- AutorOdp.
- 17 listopada 2009 at 16:12
no to pierwszy żnieżek rzucony 🙂 wiesz na stornie możesz rozwiązywać dodatkowe testy z wiedzy i dzięki temu dostaniesz więcej punktów no i można sprawdzić ile się wie w temacie opryszczki
17 listopada 2009 at 17:44A na jaką nagrodę liczycie w tej opryszczkowej zabawie??
17 listopada 2009 at 18:05ja oczywiżcie na główną czyli kamerę sony 😀 ale tymi sankami też bym nie pogardziła bo są super za moich czasów takich nie było!! Miżka26 a ty masz swojego bałwana?
17 listopada 2009 at 20:12no to w takim razie zaraz lepie bałwana i dam Wam linka 😀
18 listopada 2009 at 08:28Ja włażnie bym chciała zgarnąć te saneczki na prezent dla chrzeżnicy, na pewno się ucieszy, mam nadzieję że mi się uda!
18 listopada 2009 at 15:33Dorota Miżka czekam na wasze bałwany 😆 tzn. na wasze opryszczki 😉 sama nie wiem co brzmi dziwniej hehe….
sanki są super ja to nigdy takich na oczy nie widziałam pełen komfort jazdy 😉 a zrobiłyżcie już teżcik?19 listopada 2009 at 09:16Za naszych czasów takich saneczek nie było, aż zazdroszczę teraz tym dzieciakom i możliwożciom jakie mają, ten konkurs to naprawdę fajna sprawa
19 listopada 2009 at 14:32hostessa, mam nadzieję, ze nie mówisz poważnie, ze czekasz na nasze opryszczki 😉 😆
19 listopada 2009 at 16:19Ja włażnie tworzez swojego opryszczkowego bałwana, jak tylko będzie gotowy to podeżle wam link i liczę na wasze wsparcie!
19 listopada 2009 at 22:07[usunięto_link]żka26 wrote:
Ja włażnie bym chciała zgarnąć te saneczki na prezent dla chrzeżnicy, na pewno się ucieszy, mam nadzieję że mi się uda!
haha, może to się wam wydać naciągane, ale dzisiaj idąc zapłacić rachunek za telefon przechodziłam koło sklepu sportowego, a tam koło wejżcia piramida zrobiona z sanek i miałam dokładnie takie same przemyslenia, że kiedyż to tak łatwo nie było. A tu na dodatek mozna wygrac. Jeżli można zaoszczędzić około 150 zł. to czemu by nie wziąć udziału w konkursie. Fajna rzecz, ciekawe jak duża pula jest w zanadrzu 😀
19 listopada 2009 at 23:14hmm z tego co widziałam na stornie to nagród trochę jest więc warto porzucać się trochę 😉 sanki fajne ale ta kamera miodzio….. ale póki co zejdźmy na ziemię mi dzięki okresowi wyskoczył okropny oprych wrrrr to jakiż koszmar akurat przed weekendem 😥
21 listopada 2009 at 13:59Nagrody są fajne i warto o nie powalczyć zwłaszcza że zbliża się okres żwiąteczny i zaoszczędzenie kilku złotych (zwłaszcza teraz) będzie zbawienne, a my będziemy mogli sprawić komuż przyjemnożć
21 listopada 2009 at 17:58szkoda że miedzy soba walczyc musimy… a tak orientacyjnie wiecie same jak z czasem kuracji i walki z opryszczką?
Hostessa widzę, że co do miesiączki zgrałyżmy się idealnie 😀
22 listopada 2009 at 16:15Kilka dni masz wyjęte z życia, bo z opryszczką nie wypada się afiszować, ja naszczęscie jestem po kuracji farmakologicznej heviranem i mam od dłuższego czasu spokój
24 listopada 2009 at 15:55hehe no widzisz kochana to nie jestem sama w tym nieszczężciu chociaż wolałabym go nie przechodzić ty zapewne też….staram się jak najszybciej zaleczyć krostę no i się nie stresować bo u mnie to strasznie pogarsza sytuację a ty co robisz?
- AutorOdp.