- AutorOdp.
- 18 września 2007 at 08:23
[usunięto_link] wrote:
tigerka 😀 wesola, sympatyczna, zawsze daje dobre rady i wymysla pelno postow do nabijania 😀 ogolnie to chyba bardzo ciepla i sympatyczna osoba, mysle ze moglbysmy sie przyjaznic w realu 🙂
Dziekuje jeny 😳 😆 hihi
Tym skromnym podziekowaniem napisze teraz o milej dziewczynie Malince, ktora zawsze o mnie pozytywnie pisala ,jest ciepla dusza towarzystwa w realu pewnie tez , sympatyczna i zakrecona jak ja. 😆 No i lubiaca ostre igraszki (czyt. z jej postow),czyli maly zboczuszek hihi 😳 😆 😉18 września 2007 at 09:24Tigerka to cąłkiem zakręcona osóbka, niosąca ze sobą duzą dawkę energii. mYslę, ze jest optymistką 😀
18 września 2007 at 10:39Zielonooka.
Wydaje się byc dobrą, mądrą i sympatyczną dziewczyną. Nie krytykuje nikogo18 września 2007 at 17:54abi
Hmmm… jeszcze nie mam nic mądrego do powiedzenia o tej forumowiczce,gdyż jest z nami krótko.Ale myslę,że jest całkiem sympatyczna osoba i jeszcze da sie poznać 😉
19 września 2007 at 06:13WarnGirl
Ja xyz bardzo Cię lubię. Twoje posty zawsze chętnie czytam. Do tego jesteż ładną kobietą, masz swój styl, fajnie się ubierasz19 września 2007 at 10:54Ja Tigerka uwazam,ze Ty xyz jestes za bardzo skompleksiala osobka i bardzo wrazliwa.Mysle ,ze nie potrzebnie sie martwisz tak wszystkim bo nie jestes brzydka i uwierz w to dziewczyno. 🙂 Pozatym jestes widac inteligentna i zarazem umiejaca doradzic wszystkim. 🙂
19 września 2007 at 21:39Tigerka
Osóbka łatwo wpadająca w gniew,niezniosząca krytyki,zaaaakochana w swoim Tygrysku 🙂 Nabijacz postów 😉 ,generalnie postać pozytywna i sympatyczna 🙂
20 września 2007 at 07:02Hmm z Waszymi wypowiedziamy niekotrymi bym sie nie zgodzila no ale oki.
WarnGirl
Osobka znana na calym forum, przez wszystkich lubiana,majaca wiele ciekawych pomyslow,lubiaca alkohol, imprezy 😉 , mercedesy , oraz lubiaca wydawac pieniadze. W przeciwienstwie do mnie -straszna optymistka . 🙂 No i oczywiscie nabijacz postow!
24 września 2007 at 11:16Ojej znowu Tigerka 😉 ja juz pisałam o Tigerce…
24 września 2007 at 11:23Serrafina, forumowiczka poruszająca trudne tematy jak i te przyjemne . Lubi eksperymentować z seksem. Jak dla mnie odważna w tych kwestiach. Uwielbiająca horoskopy:P
24 września 2007 at 11:34Onione- kobieta otwarta na zycie. Lubi nature a przede wszystkim gory.
24 września 2007 at 15:22Kajdaaa
Nigdy nie pamiętam ile tych „a” ma być na końcu 😉 Przesympatyczna osoba,udzielająca się w wielu tematach,zawsze ma cos mądrego do powiedzenia 🙂 Uważam,że jest bardzo zrównoważoną kobietą o dobrym sercu 😀
24 września 2007 at 15:30Upija się na maxa. Ma kolegów którzy chyba są gejami, albo są żlepi, bo dalej nie ma chłopaka. Ma swoje zasady w które chciałaby wierzyć, a poza tym mieszka w okolicach gdzie ja brykam na rowerze, całkiem ładne tereny.
24 września 2007 at 16:42piotr- szczerze nie wiem co o nim napisac bo tak naprawde go nie pamietam. Przypomina mi sie tylko posty gdzie ja i kolezanka WarnGirl prosimy go o zdjęcia. 😆
24 września 2007 at 16:57[usunięto_link] wrote:
piotr- szczerze nie wiem co o nim napisac bo tak naprawde go nie pamietam. Przypomina mi sie tylko posty gdzie ja i kolezanka WarnGirl prosimy go o zdjęcia. 😆
No i dostałyżcie 🙂 Cos Ci miałem odpisać, ale mi zginoł post od Ciebie. Że niby nie mam, sie czego wstydzić hehe Własnie musze znaleźć tą Twoje fotkę na tym forum.
- AutorOdp.