- AutorOdp.
- 10 lutego 2007 at 22:08
Nudzi mi sie troche ;p
hehehhe
Wiec postanowilam zalozyc watek
wiec, co nosicie w torebkach ??
ja zwsze nosze legitymacje, moje dziecko (czyt, komorke), tictaki(wisniowe), portfel, perfumy (jamaica), kosmetyczke 馃檪
hehhe, moze i glupi temat, ale nie mam co robic …10 lutego 2007 at 22:42Wcale nie g艂upi;)
Ja nosz臋….zwykle 2 komorki, moj kalendarz, bez ktorego ani rusz, wizytownik, kosmetyczk臋 ale malutk膮
scyzoryk victorinox …….mn贸stwo zwykle dokumentow, czasem piecz膮tki, kilka d艂ugopis贸w, portfel ..i sama nie wiem co jeszcze;)11 lutego 2007 at 10:15wszytskie dokumenty ,portfel,komorke,b艂yszczyki,notes,d艂ugopisy,tampony to mam zawsze a czasami jeszcze perfumy ,kosmetyczke, ksiazke itd
11 lutego 2007 at 10:26Ja Koma,b艂yszczyk lub szminke(zalezy czym paplam usta),puder,tusz,legity i jakies dokumenty,lustereczko…ogolnie standard 馃檪
11 lutego 2007 at 11:03Ja zwykle nosz臋: portfel, dokumenty, kom贸rke, klucze, chusteczki higieniczne, kalendarzyk, d艂ugopis, b艂yszczyk do ust, lusterko. 馃榾
11 lutego 2007 at 12:04艣miecie, 偶miecie, 偶miecie a opr贸cz tego kom贸rka, kalendarz, portfel, klucze, iPod no i jeszcze par臋 niepotrzebnych 偶mieci 馃榾
11 lutego 2007 at 12:28Jak dobrze by膰 facetem, nie trzeba nosi膰 torebki 馃槢
a mi wystarcz膮 dwie kieszenie, na tel. i na kluczyki od auta 馃榾 馃槢 馃槈11 lutego 2007 at 15:38a ja w torebce nosze telefon,klucze, husteczki, tusz do rzes, blyszczyk,portfel,dlugopis,kalendarz,:))
11 lutego 2007 at 17:52Noo widze ze jednak ktos sie wpisal heheh
a co powiecie o husteczkach odswierzajacych 馃檪
chyba zapomnialam o nich napisac
zawsze i wszedzie je mam ze soba,
w szkole(jak do tablicy pujde to musze rece umyc, a w sql nie zawsze jest mydlo a jak jest to znaldzie sie inny problem np. wspolny recznik)
na wycieczce, i ogulnie jak gdzies wychodze 馃檪12 lutego 2007 at 10:04a ja nosz臋: kom贸rk臋, portfel, chust. hig., gum臋 do zucia, b艂yszczyk lub pomadke ochronn膮, kredk臋 do ocz贸w, puder, dokumenty, d艂ugopis, kalendarzyk, tampony, wk艂.hig, podpask臋, klucze, latark臋, lusterko, grzebie艅, tabletki[przeciwb贸lowe i na problemy z uk艂, trawiennym], dezodorant, czasami zapasowe podkolan贸wki, krem do r膮k
12 lutego 2007 at 10:18To Twoja torebka jest chyba ci臋偶ka 馃槈
12 lutego 2007 at 10:21@Per艂a wrote:
To Twoja torebka jest chyba ci臋偶ka 馃槈
tyko si臋 tak wydaje 馃槈
12 lutego 2007 at 11:11Pytam z ciekawo偶ci bo nie mam przyjemno偶ci nosi膰 torebki, no czasem nosze swojej kobiecie jak co偶 robi i widz臋 偶e jej przeszkadza lub ci臋偶ko jest 馃槈
12 lutego 2007 at 11:17a ja..
dokumenty
portfel
czasem komorke staram sie jejnie dawac 馃檪
blyszczyk
jak mam okres to tampona
no chyba tyle..12 lutego 2007 at 12:05W torebce nosz臋:
kom贸rk臋
portfel
dokunmenty
krem do r膮k
kosmetyczk臋
chusteczki higeniczne
gumy do zucia
chusteczki nawilzaj膮ce
klucze
dezodorant
kalendarz
jakies r贸zne papierki 馃檪
Dlatego tez moja torebka musi miec odpowiednie rozmary,bo jak kt贸rej偶 z tych rzeczy nie mam to czuje dyskomfort psychiczny 馃榾 - AutorOdp.