- AutorOdp.
- 24 września 2007 at 17:32
piotr- lubi robiv zdjecia i caly czas w zyciu czegos poszukuje
24 września 2007 at 17:52Kajda kobeita mieszkająca za granica która ma bliziutko do plazy:D
spokojna nie unosząca sie dziewczyna, daje dobre radypozdrawiam
24 września 2007 at 18:10[usunięto_link] wrote:
Upija się na maxa
Zaznaczam,że dwa razy do roku tylko i to przy naprawdę specjalnej okazji,żeby nie było,ze alkoholiczka ze mnie totalna 😆 😉
Mar+A
Kobieta miła,spokojna,wrażliwa.Ma własne zdanie na każdy temat i nie waha sie go wypowiadać.Trzeźwo ocenia problem i udziela wiele dobrych rad 🙂 Hmmm…chyba romantyczka :wink:[/b]
24 września 2007 at 18:19WarnGirl- przesympatyczna kobietka. korzysta z zycia. Lubi chodzic do swojej ulubionek knajpy, duzo czasu spedza ze znajomymi. Lubi chodzic na zakupy i czasami krytykuje siebie. Jej odpowiedzi sa interesujace a zarazem smieszne. No i znalazla milosc swojego zycia na obcasach BARTEK FOTKA PL dzial Humor. Gratuluje jeszcze raz
25 września 2007 at 06:20kajdaa
z daleka rozpoznawalna po prosiaczku z parasolem 😉 osoba pozytywna i wesoła25 września 2007 at 07:52Serrafina
Kobieta z charakterkiem 😉 ,lubiaca poznawac przygody,znana i lubiana jak widze na forum ,ma bujna wyobraznie jesli chodzi o seks 😀 ,zawsze ciekawie pisze w postach i ma swoje zdanie. 🙂
25 września 2007 at 14:42Tigerka jest to osoba zwariowana i ma tysaic mysli na sekunde. Kocha bardzo swojego Tigerka. Czesto narzeka na bole zebów 😆 😆
25 września 2007 at 18:45Po pierwsze fajny av 😀
Kajda często posty nabija w luźniutkich tematach, poważniejszych postów nie kojarze. Wesolutka postać (:26 września 2007 at 11:45Jeffany trochę juz tu jest bo kojarzę jej av. Z reguły wypowida się niezobowiązująco, chociaz stara się mieć zdanie na każdy temat. Nie da sobie „w kaszę dmuchać”. 😀
26 września 2007 at 13:18Serrafina
Ma poukładane w głowie,pisze mądrze i dojrzale.Jest dobrym człowiekiem,kobietą lubiącą eksperymenty w łóżku 🙂 ,posiada już pewnien bagaż dożwiadczeń.Pomocna,chętnie udziela dobrych rad.Jej nick i avatar kojarzy mi się z fantastyczna krainą,dlatego tez sama Serrafina wydaje mi sie taką magiczną osobą 😀
26 września 2007 at 13:28WarnGirl
To osoba którą kojarzę z imprezami, dobrą zabawą i alkoholem:) Generalnie nie wdaje się w konflikty forumowe.
26 września 2007 at 13:50Zielonooka lubi sie udzielać, sympatyczna, a jeżli ktoż robi się trudny do zniesienia dla większożci forumowiczek 🙄 też potrafi pokazać pazurek 😉
26 września 2007 at 16:02Serrafina… odkąd się pojawiła nie bardzo darzyłam ja sympatią. Mamy odmienne zdanie na wiele tematów. bardzo się różnimy, czasem trochę pomiędzy nami zgrzytało.
Teraz z każdym postem poznaje jej lepsze strony i myżlę że nie jest taką zołzą – zrobiła pierwsze wrażenie na mnie
26 września 2007 at 17:08Kochana żonka, mądra i dojrzała kobieta, na każdy temat potrafi się wypowiedzieć. Czytając jej posty, zdaję sobie sprawę jak pięknym uczuciem jest miłożć 🙂
26 września 2007 at 22:54Jeffany
Avatar kojarzy mi się z eteryczną osóbką i podobnie ją postrzegam: jako miłą i sympatyczną osobę, z nią mogłabym się przyjaźnić:)
- AutorOdp.