Co sądzicie dziewczyny o facetach bez prawa jazdy?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 333 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ok bożenko może po prostu sie zle zrozumiałysmy, zgadzam sie że w dzisiejszych czasach posiadanie prawka to udogodnienie, ale Ty to napisałaż w taki sposób że zrozumiałam że dla Ciebie facet musi miec prawo jazdy, i że jak jest impreza On zawsze musi Cie wozić. Może zle zrozumiałam:)

No ale chyba nie zaprzeczysz że sa takie dziewczyny, które uważają że im wszytsko sie należy. Np On i Ona ma prawo jazdy, ale to On ma ja wozić bo Ona musi się dobrze bawic na imprezie popijając drinka.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

@bożenka wrote:

oj dziewczyny ja po prostu odpowiadam na pytanie z tematu;] nie oburzajcie sie tak, zlosc pieknosci szkodzi. jesli chodzi o imprezy to milo czasem wrocic samochodem gdy jest zima i daleko do domu ale komunikacja miejsca tez jest ok zwłaszcza duza grupa (wtedy impreze dopiero sie rozkreca) ale w przypadku gdy Ty masz prawko a facet nie to TY stajesz sie szoferem. i nie mowcie ze tylko glupie dziewczyny daja sie tak zrobic bo znam pare ktorym facet mowi ” ja pije Ty wracasz” i one sie zgadzaja. ale ciesze sie ze wasi meżczyzni sa za rownouprawnieniem i nie macie takich doswiadczen ;]

a co do tekstu o wykorzystywaniu faceta to chyba kazda z nas CZASEM to robi :*

Nawet jakbym miał prawko to bym nie jeździł na imprezy samochodem. Dla mnie picie na imprezie to rzecz żwięta i wolę już zostać w domu i się nudzić, niż iżć na imprezę, na której nie mógłbym alkoholu wziąć do ust 😀

bozenka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

impreza imprezie nie rowna;] impreza mozna tez nazwac imieniny cioci krysi, moze troche mniej rozrywkowa;][/i]

iga
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

@mrówka wrote:

No ale chyba nie zaprzeczysz że sa takie dziewczyny, które uważają że im wszytsko sie należy. Np On i Ona ma prawo jazdy, ale to On ma ja wozić bo Ona musi się dobrze bawić na imprezie popijając drinka.

Ja nie zaprzeczam.. aczkolwiek z życia takiego przykładu przytoczyć Ci nie potrafię.
    Znam odwrotne.. facet za nic ma fakt, że to jego partnerka może mieć ochotę wypić w towarzystwie piwko.. – i wcale nie chodzi mi tu o umówioną imprezkę, bo na takowe jak już, najwygodniej jest wybierać się miejskimi żrodkami komunikacji.

@zasadniczy wrote:

Dla mnie picie na imprezie to rzecz żwięta i wolę już zostać w domu i się nudzić, niż iżć na imprezę, na której nie mógłbym alkoholu wziąć do ust Very Happy

żałosne 🙄

mrowka
    Członek
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

no ok jeżeli dwie osoby sie dogadają między soba kto pije a kto prowadzi, ale nie zawsze tak jest. Znam taki przypadek gdzie kobieta oznajmia mężowi że to Ty prowadzisz a On chciał się napić i cos tam podburkiwał ale cóż musiał widocznie ustapić…

bozenka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

mrowka: widocznie znamy inne typy mężczyzn.
    iga: zgadzam sie z Toba!!!!!!!!!

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Iga, dla mnie impreza jest po to by min. popić 😆

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Sam sobie kopiesz dół pod sobą zasadniczy-i coraz to głębszy! Człowiek z takim żwiatopoglądem jak Twój nie jest wcale atrakcyjny-no chyba że dla pustych,dyskotekowych panienek! Czy myżlisz,że jak będziesz trąbił wszędzie,że bez alkoholu sobie życia nie wyobrażasz,żadnej imprezy to będziesz się wydawał bardziej męski?! ze staniesz się tym Twoim maczo?! WIesz komu to może imponować-co najwyżej głupim gimnazjalistkom-bo tym mądrym (wierzę,że takowe też są!) już nie!

Żałosne i tyle! W życiu nie związałabym się z facetem,który uzależenia swoje przyjżcie na imprezę od tego ile i czy w ogóle będzie mógł się narypać!

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Dla mnie napicie się piwa z kumplami to żwiętożć i celebracja i nie zamierzam sobie tej przyjemnej i wesołej rzeczy odmawiać. A jak mam wychodzić na imprezę bezalkoholową, to wolę zostać w domu i klikać na seks czacie 😆
    Nie muszę często pić. Jakby trzeba było to bym przestał chodzić na piwo itp. i np. bym siedział w domu z kobietą, czy dzieckiem. Nie byłoby problemu, uzależniony nie jestem. Tylko wtedy bym po prostu na żadne imprezy nie chodził 😆

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

sama nienawidze prowadzic samochodu.
    idzie mi to w porzadku, nawet mialam auto sluzbowe w swojej zawodowej karierze.
    ale: jesli istnieje chociaz cien szansy na to, ze ktos mnie moze wyreczyc…:)))
    i to nie chodzi o to, ze nie mam jak wrocic z imprezy. z imprezy wracam zwykle autobusem nocnym. ewentualnie taksowa.
    chodzi raczej o wyjazd na wakacje, podroze: moj facet musi prowadzic. ja moge go ewentualnie zastapic. ale wole siedziec sobie na siedzeniu pasazera.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Obawiam się, że nawet jak zrobię prawko to będę kierowcą, który raczej w podróż i tak nie wyjadę. Nie każdy, kto ma prawko jest kierowcą z prawdziwego zdarzenia. Zwłaszcza mnóstwo kobiet to niedzielni kierowcy

Lady_Kala
    Członek
    • Maniak

„Mnóstwo kobiet to niedzielni kierowcy…”

A wiesz czym się różnią od Ciebie: że w ogóle sa JAKIMIś kierowcami,bo Ty póki co nie jesteż żadnym kierowcą! Te kobiety zdały prawo jazdy i chciały to zrobić-Ty tylko narzekasz i milion razy piszesz,że i tak go niegdy nie zdasz! Na każdym kroku starasz się pokazać,że tego prawa jazdy nie potzrebujesz: a bo to w podróże dalsze nie wyjedziesz nigdy samochodem,a bo to na imprezy i tak autem nie pojedziesz bo wypicie piwa to żwiętożć itd…

Nie potrzebujesz go-to go nie rób! Nie każdy musi mieć prawko i jeździć! Posiadania prawa jazdy nie żwiadzcy o wartożic człowieka więc daj spokój już z tym tematem!

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Tylko jak patrzę na kobiety, to prawie każda ma faceta z prawkiem 🙄 A starzy kawalerowi, tacy wyraźnie prawiczkowaci często ani auta, ani prawka nie mają 🙄 Za to młody nażelowany, opalony paker poruszający się samochodem raczej prawiczkiem nie jest 😀
    A prawko na razie przerwałem, bo jazda mnie stresuje, a poza tym finansowo u mnie nie jest teraz jakoż rewelacyjnie, a nie zamierzam stawać się minimalistą pomijającym swoje potrzeby i pragnienia, by ponownie zdawać prawko kosztem innych rzeczy

miszczu
    Członek
    • Odp.: 1579
    • Maniak

1302 posty z czego 1300 to uzalanie sie nad soba
    pobiles rekord
    zglos go gdzies, bedziesz slawny i d*** same beda wyskakiwaly z majtek

Lady_Kala
    Członek
    • Maniak

a o czym te dwa pozostałe napisał? bo nie widziałam,żeby pisał o czymż innym!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 333 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę