• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zielonooka

Juz sam jej avatar jest wg mnie taki optymistyczy,więc ona również taka zapewne jest 🙂 Dużo pisze,wszędzie jej pełno 🙂 Ma swoje zdanie na każdy temat,jest pozytywną osobą i jedną z wielu,które są integralną czężcia naszych Obcasów 😀

Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

WarnGirl, ta to dopiero wszędobylska 🙂
    Wesoła, imprezowa, mądra dziewczyna z dystansem do siebie i do żwiata. I na modzie się zna, i na facetach -o wszystkim porozmawiać można.
    Przypuszczam, że dusza towarzystwa w rzeczywistożci.

Kolorowa osoba 😀

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Jeffany

Kojaze ja jako dziewczyne sympatyczna,pomagajaca innym ,nigdy nie obraza ale umie pokazac pazurek 😉 ,inteligentna i wesolutka.Jednym slowem fajna dobra duszyczka 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

tigerka

Bardzo sympatyczna osobka, nabijaczka postow, zakochana w swoim tigerku 🙂

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

[/b]Abi pisze mądrze, zwięzle i na temat, potrafi pocieszyć i znalezc we wszystkim coż dobrego. Pozdrawiam serdecznie! 😉

Jeffany
    Member
    • Pasjonat

Manora niestety nie miałam okazji bliżej poznać, wymienić zdania na żaden temat. Kojarzę wyłącznie z widzenia. Wydaje się osobą spontaniczną, wrażliwą, trochę nerwową i nad wyraz szczerą. Gdyby to ode mnie zależało chętnie bym poznała 🙂

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Jeffany kojarzy mi sie z miłym przywitaniem pana motorniczego 😆 Osoba, która umie doradzić i często użmiecha się do monitora 😆

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Kajdaaa

Wesoła i spontaniczna osóbka,kochajaca swojego chloapka i lubiaca gotowac, praujaca i mieszkająca w Anglii, mam z Kajdaa troche wspolnego gdyz okazalo sie,ze chodzilyusmy do tej samej szkoly sredniej tylko inne profile 😉 , pozatym ja osobiscie lubie ta osobke za caloksztalt. 🙂 😀

P.S. Kajdaaa poprawilam „a” 😛 A tak w ogole to nie slodze Tobie! Pisze to co mysle, juz taka jestem czyli szczera! 🙂

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Tigerka Kajdaaa pisze sie przez 3 a 😉
    Po 2 nie słodź tak mojej osobie 😆
    Tigerka- osoba zwariowana, kochająca swojego tygryska, często narzekająca na pogodę i na zle samopoczucie. Myżlę, żebyżmy znalazły wspólny język. Nie lubi piwa a na imprezie piję tylko do 2 drinków, bo twierdzi, ze cola daje więcej kopa. Zwariowana poznaniara. 😆

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

Kajdaaa kojazy mi sie bardzo pozytywnie:) sympatyzna nigdy sie na nikogo nie unosząca , pomagjąca samodzielna, mieszka za granicą dobrze Sobie radzi:)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

mrówka
    Jest z nami od niedawna.Ma swoje zdanie i chyba lubi wtrącać wszęsdzie swoje trzy grosze(jak ja) 😉 Jeszcze jej tak dobrze nie poznałam,ale myslę,że jeszcze będe miała okazję : Póki co moje wrażenie jest pozytywne 😀

Croppa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Warn…
    dużo przed kompem, długo na forum 😀 żwiadcza o to nabite posty 😛 hehe
    wydaje się byc sympatyczna
    i myslę, że przy kawie miałbyżmy wiele tematów do rozmów 😛

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Croppa
    Nie poznałam zbyt dobrze, ale osoba sympatyczna, mówi co myżli, ma swoje zdanie, singielka, nie lubi chudzielców i jak sama powiedziała „leniuch” 😉 🙂

Jeffany
    Member
    • Pasjonat

Abi -osoba z niezwykłym poczuciem humoru, towarzyska, wszędzie szukająca pozytywów 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co myżlisz o osobie nad Tobą?"

Przewiń na górę