• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

„Jestes sliczna i kochana kobietka” – ostatnio tak do mnie powiedzial Michał… :))

Ania_
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Ostatnio strasznie brakuje mi biskożci, tęsknie za swoim kochaniem, nie widzielismy sie juz ponad miesiąc, a zobaczymy się w lutym, także po prostu czasem wieczorne dni sa tak smutne, ale miło usłyszeć w słuchawce telefonu „jestes dla mnie wszystkim” dobrze że jest uczuciowy bo ciężko byłoby mi się podbudować 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ostatnio strasznie brakuje mi biskożci, tęsknie za swoim kochaniem, nie widzielismy sie juz ponad miesiąc, a zobaczymy się w lutym, także po prostu czasem wieczorne dni sa tak smutne, ale miło usłyszeć w słuchawce telefonu „jestes dla mnie wszystkim” dobrze że jest uczuciowy bo ciężko byłoby mi się podbudować 😉

Oj miło usłyszeć takie rzeczy, jak jestesmy daleko to mój zawsze robi się bardziej sentymentalny.
    Ostatnio byłam jego najukochańszą księżniczką:)

Ania_
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Oj miło usłyszeć takie rzeczy, jak jestesmy daleko to mój zawsze robi się bardziej sentymentalny.

dokładnie, jak mieszka się razem przez 24h na dobe to już nie czesto słyszy się cos miłego, a taka odległożć? ma swoje plusy 😆 acz kolwiek ja już nie moge doczekac sie kiedy przyleci… 😥

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nooo jaaasne: mieszkac razem to calkiem do bani. najlepiej jak koles w innym kraju na zmywaku siedzi. to tak pozytywnie wplywa na zwiazek. buahah rozbawilo mnie to:)))

a tak powaznie…smiesza mnie wizje malolat zwiazane ze wspolnym mieszkaniem: to przebywanie ze soba 24 godziny na dobe lub stosunki plciowe kilka razy dziennie. ehhh…zalosne.

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

nooo jaaasne: mieszkac razem to calkiem do bani. najlepiej jak koles w innym kraju na zmywaku siedzi. to tak pozytywnie wplywa na zwiazek. buahah rozbawilo mnie to:)))

a tak powaznie…smiesza mnie wizje malolat zwiazane ze wspolnym mieszkaniem: to przebywanie ze soba 24 godziny na dobe lub stosunki plciowe kilka razy dziennie. ehhh…zalosne.

tak naprawdę to żałosna na tym forum jestes ty
    ps.moze ustosunkowałabys sie do powyższego posta i zaczęła pisać na temat??

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

dokładnie, jak mieszka się razem przez 24h na dobe to już nie czesto słyszy się cos miłego, a taka odległożć? ma swoje plusy 😆 acz kolwiek ja już nie moge doczekac sie kiedy przyleci… 😥

to mój mi mówi, bo to taki typ:) tak naprawdę weekendy spędzamy całe razem, bo w tygodniu studia, praca, treningi.

Ania_
    Member
    • Zapaleniec

Słuchaj małolatą to może jesteż Ty, nie ja!
    Po pierwsze się ode mnie odczep, bo Twoje zaczepki są na poziomie dziecka z gimnazjum, więc dorożnij do rozmów z ludzmi którzy chcą rozmawiać w normalny sposób, a nie rzucać w siebie błotem, a Ty włażnie to robisz, wiec może spójż na swoją załosną osobe z boku i ocen siebie, a nie mnie io mojego faceta, bo *********** Ci do tego.
    Nie komentuj moich postów, a ja nie będę Twoich, bo Twoja gra mnie rozżmiesza i denerwuje… także sory, ale jeżli chcesz pisać w ten sposób to zapraszam Cie na PW, bo odbiegasz od tematu…

Zielonooka na mojego faceta narzekać nie mogę, prawi komplemety, nie codziennie gdy z sobą mieszkamy, ale prawi 😉 czuje się przy nim bardzo swobodnie i bezpiecznie 😉 jednak nie słodzimy sobie zbyt często, poza tym każdy jest inny i jeżli on mi odpowiada to chyba dobrze 😉 nie dla każdgo ten sam facet/dziewczyna się nada i dobrze bo na żwiecie byłoby nudno 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

hehehehe moze jestem moze nie…ale jakos nie przezywam, gdy ktos mi zrobi przytyk:))) jestem ze swojego wieku zadowolona:))) za 20 lat tez bede zadowolona.

aaa gimnazjum…nie bylo mi dane skonczyc:)))

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja też jestem młoda i duchem i ciałem. 🙂

Uważam, że to czy się mieszka razem czy osobno nie wpływa jakoż specjalnie na ilożć komplementów. 😛

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

nie musiałaż tego pisac 😕 😕

a no Aniu masz szczężcie że Dawid jest bardzooo uczuciowy.. wiesz sama że mój Tomek nie 🙁 nawet teraz gdy on spędza żwięta daleeeko ode mnie to nie pisze mi nic milszego niż to że mnie kochA.. on w ogóle mało do mnie pisze ;P

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

a no Aniu masz szczężcie że Dawid jest bardzooo uczuciowy.. wiesz sama że mój Tomek nie 🙁 nawet teraz gdy on spędza żwięta daleeeko ode mnie to nie pisze mi nic milszego niż to że mnie kochA.. on w ogóle mało do mnie pisze ;P

Od słowa „kocham” nic milszego nie można napisać. Powinnaż się cieszyć, że jest konkretny. 🙂

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Od słowa „kocham” nic milszego nie można napisać. Powinnaż się cieszyć, że jest konkretny. 🙂

niby tak.. ale czasem ma się ochotę usłyszec coż innego.. również miłego 😛

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

można wg mnie, bo dużo osób mówi, że kocha. Dla mnnie piękniejsze jest powiedzenie, że jesem kobietą jego życia i ze mną chce dzielić swoje smutki i radożci, że jestem jego najlepszą przyjaciółką. Jakoż bardziej do mnie przemawiają:)

Ania_
    Member
    • Zapaleniec

dokłanie 😉 też wole usłyszeć zdanie jaka dla niego jestem i ile znacze, niż to że mnie kocha, bo to wiem i utwierdza mnie w tym bardzo często.. zreszta Myszko sama wiesz jaki on jest 😉 a Tomek? może tyle nie mówi, ale i tak Cie kocha 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co i kto powiedział Wam ostatnio coż miłego na Wasz temat?"

Przewiń na górę