- AutorOdp.
- 14 września 2007 at 16:18
ściągnięte z innego forum 🙂
Pomysł ciekawy14 września 2007 at 19:49Nie ma osoby nade mną:)
14 września 2007 at 19:58A ja myżlę, że Zielonooka jest niezwykle pozytywną osobą, lubię posty czytać 🙂
15 września 2007 at 07:08no super, bo ja ja nie rozumiem tematu. możecie mi wytłumaczyć okrężną drogą jak przedszkolakowi o co tu chodzi? 😳
15 września 2007 at 08:10Piszesz, to co myżlisz o osobie wypowiadającej się przed Tobą ;F
17 września 2007 at 07:24Nie wiem czy dobrze rozumiem temat ,ale chodzi o opisanie siebie czyli swoja osobowosc itp. ?
17 września 2007 at 10:47Dobra, może pomogę Jeffany.
Pierwsza wypowiedziała się Jeffany, druga Zielonooka i Zielonooka powinna napisać coż o Jeffany, później była znowu Jeffany, więć powinna napisać coż o Zielonookiej (bo jest przed nią), xyz miałaby napisać coż o Jeffany, Jeffany o xyz, tigerka o Jeffany, ja o tigerce itd.
tigerka… tigerka kocha swojego tigerka, to wiedzą wszyscy. Roztrzepana i wesoła, nabijacz postów 🙂 , ale dziewczyna z własnym zdaniem i sympatyczna
17 września 2007 at 11:03Serrafina….
Jestem tu od niedawna, ale już zauważyłam że jest odważną kobietką. Ma swoje zdanie. Lubi eksperymentowac… szczególnie w łóżku 😀17 września 2007 at 11:16abi
Dała się jeszcze mało poznać, ale to spokojna i wrażliwa osoba.
17 września 2007 at 11:21serrafina
w niej madrożci zyciowe, daje dobre rady i zna sie na ludziach. Jest twarda kobietą a jednoczesnie delikatną, niekonfliktowa, wrazliwa
a zapomniałabym… lubi experymenty w sypialni 😉
17 września 2007 at 20:54Dojrzała, inteligentna i niezwykle sympatyczna przy tym 🙂
17 września 2007 at 21:03Ooooo!A ja od razu pojełam o co chodzi 😯 czasem mam przebłyski inteligencji… 😆
Jeffany
Zawsze ma cos do powiedzenia i w każdym temacie sie udziala,co bardzo pochwalam 🙂
17 września 2007 at 21:17jestem tutaj krótki okres czasu, ale o WarnGirl mogę powiedzieć że jest bardzo sympatyczną osobą z poczuciem humoru, ma swoje zdanie i lubi się bawić 🙂
18 września 2007 at 06:57No jak sie zabawa rozkrecila to teraz tez wiem o co chodzi. 🙂
Ja tigerka taka sobie spokojna ale zarazem zakrecona dziewczyna lubie na forum klikac i poznawac ludzi , jednak Meg 77 za bardzo nie znam ,bo jest tutaj od niedawna na Naszym forum , ale mysle,ze patrzac na jej motto czy avatarka (roza czerwona) ,jest romantyczka ,ma dobre serduszko i napewno jest sympatyczna jak prawie wszystkie dziewczyny na tym forum . 🙂 😉
18 września 2007 at 07:55tigerka 😀 wesola, sympatyczna, zawsze daje dobre rady i wymysla pelno postow do nabijania 😀 ogolnie to chyba bardzo ciepla i sympatyczna osoba, mysle ze moglbysmy sie przyjaznic w realu 🙂
- AutorOdp.