Co myżlisz o osobie nad Tobą?

• Autor
    Odp.
  • Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

ściągnięte z innego forum 🙂
    Pomysł ciekawy

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie ma osoby nade mną:)

Jeffany
    Member
    • Pasjonat

A ja myżlę, że Zielonooka jest niezwykle pozytywną osobą, lubię posty czytać 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

no super, bo ja ja nie rozumiem tematu. możecie mi wytłumaczyć okrężną drogą jak przedszkolakowi o co tu chodzi? 😳

Jeffany
    Member
    • Pasjonat

Piszesz, to co myżlisz o osobie wypowiadającej się przed Tobą ;F

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Nie wiem czy dobrze rozumiem temat ,ale chodzi o opisanie siebie czyli swoja osobowosc itp. ?

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Dobra, może pomogę Jeffany.

Pierwsza wypowiedziała się Jeffany, druga Zielonooka i Zielonooka powinna napisać coż o Jeffany, później była znowu Jeffany, więć powinna napisać coż o Zielonookiej (bo jest przed nią), xyz miałaby napisać coż o Jeffany, Jeffany o xyz, tigerka o Jeffany, ja o tigerce itd.

tigerka… tigerka kocha swojego tigerka, to wiedzą wszyscy. Roztrzepana i wesoła, nabijacz postów 🙂 , ale dziewczyna z własnym zdaniem i sympatyczna

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Serrafina….
    Jestem tu od niedawna, ale już zauważyłam że jest odważną kobietką. Ma swoje zdanie. Lubi eksperymentowac… szczególnie w łóżku 😀

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

abi

Dała się jeszcze mało poznać, ale to spokojna i wrażliwa osoba.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

serrafina

w niej madrożci zyciowe, daje dobre rady i zna sie na ludziach. Jest twarda kobietą a jednoczesnie delikatną, niekonfliktowa, wrazliwa

a zapomniałabym… lubi experymenty w sypialni 😉

Jeffany
    Member
    • Pasjonat

Dojrzała, inteligentna i niezwykle sympatyczna przy tym 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ooooo!A ja od razu pojełam o co chodzi 😯 czasem mam przebłyski inteligencji… 😆

Jeffany

Zawsze ma cos do powiedzenia i w każdym temacie sie udziala,co bardzo pochwalam 🙂

Meg77
    Member
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

jestem tutaj krótki okres czasu, ale o WarnGirl mogę powiedzieć że jest bardzo sympatyczną osobą z poczuciem humoru, ma swoje zdanie i lubi się bawić 🙂

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No jak sie zabawa rozkrecila to teraz tez wiem o co chodzi. 🙂

Ja tigerka taka sobie spokojna ale zarazem zakrecona dziewczyna lubie na forum klikac i poznawac ludzi , jednak Meg 77 za bardzo nie znam ,bo jest tutaj od niedawna na Naszym forum , ale mysle,ze patrzac na jej motto czy avatarka (roza czerwona) ,jest romantyczka ,ma dobre serduszko i napewno jest sympatyczna jak prawie wszystkie dziewczyny na tym forum . 🙂 😉

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

tigerka 😀 wesola, sympatyczna, zawsze daje dobre rady i wymysla pelno postow do nabijania 😀 ogolnie to chyba bardzo ciepla i sympatyczna osoba, mysle ze moglbysmy sie przyjaznic w realu 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co myżlisz o osobie nad Tobą?"

Przewiń na górę