• Autor
    Odp.
  • kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

piotr- lubi robiv zdjecia i caly czas w zyciu czegos poszukuje

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

Kajda kobeita mieszkająca za granica która ma bliziutko do plazy:D
    spokojna nie unosząca sie dziewczyna, daje dobre rady

pozdrawiam

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Upija się na maxa

Zaznaczam,że dwa razy do roku tylko i to przy naprawdę specjalnej okazji,żeby nie było,ze alkoholiczka ze mnie totalna 😆 😉

Mar+A

Kobieta miła,spokojna,wrażliwa.Ma własne zdanie na każdy temat i nie waha sie go wypowiadać.Trzeźwo ocenia problem i udziela wiele dobrych rad 🙂 Hmmm…chyba romantyczka :wink:[/b]

kajdaaa
    Member
    • Maniak

WarnGirl- przesympatyczna kobietka. korzysta z zycia. Lubi chodzic do swojej ulubionek knajpy, duzo czasu spedza ze znajomymi. Lubi chodzic na zakupy i czasami krytykuje siebie. Jej odpowiedzi sa interesujace a zarazem smieszne. No i znalazla milosc swojego zycia na obcasach BARTEK FOTKA PL dzial Humor. Gratuluje jeszcze raz

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

kajdaa
    z daleka rozpoznawalna po prosiaczku z parasolem 😉 osoba pozytywna i wesoła

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Serrafina

Kobieta z charakterkiem 😉 ,lubiaca poznawac przygody,znana i lubiana jak widze na forum ,ma bujna wyobraznie jesli chodzi o seks 😀 ,zawsze ciekawie pisze w postach i ma swoje zdanie. 🙂

kajdaaa
    Member
    • Maniak

Tigerka jest to osoba zwariowana i ma tysaic mysli na sekunde. Kocha bardzo swojego Tigerka. Czesto narzeka na bole zebów 😆 😆

Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Po pierwsze fajny av 😀
    Kajda często posty nabija w luźniutkich tematach, poważniejszych postów nie kojarze. Wesolutka postać (:

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Jeffany trochę juz tu jest bo kojarzę jej av. Z reguły wypowida się niezobowiązująco, chociaz stara się mieć zdanie na każdy temat. Nie da sobie „w kaszę dmuchać”. 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Serrafina

Ma poukładane w głowie,pisze mądrze i dojrzale.Jest dobrym człowiekiem,kobietą lubiącą eksperymenty w łóżku 🙂 ,posiada już pewnien bagaż dożwiadczeń.Pomocna,chętnie udziela dobrych rad.Jej nick i avatar kojarzy mi się z fantastyczna krainą,dlatego tez sama Serrafina wydaje mi sie taką magiczną osobą 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

WarnGirl

To osoba którą kojarzę z imprezami, dobrą zabawą i alkoholem:) Generalnie nie wdaje się w konflikty forumowe.

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Zielonooka lubi sie udzielać, sympatyczna, a jeżli ktoż robi się trudny do zniesienia dla większożci forumowiczek 🙄 też potrafi pokazać pazurek 😉

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Serrafina… odkąd się pojawiła nie bardzo darzyłam ja sympatią. Mamy odmienne zdanie na wiele tematów. bardzo się różnimy, czasem trochę pomiędzy nami zgrzytało.

Teraz z każdym postem poznaje jej lepsze strony i myżlę że nie jest taką zołzą – zrobiła pierwsze wrażenie na mnie

Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Kochana żonka, mądra i dojrzała kobieta, na każdy temat potrafi się wypowiedzieć. Czytając jej posty, zdaję sobie sprawę jak pięknym uczuciem jest miłożć 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Jeffany

Avatar kojarzy mi się z eteryczną osóbką i podobnie ją postrzegam: jako miłą i sympatyczną osobę, z nią mogłabym się przyjaźnić:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co myżlisz o osobie nad Tobą?"

Przewiń na górę