- AutorOdp.
- 27 września 2007 at 09:32
Zielonooka
Juz sam jej avatar jest wg mnie taki optymistyczy,więc ona również taka zapewne jest 🙂 Dużo pisze,wszędzie jej pełno 🙂 Ma swoje zdanie na każdy temat,jest pozytywną osobą i jedną z wielu,które są integralną czężcia naszych Obcasów 😀
27 września 2007 at 16:01WarnGirl, ta to dopiero wszędobylska 🙂
Wesoła, imprezowa, mądra dziewczyna z dystansem do siebie i do żwiata. I na modzie się zna, i na facetach -o wszystkim porozmawiać można.
Przypuszczam, że dusza towarzystwa w rzeczywistożci.Kolorowa osoba 😀
28 września 2007 at 11:52Jeffany
Kojaze ja jako dziewczyne sympatyczna,pomagajaca innym ,nigdy nie obraza ale umie pokazac pazurek 😉 ,inteligentna i wesolutka.Jednym slowem fajna dobra duszyczka 🙂
7 października 2007 at 13:09tigerka
Bardzo sympatyczna osobka, nabijaczka postow, zakochana w swoim tigerku 🙂
7 października 2007 at 21:21[/b]Abi pisze mądrze, zwięzle i na temat, potrafi pocieszyć i znalezc we wszystkim coż dobrego. Pozdrawiam serdecznie! 😉
31 października 2007 at 11:08Manora niestety nie miałam okazji bliżej poznać, wymienić zdania na żaden temat. Kojarzę wyłącznie z widzenia. Wydaje się osobą spontaniczną, wrażliwą, trochę nerwową i nad wyraz szczerą. Gdyby to ode mnie zależało chętnie bym poznała 🙂
31 października 2007 at 13:29Jeffany kojarzy mi sie z miłym przywitaniem pana motorniczego 😆 Osoba, która umie doradzić i często użmiecha się do monitora 😆
31 października 2007 at 15:08Kajdaaa
Wesoła i spontaniczna osóbka,kochajaca swojego chloapka i lubiaca gotowac, praujaca i mieszkająca w Anglii, mam z Kajdaa troche wspolnego gdyz okazalo sie,ze chodzilyusmy do tej samej szkoly sredniej tylko inne profile 😉 , pozatym ja osobiscie lubie ta osobke za caloksztalt. 🙂 😀
P.S. Kajdaaa poprawilam „a” 😛 A tak w ogole to nie slodze Tobie! Pisze to co mysle, juz taka jestem czyli szczera! 🙂
31 października 2007 at 16:36Tigerka Kajdaaa pisze sie przez 3 a 😉
Po 2 nie słodź tak mojej osobie 😆
Tigerka- osoba zwariowana, kochająca swojego tygryska, często narzekająca na pogodę i na zle samopoczucie. Myżlę, żebyżmy znalazły wspólny język. Nie lubi piwa a na imprezie piję tylko do 2 drinków, bo twierdzi, ze cola daje więcej kopa. Zwariowana poznaniara. 😆31 października 2007 at 18:42Kajdaaa kojazy mi sie bardzo pozytywnie:) sympatyzna nigdy sie na nikogo nie unosząca , pomagjąca samodzielna, mieszka za granicą dobrze Sobie radzi:)
31 października 2007 at 19:54mrówka
Jest z nami od niedawna.Ma swoje zdanie i chyba lubi wtrącać wszęsdzie swoje trzy grosze(jak ja) 😉 Jeszcze jej tak dobrze nie poznałam,ale myslę,że jeszcze będe miała okazję : Póki co moje wrażenie jest pozytywne 😀1 listopada 2007 at 16:09Warn…
dużo przed kompem, długo na forum 😀 żwiadcza o to nabite posty 😛 hehe
wydaje się byc sympatyczna
i myslę, że przy kawie miałbyżmy wiele tematów do rozmów 😛1 listopada 2007 at 21:54Croppa
Nie poznałam zbyt dobrze, ale osoba sympatyczna, mówi co myżli, ma swoje zdanie, singielka, nie lubi chudzielców i jak sama powiedziała „leniuch” 😉 🙂2 listopada 2007 at 10:04Abi -osoba z niezwykłym poczuciem humoru, towarzyska, wszędzie szukająca pozytywów 🙂
- AutorOdp.