• Autor
    Odp.
  • Khushi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Szpitalna zupka pomodorowa

zamira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

szpitalna? współczuję… Ale może nie była taka zła? W takich miejscach to różnie bywa. Lepiej mieć pod ręką jakąż smaczną zupę..

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Pierogi z serem, a na deser chupa chupsa.

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

U mnie dziż szybki i smaczny obiadek pizza ristorante z peperoni i salami. Moja ulubiona z mrożonych 😛

Radek82
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Hmm czyli taki instant robisz, nigdy jeszcze mrozonej pizzy nie jadlem:) ale zaraz lece na watrobke w sosie wlasnym, ostatnio czesto to jadam.

metixii
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

a ja dzisiaj robiłam krokieciki własne(z miesem) i na to polane sosem tzacyki-pycha 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

dziewczynyny, jutro zrobię po prostu jajka sadzone – ugotuję ziemniaczki, a potem na oleju 'kujawskim’ doskwierczę jajeczka, poprzecie mnie? nie? no to cóż zrobimy moje drogie? może wątróbka? posolić więcej? ee no za dużo nie można, hehe… A może wprost powiem: gulasz? Np. z kapustką kiszoną? Albo z tych ziemniaków dałoby się odpiec coż o zmierzchu – dajmy na to – do kurczaczkowych lędźwi – nie uważacie, że to żwietne danko? Super! Podpieczone nogi… Może w pończoszkach? 😉

Aaa, nogi ma moja miła wspaniałeee! Co tu duż gadać, jem je wzrokiem aż się całkiem stopięęęę – hehehe… A może ktoż reflektuje na hamburgera? takiego niezwykłego w papierku McDonaldsowym? Polecam jeszcze McFlury i CocaColę – naprawdę się pożywicie 😆 I frytki w McDs – wyborne! Jedyne w swoim rodzaju! Mniammmm… 😀

PS, Jeszcze czekają ryby i grzyby 😛 Doprawdy jedzonko sexy 😀

piegusek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Nie ma to jak zdrowe odżywianie.
    U nas dzisiaj ryba w folii z grila i warzywa ,a dla dzieci do tego frytki.

Alex27
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja na jutro planuję sałatkę z soczewicy i boczku. Strasznie jestem ciekawa, bo to będzie mój pierwszy raz z soczewicą 🙂

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

U mnie dzisiaj rigga z pieczarkami i czerwony barszcz do picia. Nie chce mi się gotować tylko dla siebie, a TŻ w delegacji, więc lecę na gotowych daniach.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja znowu przytachałam od rodziców Philipiaka wiec pewnie znowu zrobie cos na parze.

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja miałam dzis na obiad filet z piersi kurczaka,ziemniaczki i pomidorki w smietanie.

Inez
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

penne z sosem(cuknia, baklazani pomidory) i pulpetami z miesa mieszanego 🙂

ma-rzena
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 41
    • Bywalec

u nas dzisiaj były małe kawałki kurczaczka z grilla w ziołach no i frytki mc caina – te takie łódeczki, bo moi panowie je uwielbiają. do tego był sosik tzatziki, bo super smakuje z frytami 🙂 tylko nie mam pomysłu co zrobię jutro…

Inez
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Może brami z gara rzymskiego? tylko przed końcem trzeba koniecznie troszkę odparować, wyczytałam na konkurencyjnym forum 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co macie dziż na obiad?"

Przewiń na górę