• Autor
    Odp.
  • Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

panicz2000, skup się na komediach romantycznych i… dobrych sensacjach 😀

ps. powaga, dobrze zrobisz! jupi

Holistic
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Polecam Brzyską prawdę, dobra komedia sytuacyjna jest lekarstwem na dobre samopoczucie…

falista24
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Natomiast ja polecam film ” Listy do M ” Jest nowy, na czasie idealny dla zakochańców. 😉
    Tutaj masz więcej info : [usunięto_link]

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

na szczęscie z moim lubym mamy podobny gust co do filmów. myżle że kino akcji czy komedia jest czyms pomiędzy gustem 'standardowych’ mężczyzn i kobiet.

aisoglam
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Uważam,że dobry horror lub kryminał.Komedie romantyczne mogą być dla faceta zbyt nudne.

natka11
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Mój lubi filmy wojenne albo science fiction, których ja nie lubie, dlatego razem wybieramy raczej jakież komedie.

WeselneZaplecze
    Member
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Komedie romantyczne mogą być dla faceta zbyt nudne.

Nie zgadzam się!!! Jest wiele fajnych komedii romantycznych, które podobają się każdemu bez względu na płeć.

lady moon
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam ; )) Często z chłopakiem oglądamy filmy. I to najróżniejsze gatunki. Ostatnio zgodził się na oglądanie 'Sponsoring’ . Osobiżcie polecam ten film. Również strasznie podobał nam się film 'John Carter’, fantastyczny film, przypadł mi jak i zarówno jemu, do gustu. Teraz mamy oglądać 'Zielona mila’, bo książka także nam się spodobała. Uwielbiamy oglądać horrory etc. Mój chłopak uwielbia oglądać wszelkiego rodzaju egzorcyzmy i to te klasyki. Polecam też oglądanie filmów biograficznych ulubionego zespołu ; ))

Kolla1981
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Polecam na wspólne oglądanie Magię kłamstw. To serial o facecie który z mikroekspresji potrafił odczytywać najbardziej skryte ludzkie emocje. Strasznie wciągające.

My Dream
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zauważyłam, że ja i moj chłopak mamy inne gusta filmowe. ale udalo nam sie znaleźć cos wspolnego – oboje lubimy się bać 😉 oglądamy zatem różne horry. ale jak mamy ochote obejrzec cos sami, nie ma z tym probemu.
    Wszystko jest kwestią kompromisu i spokojnego podejżcia do wielu spraw.

pampam
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

najlepsze jakież sensacyjne, thrillery, sf, ale na poziomie 🙂

Juliett33
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

A pamiętacie film „sędzie dredd”? Wczoraj oglądałam go z chłopakiem, bo to film, który powstał za czasów naszego dzieciństwa. Jeszcze całkiem młody i przystojny Sylvester Stallone w nim grał 🙂
    A obejrzeliżmy go głównie z tego względu, że jakoż niedługo ma wyjżć „Dredd” tylko w nowej odsłonie. Jak na tamte czasy ten film bardzo zaskoczył. A co może być teraz 😛

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Jasne, że pamiętam! 🙂 To był HIT! Chętnie się wybiorę na wersję 3D 8)

Samanta89
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

mój zdecydowanie lubi filmy sensacyjne(gdzie się leje pełno krwi), science fiction oraz filmy psychologiczne, myżlę też jak Wy,że taka komedia romantyczna była by dla chłopaka zbyt nudna, ale na pewno zdarzają się wyjątki:)ja zamierzam się z moim wybrać na dzień chłopaka do kina na „Jesteż Bogiem”.

Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A pamiętacie film „sędzie dredd”? Wczoraj oglądałam go z chłopakiem, bo to film, który powstał za czasów naszego dzieciństwa. Jeszcze całkiem młody i przystojny Sylvester Stallone w nim grał 🙂
    A obejrzeliżmy go głównie z tego względu, że jakoż niedługo ma wyjżć „Dredd” tylko w nowej odsłonie. Jak na tamte czasy ten film bardzo zaskoczył. A co może być teraz 😛

Jak wam sie ten starszy Dredd podobał to ten powinien was powalić. Pamiętam sędziego Dredda- był raczej żrednim filmem tzn, fajna postać sędziego ale w fotel nie wbijał:). A ten nowy Dredd to juz co innego. Nie ma co się jednak rozpływać, jak pójdziecie to same zobaczycie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co oglądać z chłopakiem??"

Przewiń na górę