- AutorOdp.
- 28 lutego 2007 at 10:26
super rozwi膮zanie ja tez tak czasempr贸bowa艂am ale po tygodniu kieszonka mi ni臋 naderwa艂a 馃榾
28 lutego 2007 at 19:53zdecydowanie za duzo nosze w torebce…az nie chce mi sie wypisywac
28 lutego 2007 at 21:56haha
1. kosmetyczke (tusz, puder ,podklad,kredke, blyszczek,lakier,krem do rak,
pilnik, cienie, roz,pedzelitp.)
2. tampony
3. komorke
4. klucze od samochodu, domu
5. gumy do rzucia
6. gaz
7. portfel
8. dlugopis
9. dowod,prawo jazdy
10. ladowarke do komorki
11. perfuma
12. krople do oczu visine (to po imprezie)
13. gumka do wlosow
14. wsowki
15. zdjecie misia
16. chusteczki
17. plastry
18. stopery
czesto podrozuje i na codzien chodze z takim wyposazeniem1 marca 2007 at 22:54艂oj偶, chyba raczej czego ja nie nosze w torebce 馃槅 czasami mozna tam znalezc po prostu wszystko… nie zdziwilabym sie, jakbym kiedys z torebki s艂onia wyci膮gn臋艂a 馃槅 馃榾
ale zazwyczaj: portfel, kosmetyki, komorke, dokumenty, chusteczki, klucze itd. 馃檪
12 kwietnia 2007 at 15:46Moja lista wygl膮da tak:
-kosmetyczka( 2 podk艂ady, 2 tusze, p臋dzel, r贸偶, krem do zm臋czonych st贸p, Lady Speed Stick, pomadka ochronna, krem do r膮k, p臋seta, b艂yszczyk, chusteczki do higieny intymnej)
-dokumenty
-portfel
-kom贸rka
-klucze
-leki
-butelka wody mineralnej
-chusteczki higieniczne
-d艂ugopisCzasami zdarzaj膮 si臋 jeszcze jakie偶 papierki, zapasowe podkolanka, zeszyty czy inne p****贸艂ki 馃槈
15 kwietnia 2007 at 21:01Mam w torebce podobny zestaw, jak niejedna z was, ale…
pude艂ka ze szpilkami nie nosicie? Bo ja tak. 馃槈 I jeszcze szczoteczk臋 do z臋b贸w, no偶yczki, cz臋sto te偶 mam w torebce cz贸艂enka i co rusz jaki偶 list do wys艂ania (czasami mam baaaaardzo nie po drodze na poczt臋 馃槼 ).24 kwietnia 2007 at 20:36ja nosze w taszce 馃槢 dwie szminki i b艂yszczyk, portwel, telefon, papierosy, tampony, dlugopisy i pe艂no smieci 馃榾
25 kwietnia 2007 at 05:22dziewczyny po ROKU az po roku wreszcie trafilam na torebke ktora mi sie podoba. jest w niej wszystko 馃檪 ma jedna wielka kieszen wiec balagan nieunikniony.
perfumy,portfel,logest,husteczki,spinacz biurowy taki dyzu,lizak,paragony,notes,dlugopis,pomadka,zapalki,gumy do zucia,telefon,pilniczek,podpaska,notes z waznymi danymi moimi meza i dziecka. jak gdzies jedziemy z mezem to jeszcze jego legitymacja,portfel i 2 telefonyradosc mnie rozpiera. jak maz wroci to moze pomoze mi fotke wrzucic bo juz nie pamietam jak to sie robilo
27 kwietnia 2007 at 12:03Hmm ja zawsze ale to zawsze nosz臋; kom贸rk臋,pomadk臋 do ust,kredk臋 do oczu,lusterko,tik-taki 馃槈 ,portfel,notes–>noi to chyba by艂o by na tyle 馃檪
2 maja 2007 at 16:05aoto moje akcesoria w torebce:)
1 chusteczki higieniczne 2 lub 3 paczuszki
2 klucze
3 b艂yszczyk
4 korektor
5 krem do r膮k
6 perfumy
7 kalendarzyk
8 gumy do 偶ucia
9 d艂ugopis
10 sanitaria higinniczne
11 portfel
12 dokumenty
13 telefon
to chyba by by艂o wszytsko :))2 maja 2007 at 19:29Od jakiego偶 czasu,do mojego klasycznego zestawu kt贸ry mam w torebce(pisa艂am o tym wcze偶niej) dorzucia艂am 艂y偶eczk臋 i ksi膮偶eczk臋 sanepidowsk膮 馃榾 Za nied艂ugo b臋d臋 musia艂a zmienic torebk臋 na jeszcze wi臋ksz膮 馃槙
7 maja 2007 at 11:38– kalkulator
-notes
-sciagi
-kredka do oczu
-lusterko
-prefum
-zeszyty lub ksiazki
-portfel
-zupke chinska
-dlugopisy pioro olowek gumka
– wsowki
-gumy
-tabletki
-penseta
-chusteczki
-aparat
– dokumenty
Nie nosze jej wszedzie. Tylko jak cos z niej potrzebuje 馃檪7 maja 2007 at 11:42Oto zawarto偶膰 torebki mojej siostry ( poprostu syf ) 馃槅
-3 perfumy
-piornik ( z pilniczkiem )
-szczotka
-bluszczyk do ust
-zapalniczka zapalki
-tabletki
-cukierki
-nici guzik zapasowy
-bizuteria
-notes + kalendarzyk
– klucze
-telefon
– portfel
– stroj kapielowy
馃檮 i twierdzi ze z nia nie jest tak zle16 maja 2007 at 09:52Anonymous
Guest- Temat贸w: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
Oo to faktycznie kobiety duzo rzeczy w torebkach nosza. Ale to chyba w zaleznosci od sytuacji. Ja standardowo mam:
-klucze
-portfel
-b艂yszczyk
-pe艂no ulotek :/
-telefon
czasem papierosy i zapalniczke.16 maja 2007 at 15:37a ja nic nzlaesc nei moge w tej mojej torebce chyba bede musia艂a kupic nowa bo wszytskie zeszyty mis ie gn膮 w niej chyba jest za ma艂a:/
- AutorOdp.