- AutorOdp.
- 19 maja 2009 at 23:34
A pewnie, pewnie- im więcej będzie w mediach na ten temat, tym bardzej się ludziom opatrzy i łatwiej przyjdzie im zrozumienie problemu zdrowotnego, jakim jest opryszczka 🙂
20 maja 2009 at 12:20co to za mażć? nie słyszałam o niej nigdy? pomaga?
20 maja 2009 at 16:45ananeczka, czego ty od ludzi wymagasz… całe życia im się wpaja, że opryszczka to nic wielkiego i da sie z tym żyć to jak mają myżleć inaczej… moim zdaniem grubo ponad połowa ludzi nie wie, że opryszczka to wirus
20 maja 2009 at 19:35Też słyszałam o Heviranie podobno są po nim rewelacyjne skutki i opryszczka nie powraca, ale oczywiżcie tylko po konsultacji z lekarzem można sobie zaserwować taką kurację.
21 maja 2009 at 12:01Miżka, a leczyłaż się heviranem czy tylko słyszałaż o nim?
21 maja 2009 at 13:43[usunięto_link] wrote:
. moim zdaniem grubo ponad połowa ludzi nie wie, że opryszczka to wirus
A pewnie, że nie wie- przykład chociażby ta sonda uliczna…
21 maja 2009 at 14:55albo mój znajomy, który mnie zwalił z nóg tekstem, że PRYSZCZ JAK PRYSZCZ, SAM SIĘ POJAWIŁ TO SAM ZNIKNIE 👿
21 maja 2009 at 23:00Dla facetów całkiem typowe- zagonic ich do lekarza graniczy normalnie z cudem 😆 I to niby my jesteżmy słaba płeć 😆
22 maja 2009 at 08:56Dokładnie! czesto problem opryszczki jest bagatelizowany, a przecież ptzypadłożć ta nie dożć że lubi powracać, to na dodatek jest zaraźliwa. Defekt kosmetyczny to tylko wierzchołek góry lodowej- wystąpienie opryszczki czesto jest sygnałem informującym o ogólnym osłabieniu organizmu. A jak przekonać mężczyznę zeby udał się do lekarza? Moze bardzo wymyżlną torturą- zagrozić, że nie dostanie buziaka na dobranoc;)
22 maja 2009 at 15:04obrazi się i przeczeka… przynajmniej mój… u nas szantaż nie skutkuje, lekarze zabijają i nie pójdzie… mam wrażenie, że mam dwoje dzieci w domu 😛
24 maja 2009 at 14:03Noooo- oni naprawdę są jak dzieci:) I na leczenie opryszczki cięzko ich namówić;)
24 maja 2009 at 17:06pojechaliżmy dziż po młodego do moich rodziców, bo spędzał tam weekend i zauważyłam, że moja siostra (na samej końcówce ciąży) ma opryszczkę, dobrze, że ta na ustach jest niegroźna, przynajmniej nie ma jej pierwszy raz, no ale zdziwiła mnie jej niewiedza, bo też nie sądziła, ze opryszczka moze byc groźna
25 maja 2009 at 08:19Oj też dużą rolę w użwiadamianiu o opryszczce maja lekarze, a jeżli ci sie nie wywiązują to efekty są takie jakie są 😕
27 maja 2009 at 20:58przed chwilą oglądałam ten filmik… masakra, zaczynam panikować i bać się o mojego synka 🙄
30 maja 2009 at 17:48Myżlę, że nie ma co panikować- wręcz należy zachować zdrowy rozsądek, a w sytuacjach budzących obawy, udać się po radę do lekarza, a nie leczyć opryszczki na włąsną rękę…
- AutorOdp.