- AutorOdp.
- 29 czerwca 2009 at 18:14
Podsumowując:
Szukasz dziewicy,marzysz o tym,żeby stać się prawdziwym macho i uważasz,że prawo jazdy to wyznacznik zaradnożci faceta.I jak Ty chcesz podobac się kobietą?? 😆
Bycia prawdziwym facetem nie da się nabyć.Z tym po prostu trzeba się urodzić,mój drogi 😉
29 czerwca 2009 at 18:18Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Uważam, że nim jestem, tylko na razie nie jestem jeszcze seksualnie pociągający dla kobiet. Chcę odnieżć życiowy sukces, żeby mieć czym kobiecie imponować 😉
29 czerwca 2009 at 18:21Moim zdaniem za dużo mowisz o tym jaki chcesz być, a za mało skupiasz się na tym, jaki rzeczywiscie jestes.
29 czerwca 2009 at 18:25Anonymous
- Maniak
Bo chcę się zmienić. A co dziewicy – to już bardziej wynika ze swoistej męskiej dumy, na zasadzie: skoro ja się tyle oszczędzałem i sobie żałowałem i odmawiałem, to czemu ona ma być po p****żciach? 😆 To jest swoisty atawizm, ale walczę z tym 😈
29 czerwca 2009 at 18:27To może zacznij cieszyć się z tego kim jesteż i nie próbuj na siłę być kimż, kim nie jesteż.
29 czerwca 2009 at 22:59yyy… ja nie znam takich dziewczyn Razz
wierzę…
30 czerwca 2009 at 07:15Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
To może zacznij cieszyć się z tego kim jesteż i nie próbuj na siłę być kimż, kim nie jesteż.
Na szczężcie o nie bycie sobą mi nie chodzi 😀
30 czerwca 2009 at 09:46@zasadniczy wrote:
Uważam, że nim jestem, tylko na razie nie jestem jeszcze seksualnie pociągający dla kobiet. Chcę odnieżć życiowy sukces, żeby mieć czym kobiecie imponować 😉
[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem za dużo mowisz o tym jaki chcesz być, a za mało skupiasz się na tym, jaki rzeczywiscie jestes.
Racja. Dużo gadania, mało robienia.
Zamiast truć głupoty, weź się za siebie. Od siedzenia na forum męskożci, a tym bardziej sukcesu nie osiągniesz.30 czerwca 2009 at 10:52Gadanie na kobiecym forum o tym,jaki chcesz być,takowym Cie nie uczyni.
Twój problem polega na tym,że nie chcesz polubić siebie.A w tym tkwi cała tajemnica 😛30 czerwca 2009 at 15:42Anonymous
- Maniak
Bo nie zamierzam polubić samego siebie, wolę cały czas pracować nad sobą i „wegetować” w sprawach damsko-męskich, aż będę takim, jakim bym chciał być i wtedy w kobietach przebierać 😀
30 czerwca 2009 at 15:53Taaa,ciekawe czy dożyjesz do tego momentu kiedy stwierdzisz „Tak,już wystarczajaco popracowałem nad sobą i już jestem taki jak chciałem”…?!
Przestań ciągle przygotowywać się do życia tylko żyj,poprostu!
30 czerwca 2009 at 16:27Anonymous
- Maniak
Żyję na tyle, na ile trzeba. Imprezuję praktycznie co tydzień, mam z kim pić, jest dobrze 😉 Na kobietę jeszcze przyjdzie czas 😛
30 czerwca 2009 at 16:39@zasadniczy wrote:
.. mam z kim pić,..
wow! co za życie.. 🙄
30 czerwca 2009 at 16:41Anonymous
- Maniak
Ja na życie nie narzekam, jestem imprezowiczem i dobrze mi z tym 8)
30 czerwca 2009 at 16:45Czyżby to oznaczało koniec żałosnego jęczenia, że jestes prawiczkiem, nikt Cie nie chce, jestes nieudacznikiem itd itp?
Hurrrrraaaa!!!! 😆 - AutorOdp.