- Ten temat ma 332 odpowiedzi, 36 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
- AutorWpisy
- 6 sierpnia 2009 o 12:38 #152952
AnonimowyNieaktywne- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Dzięki za info 🙂
12 sierpnia 2009 o 13:24 #152953moim zdaniem wybierajac faceta bez prawa jazdy jestescie ograniczone. jesli wy macie prawo jazdy to na kazdj imprezie on pije a TY ROBISZ ZA TAXI a jesli Ty nie masz prawka to juz w ogole katastrofa. nawet sobotni weekend za miasto staje sie problemem
12 sierpnia 2009 o 14:36 #152954moim zdaniem chcac jezdzic na imprezy samochodem jestes ograniczona haha
a jak ci zalezy na wyjazdach za miasto to lepiej szybko smigaj na kurs!! kupno fury tez moze byc przydatne!!12 sierpnia 2009 o 14:57 #152955@bożenka wrote:
moim zdaniem wybierajac faceta bez prawa jazdy jestescie ograniczone. jesli wy macie prawo jazdy to na kazdj imprezie on pije a TY ROBISZ ZA TAXI a jesli Ty nie masz prawka to juz w ogole katastrofa. nawet sobotni weekend za miasto staje sie problemem
mój facet ma prawo jazdy od kilku lat ale nie ma samochodu.
czy uważasz mnie z tego powodu za ograniczoną?
a może ja nie lubię „sobotnich weekendów” za miasto ?
12 sierpnia 2009 o 15:43 #152956ja po prostu wole by moj facet mia prawo jazdy i samochod ;] i nikogo nie uwazam za ograniczona osobe. ja pije on jedzie, jest imprezka.
wyluzujcie dziewczyny
12 sierpnia 2009 o 15:46 #152957chodzilo mi o ograniczenie jesli chodzi o poruszanie sie po miescie bo komunikacja miejska to same wiecie… nie kazdy musi lubic podróżowac ale czasem fajnie jest sie wyrwac z miasta w trase i poczuc wiatr we wlosach
pozdro12 sierpnia 2009 o 19:04 #152958
- Maniak
A facet ma nie pić na imprezach i robić za szofera? Jak chcesz szofera to sama sobie nim bądź. Ja na imprezę, na której nie można pić to bym nawet nie poszedł 😆
13 sierpnia 2009 o 00:13 #152959@zasadniczy wrote:
A facet ma nie pić na imprezach i robić za szofera? Jak chcesz szofera to sama sobie nim bądź. Ja na imprezę, na której nie można pić to bym nawet nie poszedł 😆
a dlaczegż to, Słodki – nie lubisz minaralki!? 😆
W dodatku podnosi potencję – i łatwiej o dziewiczą pięknożć 😉zachęcam, Zasadek do naturalnej z gazem 😀
13 sierpnia 2009 o 07:47 #152960
- Maniak
Hard, jak jakież pojedziemy na imprezę to jak chcesz robić za szofera, to rób. Ja tam wolę wracać ze znajomymi komunikacją nocną, przynajmniej każdy będzie miał przyjemnożć z picia. Jakbyż Ty miał prowadzić i na wieźć, to by mi było smutno, że nie możesz pić 😥 😉
13 sierpnia 2009 o 08:50 #152961widze że tutaj wypowiadają sie kobiety zapatrzone w siebie- ja pije on prowadzi, a może Ty bys tak poprowadziła a On popił co? brak słów
13 sierpnia 2009 o 09:17 #152962
- Maniak
@mrówka wrote:
widze że tutaj wypowiadają sie kobiety zapatrzone w siebie- ja pije on prowadzi, a może Ty bys tak poprowadziła a On popił co? brak słów
Włażnie. Czuję też, że koleżanka szukająca szofera to albo prowokacja, albo małolata 😛
13 sierpnia 2009 o 12:00 #152963własnie takie kobiety sa tak zapatrzone w siebie i uważaja że im sie wszytsko należy, Facet ma harowac w pracy , facet ma ich wozic samochodem a One bedą sie bawic i popijac na imprezach.
13 sierpnia 2009 o 13:20 #152964oj dziewczyny ja po prostu odpowiadam na pytanie z tematu;] nie oburzajcie sie tak, zlosc pieknosci szkodzi. jesli chodzi o imprezy to milo czasem wrocic samochodem gdy jest zima i daleko do domu ale komunikacja miejsca tez jest ok zwłaszcza duza grupa (wtedy impreze dopiero sie rozkreca) ale w przypadku gdy Ty masz prawko a facet nie to TY stajesz sie szoferem. i nie mowcie ze tylko glupie dziewczyny daja sie tak zrobic bo znam pare ktorym facet mowi ” ja pije Ty wracasz” i one sie zgadzaja. ale ciesze sie ze wasi meżczyzni sa za rownouprawnieniem i nie macie takich doswiadczen ;]
a co do tekstu o wykorzystywaniu faceta to chyba kazda z nas CZASEM to robi :*
13 sierpnia 2009 o 13:27 #152965ale Ty napisałas tak jakby facet bez prawa jazdy był nikim, i nie każda dziewczyna wykorzystuje swojego faceta nie każda, jeżeli Ty to powodzenia, ja z taka kobieta nie chciałabym miec nic do czynienia…..
13 sierpnia 2009 o 13:56 #152966ja tylko uwazam ze bezpieczniej jest miec faceta z prawem jazdy bo np jedziesz do znajomych na grilla i ugryzl Cie szerszen. wtedy Twoj facet wsiada w samochod i wiezie Cie do szpitala. wiem ze to taki ekstremalny przyklad i prawo jazdy nie ma NIC wspolnego z wartoscia czlowieka! litożći! i wybierajac faceta nie pytam go ejjj a masz prawko, smochod, wille z basenem. po prostu stwierdzam ze posiadanie auta jest wygodne a jego brak w pewnym sensie czlowieka ogranicza (bo nie dostaniesz sie w 15 minut z centrum na okecie)
a wykorzystywnie faceta rozumiem przez „zmuszenie” go do zrobienia mi sniadania do lozka w soboni poranek a NIE szoferowanie i kupowanie brylantow ;/
oj dziewczyny 🙁
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.