- Ten temat ma 332 odpowiedzi, 36 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
- AutorWpisy
- 1 lipca 2009 o 08:24 #152772
@zasadniczy wrote:
Łysienie jest najczężciej genetyczne 🙄
Ano jest. Jeżli Twój ojciec wyłysiał w młodym wieku to i Ty powinienes się z tym liczyć 😐
1 lipca 2009 o 11:01 #152773
AnonimowyNieaktywne- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
@WarnGirl wrote:
jak Cię czytam,zasadniczy,to ciżnie mi się na usta jedno słowo…frajer! 🙄
Uważaj co piszesz, bo żadnym frajerem nie jestem i w życiu sobie dobrze radzę 🙄
1 lipca 2009 o 11:03 #152774
- Maniak
@Zauroczona wrote:
@zasadniczy wrote:
Łysienie jest najczężciej genetyczne 🙄
Ano jest. Jeżli Twój ojciec wyłysiał w młodym wieku to i Ty powinienes się z tym liczyć 😐
Nie wysiał, ale dzisiaj strasznie dużo młodych facetów łysieje, często młodzi chłopacy mają gorsze włosy niż ich 80letnie dziadkowie 🙁
1 lipca 2009 o 11:41 #152775Jak nie dbają to sie nie ma co dziwić 😆
1 lipca 2009 o 11:49 #152776
- Maniak
To genetyczne przeważnie, ale fakt – palenie papierosów, sterydy, narkotyki, zła dieta, nie dbanie o krążenie skóry głowy poprzez masowanie w czasie mycia i czesanie, nie mycie głowy mogą to potęgować. Z łysieniem w sumie można życ – najwyżej to zakonu wstąpię 😉 Jestem zbiorowiskiem wszelkich możliwych wad 😆
1 lipca 2009 o 11:57 #152777@zasadniczy wrote:
Jestem zbiorowiskiem wszelkich możliwych wad 😆
To nie wiem, czy Cię z tym przyjmą do zakonu 😆
1 lipca 2009 o 12:07 #152778Zasadniczy, a może czas poszukać w sobie zalet? Wiesz jaka jest Twoja podstawowa wada? Szukanie dziury w całym. Nie chcę Cię potępiać, ale czasem dożć mam Twojego ględzenia. Chcesz się zmieniać na siłę, chcesz być ciachem. Ale pamiętaj, że nie bedziesz ciachem nigdy dla każdej kobiety na żwiecie. Kobiety mają najróżniejsze gusta i dla jednej będziesz ciachem będąc takim, jakim jesteż teraz, a dla innej jak zamienisz sie w tego swojego wymarzonego kabana z tatuażami i prawem jazdy.
Nie szukaj w sobie wad, tylko zalet. Bo to ciągle, a bo jestem n****żwiadczonym prawiczkiem, a to nie mam prawa jazdy, a to mam pryszcze, a to będę łysy… matko jedyna! Chłopie, spójrz w lustro i pomyżl! Jestem, jaki jestem! Mam swoje zasady, jestem z nich dumny, nie sypiam z pierwszymi lepszymi i poszukuje kobiety do miłożci, a nie do szybkiego numerka. Miłożć Cię znajdzie. Nie musisz się upiększać by ją odnaleźć.Choć Ty i tak wiesz lepiej i nikt Ci nie przetłumaczy, że najlepiej być sobą.
1 lipca 2009 o 12:19 #152779
- Maniak
Podejżcie do seksu to żaden powód do dumy, zwłaszcza prawictwo w moim wieku, powodem do dumy to są np. osiągnięcia życiowe. Poza tym chcę być typem pewnego siebie, zawadiackiego twardziela i dążę do tego. Chcę się rozwijać, nie chcę skończyć jako cipowaty, codziennie pijący alkohol stary kawaler, łysy, z siwym wiankiem włosów po bokach, obwisły, niezbyt dobrze zbudowany, niezgrabny, z brzuchem, w grubych, niemodnych okularach
1 lipca 2009 o 12:37 #152780
- Maniak
Zauroczona wysłałem Ci wczoraj priva
1 lipca 2009 o 13:54 #152781Gdybym zaczęła być z mężczyzną, który jest prawiczkiem – czułabym się zaszczycona, że jestem jego pierwszą kobietą ….
1 lipca 2009 o 14:20 #152782
- Maniak
@Cleo wrote:
Gdybym zaczęła być z mężczyzną, który jest prawiczkiem – czułabym się zaszczycona, że jestem jego pierwszą kobietą ….
Tak tu tylko piszesz… A jakby żadna go wczeżniej nie chciała? Albo dopiero od niedawna jest na tyle fajny, że dopiero teraz ma szansę na kobietę?
1 lipca 2009 o 14:28 #152783@zasadniczy wrote:
@Cleo wrote:
Gdybym zaczęła być z mężczyzną, który jest prawiczkiem – czułabym się zaszczycona, że jestem jego pierwszą kobietą ….
Tak tu tylko piszesz… A jakby żadna go wczeżniej nie chciała? Albo dopiero od niedawna jest na tyle fajny, że dopiero teraz ma szansę na kobietę?
gdybym go poznała i chciała z nim być nie zastanawiałabym się nad tym czy któraż go chciała czy też nie..
i czułabym się zaszczycona… z resztą już Ci kiedyż coż pisałam na ten temat 😉
1 lipca 2009 o 14:50 #152784
- Maniak
Cleo, dobra z Ciebie dziewczyna, ale nie każda taka jest.
Ja to się boję, że niedziewica mogłaby mieć obawy, że mógłbym nie akceptować jej przeszłożci, mieć do niej o to żal, albo kiedyż zacząć wypominać, no ale to pewnie dlatego, że sam mam w pewnym sensie manię na tym punkcie i pewne obawy, że ten mój defekt, z którym walczę jednak mógłby się kiedyż uaktywnić i mógłbym kogoż zranić 🙄1 lipca 2009 o 15:14 #152785
- Maniak
A po Tobie Warn Girl spodziewałem się więcej tolerancji… Jeżli dla Ciebie normalny, radzący sobie w życiu chłopak, który po prostu ma pewne kompleksy (każdy ma) i lęki (je również każdy posiada) jest frajerem, to pozazdrożcić…
1 lipca 2009 o 16:13 #152786@zasadniczy wrote:
Zauroczona wysłałem Ci wczoraj priva
nic nie dostałam
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.