Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 333 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

W takim razie wysłałem jeszcze raz 😉

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

@zasadniczy wrote:

A po Tobie Warn Girl spodziewałem się więcej tolerancji… Jeżli dla Ciebie normalny, radzący sobie w życiu chłopak, który po prostu ma pewne kompleksy (każdy ma) i lęki (je również każdy posiada) jest frajerem, to pozazdrożcić…

Jeżli chłopak radzi sobie w życiu,potrafi sprostać każdej sytuacji i zatroszczyć sie nie tylko o siebie,ale i o innych,absolutnie frajerem dla mnie nie jest.Za frajerstwo uważam użalanie się nad sobą,marzenia o staniu się macho i trajkotanie w kółko o tym,jaki to ja chciałbym być idealny,ale nic z tym nie robie,bo się boję 😛 no i ten kompleks prawictwa… 🙄 dla mnie to porażka jakaż… nie,nie dlatego,że prawiczkiem jesteż,ale dlatego,ze tak strasznie źle się z tym czujesz.

NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

To genetyczne przeważnie, ale fakt – palenie papierosów, sterydy, narkotyki, zła dieta, nie dbanie o krążenie skóry głowy poprzez masowanie w czasie mycia i czesanie, nie mycie głowy mogą to potęgować. Z łysieniem w sumie można życ – najwyżej to zakonu wstąpię 😉 Jestem zbiorowiskiem wszelkich możliwych wad 😆

i nie jestes frajerem? 😆
    i dobrze sobie w zyciu radzisz? 😆
    i mimo ze lysienie w duzym stopniu jest w genach, a Twoj ojciec nie wylysial to i tak panicznie boisz sie i zalisz w kolko na babskim forum? 😆

i wreszcie, temat watku to nie prawo jazdy czasem?? 😆 8)

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

to że zasadniczy przesadza to fakt – ale może to mu pomaga.

ja uważam natomiast za przesadne nazywanie go frajerem, tym bardziej, że to słowo mi do niego w ogóle nie pasuje.

Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

zasadniczy na frajera też mi nie „wygląda”.. moze nie potrafi za bardzo poradzić sobie i sam nie wie czego chce, ale nie znaczy to, że :

„Frajer – C**** co sprzedaje ziomków za byle g*****”
    „Osoba naiwna. Ktoż, komu można wmówić cokolwiek.”
    „Osoba bardzo naiwna. Ktoż, komu można wmówić cokolwiek lub namówić z dużą łatwożcią na czynnożci przynoszące tej osobie straty.”

źródło: http://www.miejski.pl/slowo-Frajer

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

WarnGirl, bo chciałbym być macho i taki mam kaprys 😆
    A co do prawictwa – ciężko być szczężliwym z powodu bycia prawiczkiem w moim wieku, zwłaszcza, że potencjalnej dziewczynie przez ten czas przeszłożć może cały czas rosnać 🙄

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

@NiEtYkAlNa wrote:

i mimo ze lysienie w duzym stopniu jest w genach, a Twoj ojciec nie wylysial to i tak panicznie boisz sie i zalisz w kolko na babskim forum? 😆

No bo mam zakola i boję się, że mogę łysieć 😯

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@zasadniczy wrote:

No bo mam zakola i boję się, że mogę łysieć 😯

Zasadniczy, Stary, przestań łysieć, a zacznij robić to prawo jazdy… 👿
    W naszych czasach to doprawdy 'wołanie o pomstę do nieba’, żeby facet nie umiał prowadzić auta 😈

No i innnych parę rzeczy warto się nauczyć mój drogi…
    Bić młotkiem przysłowiowe gwoździe, włożyć ręce do szajsu oraz w skrócie mówiąc w****żcić potrzebującą kobietę – nawet gdybyż nie miał na nią ochoty, tylko na gazetę… ku*wa, zdobądź się wreszcie na trochę własnej męskiej kreatywnożci, Chłopcze, bo to, co tu piszesz jest strasznie dołujące dla facetów, którzy się starają…

Ach, powiedziałem tak w przypływie uczuć – i tak nas nie zmożesz, Prypciu…
    Ale wiesz? Jesteż dożć inteligentny! Wykorzystaj to – i to koniecznie 😆

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Zacznijmy od tego, że najpierw kobieta musi dać mi się pieżcić, a wątpię by znalazła się taka, która by na to pozwoliła. Nie jestem żadnym specjalnym rarytasem i do szczężcia nikomu potrzebny nie jestem 😈
    Ale dzięki za komplement, Ty też jest inteligentny facet, tylko czasem masz przesłodzony styl pisania, ale da się przyzwyczaić, w realu pewnie jesteż w 100% normalny 😀 Pozdrawiam 🙂

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Znalazłam rozwiązanie wszystkich problemów zasadniczego…

http://www.forum.obcasy.pl/viewtopic.php?t=7311

Miszczu był prorokiem chyba bo przewidział już dawno pojawienie się zasadniczego na forum i w jaki sposób można mu pomóc!

NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

zgadzam sie z Toba Lady w 100 procentach 😆 8)

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Dzięki 😀 Kupię taką i będę kozakiem i będę zaliczał niedziewice, po czym szukal dziewicy na żonę 😆

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

To jest „Bluza Osiedlowego Szacunu” a nie „Magiczna Bluza Czyniąca Cuda” 😆 😆 😆 😆

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Szacunek wżród kumpli mi nie jest potrzebny, bo go mam. Dziewica mi jest bardziej potrzebna 😆 😉

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

stary, jak mohery beda sie kłócić ktora ma ci ustapic miejsca w autobusie to kazda d*** twoja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 333 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę