie powinnas wytrzymac do weekendu ale potem sie wykuruj zebys nie przechodzila tego przeziebienia tzn do lozka na cala sobote i niedziele

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

MEISJE i jak sie czujesz mam nadzieje ze sie nie poddalas chorobie i ze jestes zdrowiutka jak rydz 😆 😆

hostessa
    Member
    • Zasłużony

❓ ❓ no wlasnie jak tam zdrowko

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

slyszałam ze zeby stosowac homeopatie i zeby byla ona skuteczna to trzeba stosowac sie do jakis zasad. Ktoż o tym słyszał?
    Ja chyba jednak pozostane lekko sceptyczna do tej metody.
    Wole domowe sposoby i sprawdzone leki.

Laluna
    Member
    • Zapaleniec

bo to taki dziwny okres jest. Dwie moje kolezanki leża z zapaleniem płuc w łózku a jedna nawet wczesniej na kilka dni była w szpitalu. Wiec zaczynam sie juz zastanawiac czy moze jakis wredny wirus nie panuje teraz. Czy w gronie Waszych znajomych tez sie tak zdarzylo?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

bo to taki dziwny okres jest. Dwie moje kolezanki leża z zapaleniem płuc w łózku a jedna nawet wczesniej na kilka dni była w szpitalu. Wiec zaczynam sie juz zastanawiac czy moze jakis wredny wirus nie panuje teraz. Czy w gronie Waszych znajomych tez sie tak zdarzylo?

Tak, ale to dot grypy żołądkowej

Laluna
    Member
    • Zapaleniec

yyy… to sie chyba srednio ma do tematu…

siopek
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

slyszałam ze zeby stosowac homeopatie i zeby byla ona skuteczna to trzeba stosowac sie do jakis zasad. Ktoż o tym słyszał?
    Ja chyba jednak pozostane lekko sceptyczna do tej metody.
    Wole domowe sposoby i sprawdzone leki.

Owszem, trzeba sie stosowac – tak jak przy leczeniu jakimikolwiek lekami zreszta;) tutaj sa min te zasady: [usunięto_link]
    Tez bylam sceptyczna… dopoki nie sprobowalam:)

Laluna
    Member
    • Zapaleniec

yyy… chyba jednak nie…

hostessa
    Member
    • Zasłużony

na z homeopatia tez jestem ostrozna ale nie mowie totalnie nie…mimo to na dziebn dzisiejszy bardziej ufam lekom zwyklym moze dlatego ze nigdy nie faszerowalam sie antybiotykami a chorobe zwalczalam w zarodku wtedy leczenie wyglada zupelnie inaczej a leki nie sa takie szkodliwe dla organizmu o czy tak czesto sie pisze

siopek
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

No przeciez nikogo nie zmuszam:) To nie jest tak, ze tylko homeopatia….:) stosuje ja z powodzeniem jako uzupelnienie „tradycyjnej” medycyny. A krople homeo do nosa sa dla mnie nie do zastapienia:)

hostessa
    Member
    • Zasłużony

chyba nawet wiem ktore…nie chcialam cie atakowac;) mysle ze najwazniejsze dla nas wszystkich to jak najszybciej dojsc do siebie podczas choroby i warto dzielic sie swoimi doswiadczeniami:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chora w lipcu…"

Przewiń na górę