- AutorOdp.
- 12 lutego 2007 at 15:59
no to jedziemy ( swoj膮 drog膮 fajny temacik ) :
Portfel, perfumy, puder w kamieniu, pomadki – ochronna i kolorowa, b艂yszczyk, kredka do oczu, tusz do rz臋s, chusteczki, ze dwa lub trzy tampony ( na wszelki wypadek ), ma艂膮 szcztoke do w艂os贸w, gumki do w艂os贸w, kilka ws贸wek, dokumenty, kom贸rka, zapalniczka b膮d藕 zapa艂ki, a w tygodniu kalendarz ksi膮偶kowy bez kt贸rego nie lubie si臋 rozstawa膰 ( w wekeendy odstawiam na p贸艂ke ). To chyba tyle 馃槈12 lutego 2007 at 16:34Perla nosisz torebke swojej lasce
jej jak mi sie z czegos takiego smiac chce
jak widze naprzyklad w sklepie
zalosne
ja jakos sobie radze i z torbka(bez obrazy 馃槢 )
12 lutego 2007 at 16:52Nie zrozumia艂a偶 mnie
Trzymam jej np. kiedy co偶 robi i jej przeszkadza. albo spada z ramienia.
o takie sytuacje mi chodzi.13 lutego 2007 at 15:24Perla Spoko heheh
widocznie zle cie zrozumialam
ale juz wiem
hahahha
poprostu smiac mi sie chce jak koles caly czas trzyma lasce torebke13 lutego 2007 at 22:07W mojej torbie nosz臋 przede wszystkim ba艂agan – tak zwany burdel na k贸艂kach 馃槅
a tak poza tym to:
1. odmra偶a膰 do zamk贸w (u偶ywany przede wszystkim do uszczelek – jako偶 drzwi trzeba oderwa膰…) + skrobaczka do szyb 馃檪
2. portfel
3. kom贸rki
4. duu偶o d艂ugopis贸w
5. kalendarz
6.!!! krem do r膮k i pomadka ochronna do ust)
7. tampony
8. klucze
9.gumy… te do 偶ucia 馃檪
10. jakie偶 tabsy – no-spa,ibuprom,jakie偶 wapno
11.chusteczki, plaster, igla z nitk膮
10. 偶mieci wszelkiego rodzaju… chocia偶 przewa偶aj膮 te od batonik贸w, cukierk贸w itp.Ooo… du偶o tego wysz艂o 馃檪 A ja si臋 dziwi臋 sk膮d u mnie te boczne skrzywienie kr臋gos艂upa…
13 lutego 2007 at 22:09W mojej torbie nosz臋 przede wszystkim ba艂agan – tak zwany burdel na k贸艂kach 馃槅
a tak poza tym to:
1. odmra偶a膰 do zamk贸w (u偶ywany przede wszystkim do uszczelek – jako偶 drzwi trzeba oderwa膰…) + skrobaczka do szyb 馃檪
2. portfel
3. kom贸rki
4. duu偶o d艂ugopis贸w
5. kalendarz
6.!!! krem do r膮k i pomadka ochronna do ust)
7. tampony
8. klucze
9.gumy… te do 偶ucia 馃檪
10. jakie偶 tabsy – no-spa,ibuprom,jakie偶 wapno
11.chusteczki, plaster, igla z nitk膮
10. 偶mieci wszelkiego rodzaju… chocia偶 przewa偶aj膮 te od batonik贸w, cukierk贸w itp.Ooo… du偶o tego wysz艂o 馃檪 A ja si臋 dziwi臋 sk膮d u mnie te boczne skrzywienie kr臋gos艂upa…
13 lutego 2007 at 22:12CO jest…. tyle post贸w mi tu si臋 wysy艂a…. dziffne. NO trudno…
15 lutego 2007 at 22:04a tak poza tematem to fajny kotek 馃榾 馃榾 馃槈
18 lutego 2007 at 20:40Ja w torebce mam poprostu wszystko i zauwa偶y艂am tak膮 dziwn膮 zale偶no偶膰 偶e im wi臋ksza torebka tym wi臋cej potrzebnych rzeczy;)
Mam oczywiscie portfel kalendarz lusterko kosmetyczke kom贸rke klucze x2 do tego mn贸stwo paragon贸w rachunk贸w ulotek metr krawiecki z 3 d艂ugopisy zegarek z roz艂adowan膮 bateri膮( od 4 miesi臋cy staram si臋 baterie wymieni膰 ale ca艂y czas zapominam) z 3 paczki chusteczek higienicznych oczywi偶cie ka偶da jest otwarta hehe i jeszcze naprawd臋 du偶o innych rzeczy.Na zako艅czenie powiem tyle 偶e m贸j ch艂opak boi si臋 wyci膮ga膰 co偶 z mojej torebki bo nie wie co tam mo偶e znale藕膰 …… 馃榾
19 lutego 2007 at 15:53Ja nie rozumiem tylko po co ten nr 7 馃槈 馃槈 馃槈
21 lutego 2007 at 13:28@Onione wrote:
Na sze偶cionogi 馃檪 -jak co偶 ciekawego po drodze lub w biurze z艂api臋 馃榾 .
Entomolo偶k膮 z zami艂owania jestem. 馃檪Ciekawe 馃榾
24 lutego 2007 at 23:27– telefon
– notes i d艂ugopis, bez tego umr臋
– klucze i portfel
– paragony i papierki po cukierkach
– haftowana kosmetyczka (zawarto偶膰: b艂yszczyk, szminka z Avonu odcie艅 Amethyst, cie艅 z Avonu kolor Vibrant Violet, pilnik do paznokci, chusteczki higieniczne, wk艂adki higieniczne, ma艂e no偶yczki, malutka szczoteczka do z臋b贸w, chusteczki od偶wie偶aj膮ce)
– cukierki mi臋towe
– 偶贸艂te karteczki samoprzylepne
– okulary przeciws艂oneczne, kt贸re偶 z kolekcji 馃檪
– r贸偶ne przypadkowe przedmiotyi zazwyczaj mam mniej wi臋cej porz膮dek 馃檪
25 lutego 2007 at 09:32teraz moja kolej::
komorka
portfel
3 dlugopisy (bo gubie ciagle)
klucze
dokumenty
balsam do ust
puder prasowany (z lustereczkiem, oczywiscie)
tabletki (no-spa, panadol)
slodzik
grzebien
i chyba wszystko. jakos malo. zawsze mi sie wydawalo, ze mam wiecej rzeczy.27 lutego 2007 at 19:21ojojo!!!!!
Wstyd si臋 przyna膰 w torebce mam ba艂agan jak nie wiem:
-srodki przeciwb贸lowe
-od偶ywke do paznokci
-waciki
-3 b艂yszczyki do ust
-szczotke do w艂os贸w
-tusz
-pi贸ro do pisania
-dokumenty
-klucze do mieszkania rodzic贸w,klucze od swojego domu
-偶贸艂te karteczki takie samoporzylepne
-tampony
-witamine Aplus E
-jakie偶 wycinki z gazety o 膰wiczenach odchudzaj膮cych
-tel.kom.
-perfumy
-antyperspirant
-r贸偶aniec
-klej SUPR GLUE
-zepsut膮 z艂ot膮 branzoletk臋 portfel
-plaster
-krem do d艂oni
-okulary przeciws艂oneczne
jakie偶 rachunki ze sklepu
NIE PYTAJCIE PO CO MI TO WSZYSTKO……..27 lutego 2007 at 19:41a ja ostatnio przezucilam sie na kieszenie od kurtki bo mi obrzydla moja torebka. i nosze 8) 5 zl , telefon i klucz od domofonu 馃檪
wiecej mi sie nie zmiesci bo chodze wiecznie z rekami w kieszeni 馃槼 - AutorOdp.