• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ach kroki z franc i ang często dla 2 siostr( 9 i 14) za całkiem fajną kasę

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Włażnie wróciłam z zimowego wypoczynku 🙂 Przez kilka dni chłonęłam widok ożnieżonych Tatr, aż chce się żyć 😀
    Wyszalałam się na stoku, był kulig, było ognisko, był fajny gazda 😈 Żyć nie umierać, za dwa tygodnie powtórka z rozrywki 🙂

slodka_limetka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Tylko pozazdroscic stoku i gór!! A ja się ciesze bo mam PYSZNĄ kawę i słodką bułeczkę!! Hah 

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Wybieram się dziż na shopping i będe tez kupowac małe ubranka… 😀 uwielbiam ciuszki dla dzieci! 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Wybieram się dziż na shopping i będe tez kupowac małe ubranka… 😀 uwielbiam ciuszki dla dzieci! 😀

hmm.. czy my o czymż nie wiemy? 😈 😈

a ja się cieszę bo… hmm.. w sumie nie mam z czego.. 😀

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

mnie tez usmiech pojawil sie na twarzy tak po prostu, ciekawe tylko na jak dlugo 🙄

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

hmm.. czy my o czymż nie wiemy? 😈 😈

Nie,nie-to nie jest tak jak myslisz 😉

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Cieszę się, bo 'tyle słońca w całym mieżcie’, bo znajomi i rodzina pamiętali o moich imieninach i szturmowo skladają mi życzenia w każdy możliwy sposób, bo rodzice podarowali mi zabawny upominek (m.in. żywą bambusową piramidkę powodzenia 😆 ), no i w ogóle się cieszę, ot tak z życia po prostu 😉

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

jutro zobacze sie z moim kotkiem:)) ah co za radożć

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

A ja się ostatnio zauważyłam, że jestem wielką indywidualistką…hmm…cieszy mnie to:D mam gdzież co mówią inni więc żyje mi się zupełnie booOoosko;d;d;d;d

Myszka19
    Member
    • Ekspert

ciesze się że nie mam kaca po wczorajszym.. 😛

WarnGirl
    Member
    • Guru

Cieszę się,bo była dziż przesliczna pogoda!W związku z tym,odziana w lekki żakiecik,rybaczki i balerinki udałam się na spacer 😀 Nawet nie przypuszczałam,że wyjżcie pod baardzo stromą górę w takim obuwiu pójdzie mi tak łatwo 😆 naprawdę pięknie dzis było… tak wiosennie i wogóle…fantastyczne warunki na leczenie poimprezowej choroby 😉

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

zrobiłam sobie pyyyyszną kawusię z pianką i się delektuję 🙂 🙂 🙂
    Przeuroczy dzień, słońce tańczy mi w pokoju, kot wyleguje sie na parapecie 🙂
    Do symfonii szczężcia brakuje tylko Louisa Armstronga z piosenką What A Wonderful World 🙂

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Rano byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Niedawno zadzwoniła do mnie pani z gratulacjami i z zaproszeniem na podpisanie umowy 🙂

Spotkałam dziż też mojego exa którego nie widziałam od czasu matury. Bardzo sympatyczne spotkanie 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

wreszcie w domu…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cieszenie się :)"

Przewiń na górę