• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

a ja nosze :

klucze
    telefon
    portfel
    dokumenty
    tampony
    3 rozne pomadki i 1 blyszczyk:P
    lusterko
    chusteczki
    zawsze mam jakies drobniaki 馃槢
    tabletki przeciwbolowe

i peeeeeeeelno smieci 馃榾

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

aaa no i papierosy i zapalniczke ;D

Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

hmmm… kiedys wystarczyla mi mala torebka ktora do dnia dzisiejszego 2 x powiekszyla swoj rozmiar 馃槙

a mam w niej : 2 komorki,klucze,sieciowke,kilka blyszczykow i szminek (no i po co mi to?),kredki do oczu,lusterko,papierosy,3 zapalniczki 馃槼 ,grzebien,dlugopis,jakis tampon,kilka cukierkow,gaz(lzawiacy 馃槇 ).
    a to „tylko” tyle bo ostatnio robilam porzadek w torebce 馃槈

Tweety
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

hmmm … ja ostatnio nosz臋 dwie torby, jedn膮 prywatn膮 a drug膮 s艂u偶bow膮. No i teraz ich zawarto偶膰.

Prywatna (uwaga, bo wyjmuj臋 by nic nie umkn臋艂o, he he):
    kom贸rka, dwie torebki cukru, klucze od firmy, jakie偶 drobne z艂ot贸wki, dwa b艂yszczyki (bezbarwny i r贸偶owy), pe艂no lu藕nych karteczek z notatkami z wa偶nymi informacjami (ale w osobnej kieszonce), 4 wsuwki, akumulatorek i bateria do mp3, pi贸rnik, kosmetyczka (prosz臋 nie ka偶cie mi wymienia膰 co w niej jest, hi hi), etui z okularami przeciws艂onecznymi, parasolka, grzebie艅, portfel z drobnymi z艂ot贸wkami i z dokumentami, klamra do w艂os贸w, apap, wizytownik, rutinoscorbin (?), bilet ulgowy (?), ah no i mp3.

S艂u偶bowa: kilka katalog贸w, szkicownik A4, miara 7.5 m, wizytownik s艂u偶bowy.

W艂a偶nie zda艂am sobie spraw臋 z faktu, 偶e mam mn贸stwo drobiazg贸w w tej mojej malutkiej torebce i sama si臋 dziwi臋 jak to wszystko si臋 tam zmie偶ci艂o, hi hi.

kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

przede wszystkim: czarna kredk臋, b艂yszczyk, grzebie艅 (badz szczotk臋) w miniaturowych rozmiarach 馃榾 kom贸rk臋, portfel (a w nim kasa) ..

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Moja torebka zwykle jest „pusta” 馃槈

Znajdziemy w niej:
    – portfel
    – chusteczki higieniczne
    – kom贸rk臋
    – klucze
    – b艂yszczyk
    – parasol, gdy pogoda niemrawa
    – butelk臋 wody mineralnej w upalny dzie艅

Tylko tyle 馃槈

bejbi21
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

ojojoj..zalezy jakiej jest wielko偶ci 馃檪 zawsze telefon, klucze, chusteczki, tampony na wszelki wypadek te偶 zawsze mam, lustereczko, pomadka 馃檪 je偶li torebka jest prawie torb膮 podr贸偶n膮 to wrzucam tam parasolke, jakies notatniki, kosmetyczke, s艂odycze (偶elki) hihi… 馃檪

Meg77
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

a ja bez wzgl臋du na to, czy mam torebk臋 czy plecak (raczej 偶redniej wielko偶ci, chocia偶 ta torebka jest troszk臋 wi臋ksza 馃槈 ) mam: dokumenty (tzn dow贸d, prawko, karta do bankomatu, pokwitowania z owych bankomat贸w, wizyt贸wki kt贸re s膮 ju偶 raczej nieaktualne), karteczki samoprzylepne, d艂ugopis, lusterko, b艂yszczyk, pomadka ochronna, chusteczki higieniczne, gum臋 do 偶ucia, dwa komplety kluczy – jeden mniejszy od domu, drugi wi臋kszy od firmy, portfel, etui na okulary, kom贸rk臋, wk艂adki higieniczne a jak mam okres to i znajd膮 si臋 tam podpaski i zawsze o ka偶dej porze roku, ma艂膮 sk艂adan膮 parasolk臋 … i to wsio 馃槅

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja w mojej torebce nosz臋:

– dokumenty (dow贸d, prawo jazdy, legitymacja, wszelkiego rodzaju karty do bankomatu, kart臋 od lekarza itp)
    – szczotk臋
    – podpask臋
    – chusteczki
    – cukierki
    – gumy do 偶ucia
    – d艂ugopis
    – perfum lub dezodorant
    – tabletki antykoncepcyjne
    – portfel
    – klucze
    – telefon
    – krem lub balsam
    – witamine C (nie wiem po co) 馃檪
    – i jakie偶 偶mieci 馃槢

lizzy
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Sta艂e elementy wyposa偶enia 馃檪 ->
    – perfumy
    – telefon
    – portfel
    – klucze
    – pomadk臋 ochronn膮 do ust
    – gumy do 偶ucia
    – i zawsze pude艂ko z kolczykami, kt贸re tworz臋 i sprzedaj臋, potencjalne klientki s膮 wsz臋dzie 馃檪

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Portfel (a w nim dokumenty), papierosy+zapalniczka (wiem okropny nalog!), klucze(ktorych de facto nigdy znalezc nie moge), telefon, chusteczki, pomadka ochronna (niezawodna i najlepsza lidlowska), tusz do rzes (mimo, ze mam bardzo trwaly z GR, Lash Plumping Mascara ktory sie wcale nie osypuje i nie skleja rzes, dzieki czemu nie musze makijazu poprawiac to i tak go zawsze mam przy sobie), gumy do rzucia (bez cukru ;))i … prezerwatywe-nigdy nic nie widomomo 馃槈

Jogoobelka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Oczywiscie te najwazniejsze rzeczy typu klucze, portfel… a oprocz tego mnostwo paragonow, gumy do zucia, buteleke wody, husteczki, pomadke d ust, bo mam przesuszone, teraz uzywam sheer shine z golden rose, ktora nawilza i nadaje kolor, wiec fajna sprawa 馃檪

ade
    Participant
    • Odp.: 25
    • Bywalec

U mnie w torebce te偶 mo偶ecie znale藕膰 wszystko, od b艂yszczyka po klucze,

julietta
    Participant
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

A ja mam tylko niezb臋dne rzeczy, tzn. w/g mnie niezb臋dne bo to oczywi艣cie b艂yszczyk, chusteczki br膮zuj膮ce magic bronze Bielendy, telefon, klucze, cukierki, szczotk臋 do w艂os贸w, lusterko i tabletki na alergi臋

Monika
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

Chyba 艂atwiej byloby opisa膰 to czego nie mam w torebce 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co nosicie w torebkach ?? hehe"

Przewi艅 na g贸r臋