• Autor
    Odp.
  • clara000
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

My na szczężcie oglądamy wszystko razem. On ze mną seriale a z nim mecze na nsporcie. Oboje jeżtesmy zadowoleni.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

2 TV to podstawa 😆

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Wszystko zależy od człowieka, ja ze swoim mężczyzną oglądam większożć tych samych rzeczy:)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

I pewnie jeszcze mówi ,że to lubi 😀

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

@Kowal wrote:

2 TV to podstawa 😆

Albo 1 TV i 1 komputer 😉

margo75
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Wczoraj z chłopakiem wypożyczyliżmy sobie z nvod film Walentynki( Valentines Day ).Bardzo fajny lekki film składający się z kilku opowieżci o różnych ludziach i ich uczuciach.

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Na początek obejrzyjcie to : [usunięto_link] 😆

kalmarka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja i mój chłopak też raczej mamy zgodny gust. Ale ostatnio to mnie rozczarował. Nastawiałam się od tygodnia, że dzisiaj sobie obejrzymy Wrzeżniowy numer w hbo, (nawet ustawiłam mu przypomnienie, żeby nic nie planował na 22), a on mi mówi, że to dla bab i nie chce. Niby go rozumiem, ale przecież to nie żadne romansidło, tylko dokument o naczelnej Vogue. Jak dla mnie mógłby obejrzeć ze mną! Ja te jego mecze oglądam.

buli
    Member
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

Oglądałam to wczoraj 🙂 I bardzo mi się podobało. Mam nadzieję, że namówiłaż chłopaka, bo to wcale nie było babskie 😀

kalmarka
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Namówiłam i nie narzekał 😛 Za bardzo. Dzisiaj jego kolej na wybieranie filmu. Już mi zapowiedział, że będzie sensacja z DiCaprio. Próbował utrzymać w tajemnicy, co to za film, ale sprawdziłam, że na hbo o 20 leci W sieci kłamstw i już nie ma niespodzianki ;P Oczywiżcie trochę ponarzekam, że co, że jak, że akie filmy wybiera, ale sama jestem ciekawa, bo dorbze się zapowiada 😀
    konko1 – nie wiem, o co Ci chodzi z tym bilbordem…

manka
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Mój to kinoman, ogląda wszystko, a i komedia romantyczną nie pogardzi :).

Ostatnio byliżmy na „Och, Karol 2” i bardzo mile się zaskoczyliżmy. W końcu jakaż fajna polska komedia bez żenady. Adamczyk w roli przyciagającego jak magnes kobiety – Karola sprawdził się w 100%, bo niby nic w sobie nie ma, dziewczyny padaja przed nim na kolana i to dosłownie :).

Fabula: Facet ma wszystko kasę, dobrą pracę i kobiety… i włażnie ma parę kobiet na raz bo żadnej nie umie odmówić. I skacze z łóżka do łóżka, lawiruje, kłamie, wszystko, żeby żadnej nie stracić, ale sytuacja się zagęs****. Narzeczona (Socha) wymyżla nietypową zemstę, zbiera laski do kupy i wszyscy zamieszkują razem. Każdy facet by się cieszył. Cztery w łóżku na raz, ale Karol odpada, sytuacja go meczy i próbuje się wyrwać…

Po stresującym piątku poszłam do kina i żmiałam się jak najęta i mój facet również.

Miło było popatrzeć na ładne dziewczyny w tym muszę przyznać i na Muchę. Zrobione, ładna bielizna, wszystko ze smakiem i gustem. Frycz jako psychoanalityk, Małecki jako dziwny przyjaciel Karola, Stemaszyk podstarzały playboy… żwietne role.

Według mnie nadaje się na seans z facetem i będzie mu się podobać, bo jest na co popatrzeć, ale z dystansem 🙂

inga03
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

My nie oglądamy razem tylko skoków narciarskich:) Mi się nie podobają, a tak to raczej każdy film, który nas interesuje. Od romansów po horrory. Oczywiżcie zależy to od tego na co mamy akurat ochotę. jupi

DariaPe
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

jeżli chodzi i filmy to oglądamy chyba wszystkie razem, seriale … nie oglądam (brak czasu), sport o dziwo tylko ja oglądam.

monisiawa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

On chce cały czas oglądać jakież durne filmy. Chociaż żeby były to komedie a to jakież krwawe horrory. Rozumiem czasem obejrzeć, ale nie cały czas…. ;/

Zenobia
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ja ze swoim mężczyzną oglądamy programy na vod, anime oraz horrory : D

to nasze 3 zdecydowane topy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co oglądać z chłopakiem??"

Przewiń na górę