• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

tigerka 😀 wesola, sympatyczna, zawsze daje dobre rady i wymysla pelno postow do nabijania 😀 ogolnie to chyba bardzo ciepla i sympatyczna osoba, mysle ze moglbysmy sie przyjaznic w realu 🙂

Dziekuje jeny 😳 😆 hihi
    Tym skromnym podziekowaniem napisze teraz o milej dziewczynie Malince, ktora zawsze o mnie pozytywnie pisala ,jest ciepla dusza towarzystwa w realu pewnie tez , sympatyczna i zakrecona jak ja. 😆 No i lubiaca ostre igraszki (czyt. z jej postow),czyli maly zboczuszek hihi 😳 😆 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Tigerka to cąłkiem zakręcona osóbka, niosąca ze sobą duzą dawkę energii. mYslę, ze jest optymistką 😀

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Zielonooka.
    Wydaje się byc dobrą, mądrą i sympatyczną dziewczyną. Nie krytykuje nikogo

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

abi

Hmmm… jeszcze nie mam nic mądrego do powiedzenia o tej forumowiczce,gdyż jest z nami krótko.Ale myslę,że jest całkiem sympatyczna osoba i jeszcze da sie poznać 😉

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

WarnGirl
    Ja xyz bardzo Cię lubię. Twoje posty zawsze chętnie czytam. Do tego jesteż ładną kobietą, masz swój styl, fajnie się ubierasz

tigerka
    Member
    • Ekspert

Ja Tigerka uwazam,ze Ty xyz jestes za bardzo skompleksiala osobka i bardzo wrazliwa.Mysle ,ze nie potrzebnie sie martwisz tak wszystkim bo nie jestes brzydka i uwierz w to dziewczyno. 🙂 Pozatym jestes widac inteligentna i zarazem umiejaca doradzic wszystkim. 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

Tigerka

Osóbka łatwo wpadająca w gniew,niezniosząca krytyki,zaaaakochana w swoim Tygrysku 🙂 Nabijacz postów 😉 ,generalnie postać pozytywna i sympatyczna 🙂

tigerka
    Member
    • Ekspert

Hmm z Waszymi wypowiedziamy niekotrymi bym sie nie zgodzila no ale oki.

WarnGirl

Osobka znana na calym forum, przez wszystkich lubiana,majaca wiele ciekawych pomyslow,lubiaca alkohol, imprezy 😉 , mercedesy , oraz lubiaca wydawac pieniadze. W przeciwienstwie do mnie -straszna optymistka . 🙂 No i oczywiscie nabijacz postow!

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Ojej znowu Tigerka 😉 ja juz pisałam o Tigerce…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Serrafina, forumowiczka poruszająca trudne tematy jak i te przyjemne . Lubi eksperymentować z seksem. Jak dla mnie odważna w tych kwestiach. Uwielbiająca horoskopy:P

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Onione- kobieta otwarta na zycie. Lubi nature a przede wszystkim gory.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Kajdaaa

Nigdy nie pamiętam ile tych „a” ma być na końcu 😉 Przesympatyczna osoba,udzielająca się w wielu tematach,zawsze ma cos mądrego do powiedzenia 🙂 Uważam,że jest bardzo zrównoważoną kobietą o dobrym sercu 😀

piotr
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Upija się na maxa. Ma kolegów którzy chyba są gejami, albo są żlepi, bo dalej nie ma chłopaka. Ma swoje zasady w które chciałaby wierzyć, a poza tym mieszka w okolicach gdzie ja brykam na rowerze, całkiem ładne tereny.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

piotr- szczerze nie wiem co o nim napisac bo tak naprawde go nie pamietam. Przypomina mi sie tylko posty gdzie ja i kolezanka WarnGirl prosimy go o zdjęcia. 😆

piotr
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

piotr- szczerze nie wiem co o nim napisac bo tak naprawde go nie pamietam. Przypomina mi sie tylko posty gdzie ja i kolezanka WarnGirl prosimy go o zdjęcia. 😆

No i dostałyżcie 🙂 Cos Ci miałem odpisać, ale mi zginoł post od Ciebie. Że niby nie mam, sie czego wstydzić hehe Własnie musze znaleźć tą Twoje fotkę na tym forum.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co myżlisz o osobie nad Tobą?"

Przewiń na górę