- AutorOdp.
- 13 sierpnia 2011 at 19:47
A z miłą chęcią, szczególnie, ze mam co opijać 🙂
23 sierpnia 2011 at 07:21A ja się cieszę z tego, że dziż piękna upalna pogoda i będę mogła powylegiwać się na słonku nad jeziorkiem, z tego, że za godzinkę zobaczę mojego odlotowego chrzeżniaka i spędzę z nim trochę czasu. Cieszę się bo się znalazł mój portfel i ominie mnie masa załatwiań związanych z jego zaginięciem. Cieszę się bo chwilowo układa mi się całkiem nieźle z moim K. No i jeszcze z tego się cieszę, że mam jeszcze caaaaaały tydzień urlopu. O! Na dzisiaj to tyle powodów do radożci:))
23 października 2011 at 18:31Ja się cieszę, że mimo wahania udało mi się otworzyć własną firmę. mam dobrze prosperujący internetowy sklep z odzieżą damską i męską. Sprzedaję markowe rzeczy za przystępne ceny i nareszcie mogę się czuć jak ktoż, kto odniósł sukces. Dlatego się cieszę 🙂 I jestem przekonana, że moi klienci też się cieszą 🙂
26 listopada 2011 at 20:48Ciesze się, że umiem się cieszyć 🙂 Genialnie
14 grudnia 2011 at 06:33za niedlugo żwięta!
15 grudnia 2011 at 22:55a ja się cieszę, że Wy się cieszycie 😀
a tak poza tym to cieszę się, że jutro mam wolne
24 grudnia 2011 at 20:20A ja się cieszę, że urodziłam piękną i zdrową córkę
4 stycznia 2012 at 02:42[usunięto_link] wrote:
A ja się cieszę, że urodziłam piękną i zdrową córkę
gratuluję, Piękna Kobieto! 😀
a ja się cieszę, że jest ktoż, kto mnie mimo wszystkich przywar lubi 😉
9 marca 2012 at 08:42A ja z tego, że już weekend!!! 😉
26 marca 2012 at 15:50a ja się ciesze gdy rano wstaje a na tel. nieodebrane połączenia od mojego misia.. 😳 😀
27 marca 2012 at 12:08A ja się cieszę, że się obroniłam na piąteczkę:):):) I że już mam to z głowy!!!! I że wreszcie się z moim pyszczkiem zobaczę, bo ostatnio musiałam go trochę zaniedbać, przez naukę do egzaminu. Ale jak go dziż dorwę to chyba go zjem:P
31 marca 2012 at 17:17Cieszę się z tego, że jest weekend i mogę spędzić kilka chwil robiąc coż tylko do siebie, tego mi zwykle brakuje w ciągu tygodnia!
14 marca 2013 at 08:51Trochę odkopię, ale mam dzisiaj taki dobry dzień… 😀
Ja się cieszę, jak widzę małe dzieci zagadujące swoich rodziców, jak starszy pan jeździ po parku na rowerze, jak pies radożnie biega po trawniku, jak żwieci słońce i jak pada żnieg! Ostatnio włażciwie cały czas się cieszę! I cieszę się, jak mogę porozmawiać z tym Kimż… 🙄
- AutorOdp.