- Ten temat ma 332 odpowiedzi, 36 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
- AutorWpisy
- 1 lipca 2009 o 16:21 #152787
AnonimowyNieaktywne- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
W takim razie wysłałem jeszcze raz 😉
1 lipca 2009 o 16:57 #152788@zasadniczy wrote:
A po Tobie Warn Girl spodziewałem się więcej tolerancji… Jeżli dla Ciebie normalny, radzący sobie w życiu chłopak, który po prostu ma pewne kompleksy (każdy ma) i lęki (je również każdy posiada) jest frajerem, to pozazdrożcić…
Jeżli chłopak radzi sobie w życiu,potrafi sprostać każdej sytuacji i zatroszczyć sie nie tylko o siebie,ale i o innych,absolutnie frajerem dla mnie nie jest.Za frajerstwo uważam użalanie się nad sobą,marzenia o staniu się macho i trajkotanie w kółko o tym,jaki to ja chciałbym być idealny,ale nic z tym nie robie,bo się boję 😛 no i ten kompleks prawictwa… 🙄 dla mnie to porażka jakaż… nie,nie dlatego,że prawiczkiem jesteż,ale dlatego,ze tak strasznie źle się z tym czujesz.
1 lipca 2009 o 17:01 #152789@zasadniczy wrote:
To genetyczne przeważnie, ale fakt – palenie papierosów, sterydy, narkotyki, zła dieta, nie dbanie o krążenie skóry głowy poprzez masowanie w czasie mycia i czesanie, nie mycie głowy mogą to potęgować. Z łysieniem w sumie można życ – najwyżej to zakonu wstąpię 😉 Jestem zbiorowiskiem wszelkich możliwych wad 😆
i nie jestes frajerem? 😆
i dobrze sobie w zyciu radzisz? 😆
i mimo ze lysienie w duzym stopniu jest w genach, a Twoj ojciec nie wylysial to i tak panicznie boisz sie i zalisz w kolko na babskim forum? 😆i wreszcie, temat watku to nie prawo jazdy czasem?? 😆 8)
1 lipca 2009 o 17:25 #152790to że zasadniczy przesadza to fakt – ale może to mu pomaga.
ja uważam natomiast za przesadne nazywanie go frajerem, tym bardziej, że to słowo mi do niego w ogóle nie pasuje.
1 lipca 2009 o 17:41 #152791zasadniczy na frajera też mi nie „wygląda”.. moze nie potrafi za bardzo poradzić sobie i sam nie wie czego chce, ale nie znaczy to, że :
„Frajer – C**** co sprzedaje ziomków za byle g*****”
„Osoba naiwna. Ktoż, komu można wmówić cokolwiek.”
„Osoba bardzo naiwna. Ktoż, komu można wmówić cokolwiek lub namówić z dużą łatwożcią na czynnożci przynoszące tej osobie straty.”1 lipca 2009 o 18:03 #152792
- Maniak
WarnGirl, bo chciałbym być macho i taki mam kaprys 😆
A co do prawictwa – ciężko być szczężliwym z powodu bycia prawiczkiem w moim wieku, zwłaszcza, że potencjalnej dziewczynie przez ten czas przeszłożć może cały czas rosnać 🙄1 lipca 2009 o 20:14 #152793
- Maniak
@NiEtYkAlNa wrote:
i mimo ze lysienie w duzym stopniu jest w genach, a Twoj ojciec nie wylysial to i tak panicznie boisz sie i zalisz w kolko na babskim forum? 😆
No bo mam zakola i boję się, że mogę łysieć 😯
1 lipca 2009 o 21:08 #152794@zasadniczy wrote:
No bo mam zakola i boję się, że mogę łysieć 😯
Zasadniczy, Stary, przestań łysieć, a zacznij robić to prawo jazdy… 👿
W naszych czasach to doprawdy 'wołanie o pomstę do nieba’, żeby facet nie umiał prowadzić auta 😈No i innnych parę rzeczy warto się nauczyć mój drogi…
Bić młotkiem przysłowiowe gwoździe, włożyć ręce do szajsu oraz w skrócie mówiąc w****żcić potrzebującą kobietę – nawet gdybyż nie miał na nią ochoty, tylko na gazetę… ku*wa, zdobądź się wreszcie na trochę własnej męskiej kreatywnożci, Chłopcze, bo to, co tu piszesz jest strasznie dołujące dla facetów, którzy się starają…Ach, powiedziałem tak w przypływie uczuć – i tak nas nie zmożesz, Prypciu…
Ale wiesz? Jesteż dożć inteligentny! Wykorzystaj to – i to koniecznie 😆1 lipca 2009 o 22:41 #152795
- Maniak
Zacznijmy od tego, że najpierw kobieta musi dać mi się pieżcić, a wątpię by znalazła się taka, która by na to pozwoliła. Nie jestem żadnym specjalnym rarytasem i do szczężcia nikomu potrzebny nie jestem 😈
Ale dzięki za komplement, Ty też jest inteligentny facet, tylko czasem masz przesłodzony styl pisania, ale da się przyzwyczaić, w realu pewnie jesteż w 100% normalny 😀 Pozdrawiam 🙂2 lipca 2009 o 09:05 #152796Znalazłam rozwiązanie wszystkich problemów zasadniczego…
http://www.forum.obcasy.pl/viewtopic.php?t=7311
Miszczu był prorokiem chyba bo przewidział już dawno pojawienie się zasadniczego na forum i w jaki sposób można mu pomóc!
2 lipca 2009 o 15:11 #152797zgadzam sie z Toba Lady w 100 procentach 😆 8)
2 lipca 2009 o 15:12 #152798
- Maniak
Dzięki 😀 Kupię taką i będę kozakiem i będę zaliczał niedziewice, po czym szukal dziewicy na żonę 😆
2 lipca 2009 o 15:53 #152799To jest „Bluza Osiedlowego Szacunu” a nie „Magiczna Bluza Czyniąca Cuda” 😆 😆 😆 😆
2 lipca 2009 o 15:55 #152800
- Maniak
Szacunek wżród kumpli mi nie jest potrzebny, bo go mam. Dziewica mi jest bardziej potrzebna 😆 😉
2 lipca 2009 o 17:53 #152801stary, jak mohery beda sie kłócić ktora ma ci ustapic miejsca w autobusie to kazda d*** twoja
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.