• Autor
    Odp.
  • filipa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

my ogladamy wszystko,a przede wszystkim dobre komedie

kamilka85
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Mój chłopak jest zapalonym kinomaniakiem. Tak więc nie mamy większego problemu, bo i ja lubię każdy gatunek kina.

kamakoma
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

obejrzyj serial Z archiwum X/X-files naprawdę polecam 😉

Hera
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

my oglądamy różne rzeczy, ja dla niego oglądam serial Star Trek a on dla mnie czasem głupawe komedie romantyczne (czasem lubie tak się zresetować, jak to mówię)

A oboje lubimy horrory, filmy klasy B, filmy o zombie, komedie a z seriali to „chłopaki z baraków”

margo75
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 24
    • Bywalec

a my tak różnie . Raz on się decyduję na film jaki ja wybiorę i tak samo jest w jego przypadku. Ostatnio obydwoje oglądamy Ligę Mistrzów na nsporcie. A do tego mamy zabawę bo obstawiamy mecze. Ale nie powiem Wam o co się zakładamy:) Reasumując bardzo nam się podoba to wspólne oglądanie meczów.

Polinka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Oglądać można wszystko, co tylko odpowiada naszym gustom. My najczężciej wybieramy filmy, na HBO, FilmBox-ie albo na MGM HD- na tym kanale można obejrzeć wiele dobrych starszych filmów. A ostatnio obejrzeliżmy sobie film Dzika orchidea na nfilm HD2- to jest film erotyczny więc w sam raz na oglądanie we dwoje 😉 . Ale jak ktoż woli to i wspólne oglądanie meczu może być przyjemne. Ja jednak nie jestem wielką fanką piłki nożnej i w czasie meczów zajmuję się czymż innym.

margo75
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 24
    • Bywalec

No ostatnio oglądaliżmy Piłę VII na nvod. A że strachliwa jestem to się mocno przytulałam.

Annula90
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Ja tam raczej nie oglądam z moim chłopakiem meczy piłkarskich, jeżli juz to siatkówkę 🙂

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Ja rzadko z chłopakiem oglądam filmy. Nie mamy za dużo czasu. Niedawno oglądałam serial Californication. Czasami obejrzę jakaż dobrą komedie.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

komedie romantyczne 😀 i to niekoniecznie najmądrzejsze 🙂

kalmarka
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Romantyki wolę ogladac z kolezankami, chłopak od razu sie nabija z fabuly, a na koncu mowi: a nie mowilem? Wybitnie to irytuje :/. Juz wole z nim ogladac jakas akcje. W weekend sciagnelismy sobie z vod N Machete. Niezla jatka 🙂

panicz2000
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

< a href="http://chomikuj.pl/?page=439699">mnustwo filmów i programów

panicz2000
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

< a href="http://chomikuj.pl/? page=439699">mnustwo filmów i programów